Izvorno postao
hp compaq
Zbogradičega još uvijek jako mali broj ljudi koristi Tele2?
Odlučio sam si uzeti još jedan mobitel i broj na koji bi stavio ZeroIn tarifu, za pozive unutar Tele2 mreže, dok bi mi glavni mobitel bio onaj sa prebačenim 091 brojem i KnockOut tarifom.
I tako, krenuo sam računati koliko mi se to ustvari isplati, koliko bi uštedio, i pri pogledu na pozive u proteklih 15 dana uvidio sam da mi je jako mali broj ljudi na Tele2, doslovno par njih (uključujući obitelj, koje ionako ne zovem nego samo cimnem i očekujem povratni poziv, budući da su oni na pretplati sa minimalnom jesečnom potrošnjom koju nikada u cjelosti ne iskoriste, pa tako isto štedim).
Jednostavno mi nije jasno zašto je to tako, jer stvarno uštede su velike.
Većina prijatelja mi je na 091, nekolicina na 098, na prste jedne ruke mogu izbrojati one na 095. Naravno, svi su uvijek bez para na mobitelu, i nikad me nitko ne može nazvati, nego ja moram zvati. Pa zašto se ne prebaciti, pa da i bon traje koji dan više, ili neka se opet potroši, pa ću vas ja zvati gotovo besplatno sa ZeroIn tarifom.
Kad im spomenem neka se prebace, nikome se ne da, priče kako su im svi na VIP-u, ..... Pa neka su, unutar VIP-a su pozivi najjeftiniji 0,80 kn, a s Tele2 na VIP su 0,49 kn. Zašto su ljudi toliko glupi?
Čak sam mislio kupiti par kartica pa ima podijeliti ;D
Jednog frenda s kojim najviše komuniciram sam nagovorio da Tomato eliminira i uzme Tele2, uz VIP koji mu je glavni jer mu više paše. Ali ni on već par mjeseci nikako da kupi karticu. Njemu ću je ja uzeti drugi tjedan....