Doso doma...
Pisali matisu, bas sam rastuiro na testu ^^
EDIT: Bimbi je promjenio avatar![]()
![]()
![]()
Hahaha e danas je bilo prekrasno u skoli, niko nije skoro doso zato jel je bila krizma pa im se nije dalo ^^ a i moj najbolji frend ode sa treceg sata jer ga "boli nos" (ima asmu i bole ga sinusi). E, da se malo sad ja...Dobio sam MPS-100! Weeee bas su cool, crni
![]()
Al sviraju pravo bas![]()
One day, sky went blue...
Doso doma...
Pisali matisu, bas sam rastuiro na testu ^^
EDIT: Bimbi je promjenio avatar![]()
![]()
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
haha stae, neide matka, il? Ja imam slikane testove za kraj god od matke. Ak su to ti testovijbga, prilika bila
![]()
Ovo nije bio sarkazam
OT: Gledam mentalista
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Šta me sada kopiraš?
Idem se voziti- nemoj i ti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nisam bio u Maksimiru
Vjerojatno bi se zabio negdje tamo po mraku
Ovako (po cesti) mi sada samo felša gumaDugo je trajala.
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
http://cafe.mobil.hr/members/15176-christina
ovaj clan (moja sestra) je danas oko 17.30 je rodila zdravu curicu tesku 3700 grama ^^
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
L.L ujače,čestitam!!
OT: Ošo sam spavat...![]()
lukas mi je ime
hvala hvala..iako sam vec pripit malo sutra u sk tako da prestajem piti...a sogor mi je pijan do bola...ja sam pola od toga ^^
idem i ja da mogu danas u skoli biti koliko-toliko normalan hahah![]()
Zadnji uredio L.L. : 11-05-2010 u 13:01
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
čestitke...
došao s nogometa...
kao da sam u ratu bio...
ali pobjeda je zaslužena...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Čestitam
Dobro jutro![]()
L.L. cestitam!
btw, nije ti zet, nego ti je sogor, tvojim starcima je zet
mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaasjecam se christine.. kak je to supac..
moje kumce danas ima punih mjesec dana![]()
sve neke bebe oko mene, samo se ja jos ne dam
kak ce se zvat malena?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Čestitam L.L.!
OT.morgen, učim hrv. realizam... doooosadno...
L.L. kongređlejšns!
OT: Ispeko neki windows XP CD, crackani, neke windows vista teme (!?) i tako... Danas u skolu nosim nove MPS-100 zvucnike izvrsne kvalitete zvuka! (osjecam se ko oni u top šopu). Ajd, pozelite mi srecu sa umetanjem novih windowsa na PC... E da crko HDD od 120 gb cini mi se, ostao mi samo od 20 gb
![]()
Bezveze trazim pjesme po youtube-u i nadjem ovu:
SMS - Dva svijeta by Smuchac
Smuchac, jesi to ti na youtube-u??![]()
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ja sam na radnom mjestu, sjedim pred komp.om, pa čekam kada budu stigli sve dosadniji i dosadniji podaci za pregled...![]()
-->Cionn<--
NHF ali mislim da ekipu ne zanima kako provodis cijeli dan , dovoljno je da napises jednom dnevno nes
Nekidan sam bio kod Oftamologa i evo bas sada u ovaj trenutak citam nalaze i kaze ovako
VOD: sc 1,0, + ne prima
VOS: sc 1,0, + ne prima
TOU: N
Sto bi znacilo 100% vid
Jesam druže. Taj sam.
A ti me prestani pratit po forumima.
Znaš i sam da chataonica služi za pričanje svakojakih peezdarija i da se nemaš šta žalit na to. Svi brusimo tu,pa možeš i ti i Cionn. Imam i ja nekoliko trnčića u oku pa me ne brine iako sam mod tu. Stay cool i odi operi nekog s bembarom!
![]()
Cuj ja sam tu odavno , no hebe me to sto dodjem to naucim par ljudi neke stvari i nestanem jer nekad mi se prosto sere kad vidim kakva pitanja ljudi postavljaju , a odovorim je pred nosom
Cuj i nema potrebe da se urcis kak si moD i ja sam na jednom forumu![]()
ali kod mene je os nes warn , ban pa gledaj sljedeci put
Zadnji uredio Shogun : 11-05-2010 u 13:55
Bookmarks