@georgy
brijem odmah
došao s posla...
spavanje...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
@georgy
brijem odmah
One day, sky went blue...
evo sada doruckovao,i psihicki se pripremam za pocetak drugog polugodista(sutra)![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Ustao u pola 8,popio kavu usput do posla,odradio tih 20 minuta do 8:20 i natrag u krevet do 12:20... Kava,ručak.......
Proučavam sea urchin model, slušam Vanessu Mae i lagano čilam. Živjela nedjelja!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kakav lik ovaj GeoHot, hakirao i PS3.
Ajde, barem će porasti prodaja![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
slazem rubikovu kocku....jos samo malo...![]()
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
došao iz gorice...
pokupio auto sa servisa, sad odmaranje...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
uff jeo pizzu koja brijem nije skroz pecena, ili kako mi se cini ima nekakvo mekano tijesto... Covjece... Ak se dogodi najgore morat cu prepisat kemiju od nekog sutra xD
e da rubikova kocka... Nikad pokusavo a ni ne mislim... Uzas... Ko mali slago pa sam ju skoro o zid raspuco xD
e da laka vam noc inace, sutra ujutro skola, ravnatelj ce nam imat fiziku i zagrebancija pod kemijom... Ma divota... Sto nam se uco iz fisike razboli?![]()
Ljepo sam se najeo kolaca i sad uz "How low can you go-Ludacris" odo nekaj citat..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
slusan đibu
pogledao film, polako na spavanje...![]()
![]()
Evo u gvardiji jos dva sata pa 4 sata odmora
Tko rano rani, zajebo je pjetla
A di to stražariš? U hajducima?![]()
Ah evo i mene doma, a u cetvrtak sistematski... Isee... Sta bu nam sad radili tam... XD
Došao iz škole, sutra dežuran
Opet učili neke gluposti iz sklopova, od 23 učenika, 23 nije shvatilo![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
xlr- grafička analiza pojačala
ravilov- naravno![]()
Zna li itko od vas točnu lokaciju movie makera na Xp? Search ga ne nalazi a nedavno sam radio s njim i sad ga nema nigdje...
http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...8VS.85%29.aspx
Ne znam ako pomaže...![]()
A možda bolje linijom manjeg otpora!?
http://www.microsoft.com/windowsxp/d...viemaker2.mspx
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks