T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
nije moguce... Patnje su gotove... Mislim da vecesas stize komp! Al vjerojatno slaciji procesor (a ni ovaj nije bil za pohvalu..). Bolje ista nego jos par mjeseci patnje -.-'
One day, sky went blue...
Hmm, razmisljam di i kako strpat salabahter..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
A štaš takav samBarem znam čuvat ono šta imam, nisam kao neki, potrgaj sve da ispadneš frajer.. Ko jedan lik u mom razredu, ima ono s*anje od Nokie 5130 XM, skino joj poklopac baterije, stalno se nabacuje s njom preko razreda, pa kad padne i raspadne se u 100 komada onda je faca.. A kak me živciraju kad mi dođu za silicone case na N82: a šta će ti to, ili zaš si to stavio? ja onak gledam šta su svi tak glupi da neznaju zašto to služi?? Za par dana će godišnjica otkad imam N82
i imam još sve originalne folije (sve) i mob nema niti jedne jedine packice na sebi.. Pa vi sad gledajte tko još ima tako očuvan mobitel?
aj nek mi se javi
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Jesam pozvan na proslavu?
Ti si još dobar, ja skoro proplačem kada nekome dam mobitel da nazove nekog ili nešto tako
Radim nešto za školu... :|
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pa i jaNajviše mrzim davat curama, uvjek mi ostane puder po mobitelu -.-'
I nije mi jasno kako mi je jednom frendica kojoj sam dao za poziv uspjela napola odljepit naljepnicu sa poklopca baterije i izgubit papirić koji je bio prikeljen ispod silicon case-a (na njemu je bio pass za wlan). Jedva sam uspio spasit naljepnicu, a za papirić, napiso sam na novi pass i sve je 5
OT: odoh se tuširat pa spavat, sutra težak dan.. jedva čekam petak poslje škole, malo šoping i to![]()
Woohoo
kak sam dobar salabahter napravio ^^
Sutra idem sa kosuljom u skolu ^^
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Odo spavati
Sutra škola ujutro...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Opet na informatici, a komp nije stigao (ko se molio mamu mu)... Tata nije htel nazvat lika, i na kraju nije dosel... danas ga budem zical da nazove... Sad molim da se molite da bude dobro :bigsmile:
4 sata vožnje, 3 sata rada , 1 slavonska pizza , 1 coca-cola ...
sad odmaranje, pa na fax...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Je li samo meni google.hr sada veći ili mi se čini...
Ma, bezveze- bolji je minimalizam...
A dobro, valjda se nekome sviđa (i valjda se može maknuti).
Odo se voziti![]()
Idem malo van. Oči mi ispale od kompa...
Došao s vožnje.
Bogatiji za novo iskustvo.
Ulazim u neku ulicu, vidim dosta ljudi po nogostupu, još jedan biciklist sa strane i odjednom nešto krcne i odu sva svjetla.
Vidiš nekoga pred sobom tek kad dođeš na metar udaljenosti od njega
Ajde, barem se nisam u nikoga zabio![]()
Iscrpna šetnja i sad odoh na spavanje.![]()
Україна
Ameri, Australci, Novozelandjani i jos poneki po svijetu su to sve dobili vec ima par mjeseci, a sad je eto stiglo i do nas.
Navodno se to moze maknuti brisanjem jednog cookie-ja (barem zasad, mozda kasnije naprave da je permanentno). Ne bih znao, nisam probao.
Hm, hm, hm...
A sta ne bi ti trebao na biciklu imat vlastita svjetla za voznju po mraku, bez obzira na ulicnu rasvjetu?![]()
Naravno da imam, ali mi se pokvario agregat pa mi reflektori nisu radili
Odo u školu![]()
Upravo sam dobio kaznu zbog vožnje bicikla bez kacige
Kolokviji gotovi, sad odmaram jedan duži period![]()
Україна
LJudi.... DOBIO SAM KOMP! OU JEAH! Jucer navecer! Procesor isti, tj. isti model i to, al raaadiiii!!!! I buraz je prknul windows 7, moram dizat na novo, bas fora, ha? -.-'
Kod vas je obavezna?
Ili si ti to vozio po nekoj prometnijom cesti pa...
OT: Napisah srcedrapajucu zadacnicu, dobio 5
I 5 iz one probne mature- pisao sam o kompjuterskim igrama. Bilo je, Raskoljnikove reakcije na majcino pismo- ili racunalne igre...![]()
Nije ni ZiK losa knjiga, naprotiv- ali ovo drugo je "moje podrucje".
Kako mi ide to izmisljane... Ajde, ako kompjuteri izadu iz upotrebe kad zavrsim skolovanje, barem cu imati sto raditi![]()
Ajde idem ja updateat vise taj mobitel dobil bum slom zivaca, update i onda idem metnut neki mod![]()
Bookmarks