Apple, Apple, naprave stroj za surfanje i nema flash (bar za sad)...
Nadam se nekom 4.0 OS- u...
iPad (bezveze ime) ionako neću moći kupiti još 10 godina![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ej, ljudi, zanima me može li se promijeniti nadimak? Ja bih svoj promjenio u "Chukie" bez ovih brojeva.
gledam predstavljanje iTablete na http://www.ustream.tv/leolaporte
dobar grah daleko se čuje
To je to?
Nema ništa o iPhoneu?
Ili je samo kao pauza- da ljudi pogledaju taj iPad pa će nastaviti prezentaciju?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
uopce me nije impresionirao. mogli su barem dizajn promijenit, a ne da izgleda identicno ko iphone ili ipod. cak ni kameru nema. ipod touch sa vecim zaslonom
Dinamo rules!!!
Ni mene.
Ne znam da će u skorijoj budućnosti ljudi to nositi po vani...
Pa da mi to padne na cesti i ode minimalno 2500 kuna (u RH vjerojatno 5000, ako i dođe kod nas)![]()
Imaš pravo na samo jednu promjenu nicka i to samo u za to određeno vrijeme.
Više o tome imaš OVDJE...
![]()
Igrao čovječe ne ljuti se na http://igrajmo.se/![]()
Україна
Hvala Smuchac. Zašto u ovom dijelu foruma nema one opcije "Hvala", za post? Tek sam sad to skužio.
Jel ono Steve Jobs i dalje nosi onu istu majicu? Još ju ne nagurao u one iste hlače , majko mila. A patike .....
Baš i nije neki uzor modnom mačku, koji će ubrzo nabaviti iPad.
zdrobil pol tacne klipića....mislim da idem okupirati kauč i daljinski dok se to ne slegne..![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Dođoh,vidjeh,otiđoh u krpe...
pogleda film gamer... zanimljivo, neobicno, nesto ko crankaj lajk it
Naš najbolji tenisač ispušio jutros. Jako dobar uspjeh i čestitke iako nije pobjedio...
Večeras rukomet s Dancima. Bod ili dva svejedno. Nijedan is not an option anforčnetli. A te ne šurke babe Jurke da ce Norvežani pobijedit Island sam već okačio maci o rep...
![]()
Poželio sam ti sreću!
Ajd bježi...
nakon 100 godina rada u firmi danas prvi puta dosao ranije kuci.
sad mi je sve neobicno
ajd bar stignem otic pogledat jedan autic.
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
obavio osiguranje, za štetu, podigao karte za paranormal activity, platio račune, sad odmaranje do navečer...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Tek sam ga uzeo a sad bi ga ti maknuo a? Neces ne
Sad se misli kad si onu zvjer oso prodavat. Najradije bi te udavio...![]()
Bookmarks