Sta se jogurt tako brzo usmrdjava inace? ;D
Printable View
Sta se jogurt tako brzo usmrdjava inace? ;D
Ne bi čovjek rekao, pogotovo kada ga otvoriš po ovim ljetnim temperaturama :p
Ocigledno rjesenje je konzumirati ga zatvorenog. :belj:
na slamku s hermetičkim zatvaračem i kapsulom dušika
Maloprije sam uspio razvalit tipku na laptopu, još nisam skužio kak sam ju uspio vratit natrag... :hm:
Odustao od kompjutera...
Mobitel ili ebook reader...http://forum.hr/images/smilies/daz.gif
mobitel.
daju se oci kvariti i s citanjem knjiga na mobu (znam. imam the sagu u svojoj mini. strasno iskustvo :D al ja sam ionak vec crava :D)
knjige je uvijek bolje citati u .papyrus formatu :wink:
Odo sunčat dupe! http://www.cristoferdelatorre.com/em...ndo_el_sol.gif
pekuvicaaaa!!!!
Ovi rođendani će me zakopat. ;D
Nadam se da danas idem gledat štrumfove. Stari obećal kino, a buraz bu opet htel gledat neka svoja sr***a... Ipak, štrumfovi :notooth:
Georgy, uzmi si mobitel, i knjigu. ;)
jel to neko brise postove i u ovoj temi?
pa sad vise nisam siguran dal sam stavio uopce :) al mislim da je bilo...
rusicu, u zadnja 4 dana nista nije brisano na ovoj temi. (dalje od toga mi se nije dalo cekirat :D )
bit ce da ti post uopce nije nit prosao.
evo, nebud' lijena, cekirala sam sve od 30.7. nadalje. nista brisano u temi.
Ali da, zasto bi ova tema bila izuzetak? I tu ima brisanja.
Moja greska :)
Duzan sam turu :)
Jesi. ;D
evo jedna snimka od prije dva dana za one koji vole :)
http://www.youtube.com/watch?v=ySNlvblKbBU
đeez, dete me rasteze k'o zvaku!! doslovno!!
nikak da shvati da nema mjesta vise..
ajmo, navijanje da je do iduce subote vani :D ja si napikirala 13.8. za rodit, podrske malo molim :D
Evo navijam!!!
(i nabijam postove :D )
Mogu i ja navijat? Ajde dete van van http://www.animated-gifs.eu/sports-c...aders/0004.gif :notooth:
Btw, ko nije gledal strumfove, mora, prezakon su mi :D
e, da, georgy, nismo jedini koji su se navukli na kupovinu knjiga :D kolega iks planira investiciju u GoT :D
Užas, ej! Umrijet ću do druge sezone, a knjige su fala bogu već napisane... Barem veći dio.
Spavat ljudi, ajde spavat!
Čita i pdf- ove, a za sve ostalo se može instalirati nešto pa da čita sve formate.
Samo, kažu da kod pdf- a nekad zna poremetiti strukturu ako ima tablica, grafova i toga.
lol,upravo pogledao uzbudljivu borbu izmedju skoljke i puza. puz je bjezao al skoljka ga je stigla i pojela :)
kaj se posklznul i opal?
Ne,stigla ga je skoljka...na discovery-u danas. Bilo je neizvjesno do zadnjeg trenutka
Kolko je to sve trajalo? 30 min? ili? :D
Napokon sam dobil slušalice nove, sad mogu opet krenut na svoju biciklijadu :)
bila je skracena verzija :)
Fico-koji su noviteti u 4.3.5 naspram 4.3.3 softa?
Noviteti? Apsolutno ništa... :notooth: updateal sam samo zbog toga kaj mi je dosadno jailbreak :D
pa zasto onda izdaju "novi" soft? samo su zakrpali rupe za jb ili nisu ni to uspjeli
Ajmo ca u apple dio, nema ovdje tematskih rasprava. :belj:
samo da odgovorim kolegi :notooth: da, zakrpali su JB rupe, i ajmo rec da su "uspjeli". Tehered JB se ne vrijedi :rotfl:
Jao, opet probleme imam neke... :whistle:
bezveze,ja sam mislio da ce rec da je to opet revolucija.....
pocela je padat kisa kao da nije nikada....e sad bar necu morat na more ako to potraje
Nives C. samo reda hitove :notooth:
Oči me bole, dosta kompa #off
Obavio triatlon: 20 km bicikl, 5 km tramvaj i 1 km autobus :)
WOO!
http://i.imm.io/7NVz.png
:headbang:
geek, spavas li ti ikad? :D
imam osjecaj, kad god da banem na forum, uvijek si tu :D
pa, zapravo, to i objasnjava ovih 6000 :D
Ovdje sam relativno nov, iako sam se prijavio na forum pa eto još malo pa godina dana, osjećam se pomalo kao kućni ljubimci kada ih bace u gomilu nepoznatih pripadnika iste vrste, o mobitelima znam jako malo, da me netko pita koji mobitel imam nebi imao pojma, a imam ih tri, stoga se nadam da ću nešto naučiti od svih vas!
hitil bi se v neretvu al onda moram plivati da bi bil na mestu :p
@Luna,
Spavanje je gubitak vremena koje se inace moze potrositi na skiljenje u ekran. :belj:
ma ja neznam za vas ali kako je moguće da jedan čovo se pokuša 6 puta registrirat i uvijek dobi ban.. znam malo post mi nije na mjestu ali možda i je da ne trolam i spamam naokolo, tako da se tu čudim, i pratim sapunicu registriranja tog lika:banme:
micek, a ti si vec zaboravio Tuzlaka?
(u mislim gledam Icu kako mu tlak skace, rumen k'o paprika, zila iskocila i pulsira posred cela.. Tuzlak :D :laluna: )
koliko li se samo taj lik puta registrirao i opcio nam s moderatorskom rodbinom :rofl:
mjeseci su prosli prije nego je odustao :D
Znači, ima gorih od mene? :freakout: Bože, sad mi je malo lakše :D
Ja isto gledam, godinu dana Ban, i onda trajni... :božepetra: potaklo me na razmišljanje.. Kaj vi svaki put kad se neko registrira, provjeravate jer taj lik ima još jedan acc, ili šta? :dunno:
Pa da, imamo gomilu malih svizaca koji samo stoje i cekaju nove registracije i svaku temeljito provjere sa svih strana. Sta se ne radi tako na svim forumima?
:facepalm:
ja ne radim tako na drugom forumu,bar nisam dok je radio :)
forum se prosirio na druge tematike i promijenio ime i tu je dosta ekipe odustalo od njega pa se sve pocelo rasipat pomalo a sad prije par dana i krepao....a bio je odlican
Reci nam, koji je to bio forum?
Uspio ugurati 2 harda u komp i sada mi je na jednom sedmica, a na drugom vista :notooth:
a zato kaj inace nije dozvoljeno linkati druge forume, reklama, odvlacenje korisnika, yadayadayada.. points, pa bar bi to trebao znati s f.hr-a, oni su po tome puuuuuno rigorozniji od nas. :D
rus, slobodno reci koji forum. ne bum te banala :D linkat i reklamirat ga iovak ionak nemres, posto kazes da je crk'o :D
pokojni crofiat pokoj mu dusi,u novije vrijeme je bio croforums
edit-svi sute,znaci znali ste za njega :)..........
nope, nisam znala, slutim da je krenuo kao forum fanova i imaoca fiat automobila, a onda su uveli podforume tipa "ljubav, erotika, seks", "navijaci", "offtopic" po uzoru na f.hr i sve je oslo u tri krasne pikse marmelade :D
Ma nije mi to ni palo na pamet.
Inače, i ja sam bio na tom CroFiat forumu :D Samo ga nisam posjetio sigurno 2 godine, zato nemam pojma da se bio pretvorio u croforums.
Fuj Fiat!
/flame off
OT: dosađivam se na poslu, e radi net na kompu, Vuco (Tražena si roba u gradu) svira na radiju... Život mi je konačno dobio smisao.
ja sam genije! Čudo prirode!
:D
Piat Funto
:P
Wildboy pokrenuo temu gdje sam se "ispuhao".
Baš mi je dosadno na poslu :D
bravo je prvi auto sta sam si sam kupio tako da nema protiv fiata price :)
idem danas sa drustvom na barku lovit ribe....moguce da u italiji zavrsimo :)
Citam Lunin status na fejsu i ne mogu vjerovat.
Trudnica cisti, pere, posprema... :notooth:
a zakaj si izostavio smirglanje, sarafljenje i tak to? :D
ma sve, sam da je deloziram van.
al ne da se mala. tvrdoglavo dete. nit jednog trudica, ma nista :(
ak do 20.8. nebu vani uz sve ove generalke po kuci, idem si naci neku baustelu. :dunno:
a sad, skjuzmi, domestos i ja napadamo kupaonicu :D
:jehon:
Bilo bu smiješno ak ti bebač izađe 29-og... :D I kak ti se da tolko cistit i sarafit, meni se ovak neda, a nisam trudan :notooth:
Danas je neki "Umoran" dan... Samo mi se spava..
Skaci po onoj lopti za to kazu da djeluje :)
kakva lopta???
pilates lopta :D imam je, skacem po njoj, bez brige.
pokrila sam sva podrucja za koja tvrde da poticu trudove :D
velim, baustelu, dizanje vreca cementa i bungee ostavljam za sam kraj, ocajnicke mjere :D
a cuj,sex kazu je jedan od vecih poticaja za porod al ja nisam imao hrabrosti ispunit tu zelju zeni dok je bila ko bomba :)
ma sram te bilo :njanja: sad bih ti objasnjavala poze i prednosti, al jbg, imamo maloljetnih ovdje.
i da, i to podrucje je pokriveno. i da, u teoriji bi trebao biti poticaj, i da, lijecnici ga eksli preporucuju (pod uvijetom da je trudnoca uredna, jel), kolegicu mi doktor iz Vinogradske poslao doma s rijecima neka se ide odnositi s muzem :rofl:
al u praksi ne funkcionira bas uvijek :tuzni:
pogotovo ne kod tvrdoglave dece kao sto je moje :D
@rav, bas si podrska :belj:
svi tu navijaju da do subote rodim, samo ti ne
:D
a danas je tako lijep datum..
neznam sta onda cekas za dva dana ti je "tvoj" termin,makar ti ja preporucam za Gospu :)
blagdan je i "uvijek" ce ti muz i ti bit slobodni za djetetov rodjendan
nego nisam pitao dal je sin ili dijete :)))))))))
pa ne cekam, rekla sam ti gore da je i to podrucje pokriveno :D
a vidis, ja bas ne bih na sam 15. uvijek je guzva i nedostatak osoblja po bolnicama u to vrijeme (ne mislim tu sad da fali doktor il nekaj, neg ono, manje je cistacica pa je prljavije, ne radi im praonica pa nema njihovih plahti i spavacica, blabla)
ovaj datum bih, onaj datum ne bih :rofl: k'o da se mene ista pita..
a kaj je, ne znamo.
prvo je bio decko.
onda su rekli da je vjerojatno cura.
pa da im se cini da je cura.
sad vise ne da (i nema mjesta) rasirit noge, pa i dalje nagadjamo da je cura :rofl:
ja znam sta je.
Alien :D
Samo nek je živo i zdravo i nek piša pravo. ;D
Napravila si grešku istu ko i moji roditelji - da sam se rodio za vrijeme škole nosio bih bonbone u školu, ovak niš :cry: :cry
A dobro, bar sam uštedio lovu :notooth:
Lova od bombona se restrukturiranjem preselila u drugi odjel - Alkohol :D
hahahahahha, zakon je dok si mod pa vidiš obrisane postove
http://forum.titlovi.com/smileys/ROFL.gif
I tak, na radnom mjestu sam, nema posla, gledam van dok čekam da se Call Of Duty instalira (:D) i vidim murja zaustavi lika na skuteru taman ispred dućana. Gledam ja kaj se događa, ovaj na skuteru viče, skače dok policajac sam mirno čeka. Ovaj nema kacigu, nema vozačku, nema niš. Traže nekaj po bunkeru skutera i mislim da su našli vozačku. Policajac se okrenul da na krov auta metne vozačku dok je ovaj brže bolje zatvoril bunker, upalil skuter i zum - pobegel. Policajac brže bolje u auto, pali sirenu i zum za ovim.
Ne zna se ko je više fejlal, ovaj na skuteru kaj je ostavil vozačku kod pandura ili pandur koji nije pazil na ovog.
nakon WTF momenta ja sam se krenuo smijat http://forum.titlovi.com/smileys/ROFL.gif
Neznam kaj da radim, prespavao sam prakticki cijelo popodne, pa sad nemrem oka sklopit.
Moj grijeh,moj grijeh :)
Ajmo vidjeti što nam Đole ima za reći u Areni :)
Uspio nagovorit starce, stize novi pas! ;D