došao s posla... ;)
spavanje... :)
:wave:
Printable View
došao s posla... ;)
spavanje... :)
@georgy
brijem odmah
evo sada doruckovao,i psihicki se pripremam za pocetak drugog polugodista(sutra) :(
Ustao u pola 8,popio kavu usput do posla,odradio tih 20 minuta do 8:20 i natrag u krevet do 12:20... Kava,ručak.......
Proučavam sea urchin model, slušam Vanessu Mae i lagano čilam. Živjela nedjelja!
Kakav lik ovaj GeoHot, hakirao i PS3.
Ajde, barem će porasti prodaja :D
slazem rubikovu kocku....jos samo malo...:jump:
došao iz gorice...
pokupio auto sa servisa, sad odmaranje... :)
uff jeo pizzu koja brijem nije skroz pecena, ili kako mi se cini ima nekakvo mekano tijesto... Covjece... Ak se dogodi najgore morat cu prepisat kemiju od nekog sutra xD
e da rubikova kocka... Nikad pokusavo a ni ne mislim... Uzas... Ko mali slago pa sam ju skoro o zid raspuco xD
e da laka vam noc inace, sutra ujutro skola, ravnatelj ce nam imat fiziku i zagrebancija pod kemijom... Ma divota... Sto nam se uco iz fisike razboli? :(
Ljepo sam se najeo kolaca i sad uz "How low can you go-Ludacris" odo nekaj citat..
slusan đibu
pogledao film, polako na spavanje... ;) ;D
Evo u gvardiji jos dva sata pa 4 sata odmora
A di to stražariš? U hajducima? ;D
Ah evo i mene doma, a u cetvrtak sistematski... Isee... Sta bu nam sad radili tam... XD
Došao iz škole, sutra dežuran :)
Opet učili neke gluposti iz sklopova, od 23 učenika, 23 nije shvatilo ;D
http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/facepalm.gif
Dokle ste stigli?
xlr- grafička analiza pojačala
ravilov- naravno :D
Zna li itko od vas točnu lokaciju movie makera na Xp? Search ga ne nalazi a nedavno sam radio s njim i sad ga nema nigdje...
http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...8VS.85%29.aspx
Ne znam ako pomaže... :dunno:
A možda bolje linijom manjeg otpora!? ;D
http://www.microsoft.com/windowsxp/d...viemaker2.mspx
Našo sam ga. Tnx! :beer:
kradem sate, dosadno strasno...
offtopic zar po defaultu nije start all programs i tu negdje odmah movie maker :confuesd:
To je shortcut samo...
Meni nema tamo shortcuta... :cry:
@ vuki: Znas da ovo skidanje povlaci za sobom ukljucivanje automatic updates,a to opet vuce za sobom puno lipih stvari... ;D
OT: Odgledao tekmu. Sve sam živce ispušio. Ovaj bod je ko kuća velik i vrijedan. Koje međedine polarne.... :)
sad slusam...
MA KAKVI OTVORI? DA MI NEBI DUPE DIRALI HA? XD ih ja nebi otvoril, sve... :crazy:
evo lemim konektor punjenja na lg ku990...
Zna li netko ime igre koja se igrala na Windows 95' ili 98'...
Igrate u ulozi miša koji mora doći do nečega, a mačka se pomiče nakon svakog vašeg pomaka.
Ako se ne varam, mačka se micala za dva polja, a miš za jedno.
Kao ona neka mumija koja je bila tada "aktualna", samo su mačka i miš :)
OT:
Nigdje ne mogu naći aplikaciju za mobitel...
Skoro mi dođe da je kupim :banme:
ah...došel s posla, radno vrijeme je bilo do pet vur :nozub:
City Maps 2Go, nigdje je nema.
Staro ime je Maps 2Go- ali ništa...
Zubar u 17:45 a tekma u 18:00. Morat cu podesit kondezator fluksa i upregnut starog De Loreana. Doc je crko,ali mozda i to sriktam ako bude potrebno... ;D
Idem na fejs vidit jel zubar online da uzicam tretman bar u 17:30... :hrv:
Cek, pa kaj nije utakmica u 16:10??
@Georgy: Kako si si stavio onak da na desktopu ima "teletext" nasih programa??
Jok.ba
http://slike-slikice.com/slika/i105_aus.jpg
:hrv:
stavio i spojio novi radio u auto...
i negdje gubi kontakt...
lagano :rifle:
jucer bila tekma u 16, danas je u 18
OT - slusam tresnjevacke malisane :cerek:
:D
Ovako.
Došao iz škole, bio dežuran- a baš danas se događale neke gluposti...
Kako to ne volim... ;D
sedmica...
Meni na 7 radi- probajte odavde skinuti.
Ma, ionako ne pijem :p
Nema na čemu.
jucer nisam citav dan bio ni na forumu ni na netu uopste...zaboravio platiti racun ali evo sada je sve ok...i sve radi u 16...
Aj ocu ja pife (nisam punoljetan... Pa kaj sad? xD)
1 rijec za igru nasih...
KATASTROFA!
Opet ce se dogodit da cemo bit izjednaceni do zadnje minute i onda ce bit svega...
Ja se sam nadam da necu ovaj put izgubit mojih 30 kn :S
Ježuš i Marija pa ovi stvarno nisu zdravi! Trebali smo to srediti još u prvom poluvremenu, ali neee, zašto! Nikako da sastave jednu obranu/grešku protivnika i jedan gol i tako bar nekoliko puta... Blah
isuse ovaj austrijanac je sizofrenija samo takva. nas lino je puno puta znao pucat, al ovaj je stvarno za kosulju s vezanjem na ledjima :hm:
Lol za trenera, jebat ga, nebi mu htio biti u koži. A trenutno ne bi htio biti ni austrijanac :rolleyes:
frajer puko ko kokica. jbt, mene prek ekrana bilo strah kad je podivljao :D
Sjetio sam se svog trenera, više je bio u gledalištu nego s nama ;D
Na svakoj utakmici (nebitno vodili ili gubili) se posvađao sa sucima :notooth:
Nije nikoga udarao (niti stolce kao ovaj), samo je prijetio... :angel: :notooth:
meni nije jasno sta bi ovi austrijanci,da pobjede!?? pa da nisu domacini,nikada ne bi ni dosli do evropskog prvenstva ;)
Ma, ja je nigdje ne mogu naći...
Jesi siguran da si imao to?
Laku noć :)
OT: Učim informacije pomalo.
Otišao i ja u nevidljivo... :)
Sutra ne idem u skolu,samo na trening,tako da sutra planiram staviti tati na nokiu n73 onu navigaciju McGuider...nadam se da cu uspjeti :)
Da komentiram našu tekmu,neću jer ste sve vec rekli.
Kasnije sam gledao Danska - Norveška na max tv-u. Norveška kompletnu utakmicu vodi sa po dva do tri gola razlike,i danska nema u nijednom trenutku bilo kakvo vodstvo. Ponekad je znalo bit neriješeno. Predzadnji napad (rezultat izjednačen) ima norveska i imaju sedmerac zbog prekršaja. Hvidt brani i danci imaju napad te nepunih pola minute do kraja tekme. Također prekršaj par sekundi do kraja i sedmerac. Vijeme isteklo,reza neriješena i danski igrač ima za pucat sedmerac nakon kojega vise nema igre. Ako pogodi pobjeda ide danskoj a ako promaši i sl. utakmica zavrsava bez pobjednika....
Danski igrac lobuje norveskog vratara i to vam je otprilike to... :cry:
Sad nam fino gori pod nogama za preksutra tj. sutra...
Odo spavat.... :zzz:
Jutro forumasi... ;)
Evo ja upravo ustao,idem doruckovati,pa kasnije na trening....
^^ To sam i ja sinoć reko (uz neke psovke) :censored:
Dobio 4, sada trebam sklopove učiti...
Ali, nema smisla- sad je skoro (za 2 sata) keynote... :notooth:
Skontao da se s RS-a lako skida izjutra pa negdje do 15 sati. Iza ponoći je opet lakše,a u ovom razmaku od 15:00 do cca 00:00 je skoro pa nemoguće. Također je izjutra dosta veća brzina (140+) a oko 14-15 sati po 40 i manje. Znači nastavljam večeras kasno,tj ujutro rano... :D
Gledam malo što je to http://wordpress.org/
Vuki,šta si se uzvampirio tamo u onoj temi??
Apple, Apple, naprave stroj za surfanje i nema flash (bar za sad)...
Nadam se nekom 4.0 OS- u... :)
iPad (bezveze ime) ionako neću moći kupiti još 10 godina ;D
Ej, ljudi, zanima me može li se promijeniti nadimak? Ja bih svoj promjenio u "Chukie" bez ovih brojeva.
gledam predstavljanje iTablete na http://www.ustream.tv/leolaporte
To je to? :jehon:
Nema ništa o iPhoneu?
Ili je samo kao pauza- da ljudi pogledaju taj iPad pa će nastaviti prezentaciju?
uopce me nije impresionirao. mogli su barem dizajn promijenit, a ne da izgleda identicno ko iphone ili ipod. cak ni kameru nema. ipod touch sa vecim zaslonom
Ni mene.
Ne znam da će u skorijoj budućnosti ljudi to nositi po vani...
Pa da mi to padne na cesti i ode minimalno 2500 kuna (u RH vjerojatno 5000, ako i dođe kod nas) ;D
Imaš pravo na samo jednu promjenu nicka i to samo u za to određeno vrijeme.
Više o tome imaš OVDJE...
Igrao čovječe ne ljuti se na http://igrajmo.se/ :)
Hvala Smuchac. Zašto u ovom dijelu foruma nema one opcije "Hvala", za post? Tek sam sad to skužio.
Jel ono Steve Jobs i dalje nosi onu istu majicu? Još ju ne nagurao u one iste hlače , majko mila. A patike .....
Baš i nije neki uzor modnom mačku, koji će ubrzo nabaviti iPad.
zdrobil pol tacne klipića....mislim da idem okupirati kauč i daljinski dok se to ne slegne..:p
Dođoh,vidjeh,otiđoh u krpe...
pogleda film gamer... zanimljivo, neobicno, nesto ko crank :D aj lajk it
Naš najbolji tenisač ispušio jutros. Jako dobar uspjeh i čestitke iako nije pobjedio... :respect:
Večeras rukomet s Dancima. Bod ili dva svejedno. Nijedan is not an option anforčnetli. A te ne šurke babe Jurke da ce Norvežani pobijedit Island sam već okačio maci o rep...
:hrv:
Poželio sam ti sreću! :D
Ajd bježi...
nakon 100 godina rada u firmi danas prvi puta dosao ranije kuci.
sad mi je sve neobicno ;D
ajd bar stignem otic pogledat jedan autic.
obavio osiguranje, za štetu, podigao karte za paranormal activity, platio račune, sad odmaranje do navečer... :)
Tek sam ga uzeo a sad bi ga ti maknuo a? Neces ne :belj:
Sad se misli kad si onu zvjer oso prodavat. Najradije bi te udavio... :D