Evo i mene- od kumova s gledanja tekme.
Printable View
Evo i mene- od kumova s gledanja tekme.
Koja je to luda čistačica oprala teren s močom ;D
Tko li je to lud lijepio pod ljepilom za papir i duct tape-om? ;D
ma da je bio ducktape jos bi bilo okej, to bratemili drzi (znam, jos struzem ostatke s jedne police ;D) meni se pari da je ono bio obican siroki prozirni selotejp ;D a lol
nda, omeyer u nedjelju.. dabog mu stativa na glavu pala!! agrrrrr..
danas obisli tri sale.. jedna je skorz bezveze, druge dvije, onak.. svaka ima svojih prednosti i nedostataka.. a ne znam.. zamorno je to sve!
svi digli cijene, nitko nista ne zna rec za novi zakon o nepusenju, samo jedna sala rekla da u slucaju globalne krize i recesije nece dizat cijene (mo's mislit), drugi svi ostavljaju tu mogucnost.. katastrofa.. bas sam si nasla godinu za pravit svadbu ;D
Doso doma,i idem spavat... :zzz:
Tko prvi ustane,nek mu je dobro jutro... :)
:tclosed:
Došao iz noći muzeja...
Bezveze.. ;D
Bio u 4 muzeja.
Tehničkom- 16654168415741 ljudi na ulazu i taman se zatvarao, Mimari- dosta ljudi unutra ali neki bezveze predmeti (neke kao pepeljare i vaze), Klovićevi dvori- ona kao Marija Magdalena, drugim riječima neka ženska u toplesu s par križeva i kojom ribom po sebi- u raznim pozama (meni je bilo kao neki horor :D- bolesne slike, valjda samo izgovor da vidi sise te ženske ;D) i povijesni muzej- taj mi je jedino bio dobar, imali su izložbu pištolja i revolvera (volim oružje ;D, svi vole ;D).
Primjetio da puno ljudi ima iphone i n95. :)
došao s posla...
nakon deset dana bez normalnog sna, došao je i moj dan...
idem se naspavati, brijem da cu se sutra probuditi tek navečer... :notooth:
laku noć...
:wave:
Stigo na posao pa udri po netu :comp:
Uffff...meni je dan danas pun. Prvo meet sa frendom, pa Luna pa palačinke, pa tulum :D
Slatke brige :tomato:
Pa cisco ;D
georgy, ideš u muzej samo kad je noć muzeja :angry:
Ljetos kad sam prolazio kroz Zg, na svakom koraku su bile reklame za izložbu Rembrandtovih grafika, što me je zainteresovalo, tako da sam bio na izložbi sad u januaru i ostao oduševljen ;) Je li bio neko od vas? (muzej obrta i umjetnosti)
Kako je dobro probuditi se u vrijeme marende :D
Pa, normalno ;D
Tad je besplatno :banme:
Šalim se, stalno mislim otići u tehnički muzej- ali uvijek zaboravim ili ne stignem kad se sjetim. :)
A i ova noć me nije baš nagnala da idem u muzeje "redovito".
Jedino ako će biti nešto stvarno zanimljivo.
Da sam platio karte za ona tri muzeja koje sam naveo- požalio bih (jednostavno mi je bezveze- ili nisam shvatio bit, makar je velika većina ljudi samo buljila i slikala neke "smiješne" i čudne slike i ostala dijela).
No Cisko today :D
Waaaaaaaaaa!!!
Dobro vam jutro... Idem na kavu podhitno...
dobro jutro...
nakon 10 neprospavanih dana, napokon se naspavao ko čovjek... ;)
fala bogu, pa svjetsko traje još samo sutra...
i onda par dana pospremanja, i to je to... ;)
mislim da sam nastavio ovim tempom da bi poludio... :notooth:
sad nekaj pojesti, pa opet do arene...
Jojjjjjjjjjjj....
Išao odnjeti miš u hgspot da poprave ili zamijene, i baš si mislim kako je bezveze što moram miš koji sam kupio u Dubravi nositi u Utrine, ali dobro.
Skužim kako doći do tamo, mislim da sam napravio jedan krug busom- ali nisam siguran, nisam se mogao orijentirati ;D, i dođem tamo nakon ne znam koliko i uđem unutra.
Dobar dan, gdje su reklamacije?- U prizemlju.
Dobro, odem ja u prizemlje i nigdje ne vidim tablu reklamacije, samo ulaz, izlaz, blagajne i izdavanje robe.
I pitam na izdavanju robe gdje su reklamacije- u Škorpikovoj 3.
:suicide::rifle::rifle::rifle::suicide:
I jedva nađem neki bus koji tamo ide i vozim se ne znam gdje (nikad nisam išao tamo) i dođem do Remize, čekam bus koji ide do Jankomira- ide za pola sata.
Sjetim se pogledati na internetu do kad rade- do 13 (ili 14) sati, a bilo je 15:15.:rifle::rifle::rifle:
I odo doma.
Ali najbolje kako ni ovi u hgspotu u Utrinama ne znaju ni di su reklamacije ni do kad rade...:tomato::crazy:
Uvijek imam nekih komplikacija oko kupovine.... ;D
@georgy: ne znam zakaj nisam iznenađen...
Evo, pojeo finu juhicu...
Nisam skoro cijeli dan bil na kompu, bio sam zaposlen...
Ma, i ja se sad polako već navikao i prestajem se živcirati ;D
puno bolje na kronplatzu..
al neš se previše naskijat jer ćeš se popest na vrh planine i čut ćeš hrv muziku prek ogromnog zvučnika, ući ćeš u jednini birc di se smije pušit (jer ga drže hrvati i hrvati konobari) vidjet ćeš ljude kak u pancericama skoro po šanku plešu... i neš moć skijattt :D
pozdrav svima...
došao kući malo prije...
a uskoro odo opet dalje...
:)
nista,procesori mi zadaju glavobolje, tesko je biti pametan, a sada idem piti,neki party... vodka i rodeo :S
ahm,
ispsratismo jedan legendarni dugosleskli birc u povijest..
nasulsasmo se cajki :freakout:
buduci muz krmi, odoh i ja
gud najt..
Kak se lijepo probudit bez mamurluka :D
pije se kavica i ceka se rucak...
Home alone.:)
Slušam soundtrack iz Trave.
Sredio home network, tri kompa goddamn it, elektroistra me voli :)
Već četvrti dan imam net na kapaljku. Došli iz T-Coma da nam zamijene modem, a kad ono - problem u instalacijama. I to ne u našoj kući, već kod jednog od susjeda preko kojih idu žbice.
Just freaking lovely. Čudim se sam sebi kako već nisam na tabletama. Iznenađujuće dobro sve to podnosim.
normalno da luna slusa cajke,samo joj je iz meni nepoznatih razloga bed priznat..:D
ziher ima poster od cece u sobi u prirodnoj velicni:D
Zaspao u pola 5,a usto tek sad... :)
grand je, bogu hvala, vec odavno dio povijesti. i kako ti opce znas za grand, đizs, to je zabrinjavajuce, Ico.
radi se o Long Village-u, bricu starom vise od dvadeset godina.. birc je bio super devedesetih, but yes, unazad par godina i njega poharala kuga naseg doba - cajke. al majketi, koji su to liriksi :freakout:
isli smo tamo jer jbg, ipak je to jedna legenda koja odlazi u povijest.. kasnije smo usi lijecili kvalitetnom dozom metala ;D
tako treba..... metalom protiv cajki...haha= Citat =:
kasnije smo usi lijecili kvalitetnom dozom metala
Sad cu brzo u betulu zauzest mijesto najblize video zidu,ima neki dobar film s happy endom u pola 6... :lol:
:hrv:
ma ubit cemo francute...hh....a i bolje im je da bude happy end...haha;D;D:hrv::hrv::hrv:
Šta sad? Nema poruka tipa: Bravo Hrvatska, Hrvatska na vrhu itd.?
A ne znate cijeniti male stvari (koje ipak nisu tak male: srebro na svjetskom prvenstvu- prvi čestitam!
evo hrvatska svaka cast .... iapk bolje srebro nego da nismo uopce usli u finale.....svaka im cast a popjedama smo isti sa francuzima .....
ujutro ce se emocije slegnuti. i sad smo svi svjesni da je i ovo uspijeh, ali smo orijentirani na druzenje sa sucima.
eh, da mi je 5 minuta provesti s njima na samo..
uffff kako bi se druzio sa francuzima (najvise sa karabaticem) i sucima.....grrrrrr....:bat::bat::banme:
Nemaš se kaj družit s francuzima... neka se zaborave karabatićeve simulacije i bezobrazluk, ali oni su definitivno zaslužili pobjedu.
Jedino suci zaslužuju jedan mali noćni posjet BBB-a.
ebate, sad sam se setil da danas nisam pil pivu! odoh na pivu...:beer:
tak je, nisu francuzi nista krivi i svaka im cast na igri. jest da se ne bih bas slozila da su pobjedu zasluzili i da su bolji od nas, jer smo bili jednaki, ili s golom prednsoti za nas citavu tekmu, do polovice 2 poluvremena kada su suci poceli ocito raditi ono sto su radili. karabatic je biljka svoje vrste i znali smo svi kako on "igra", al francuzi su danas bili vise manje korektni i igrali su dobar rukomet.
al suci..
mislim, suci..
ono sto su izveli sa spremom..
nemam rijeci.. mislim, imam, ali nisu za forum..
ja svoje misljenje o sucima necu iznosit jer bi bilo sve cenzurirano.......kako bi karabaticu iskarao batic...haha
Došao sam na svoje... :tomato:
Ajd, časno smo se borili, PEDERsen je zaribal dosta toga, ali, nema veze, Francuzi su zasluženo pobijedili
stvar je u tome sto nisu zasluzeno pobijedili. pobijedili su zahvaljujuci sucima! ono sto su nama radili svakoga bi izbacilo iz takta.
ne osporavam cinjenicu da su francuzi dobri, ali ova pobjeda nije iskljucivo njihovom zaslugom. da je sudjenje bilo fer i korektno oke, mogli bismo pricati o zasluzenoj pobjedi. ovako ostaje gorak okus u ustima i spoznaja da ce nas ocito i za sto godina svijet mrziti, ma koliko mi bili sam vrh svjetskog rukometa.
Novost: danci više ne grade hrvatima kućice na Grenlandu! Tko je jamio, jamio je :notooth:
Jesi se kladio na Francusku? ;D
I, koliko si dobio? :)
Ja došao s Trga, McDonalds napravio rekordni promet.
Atmosfera je bila dobra, samo mi nije jasno čemu su tamo bili oni silni policajci i interventna? :dunno:
Pa, igra Hrvatska, a ne neki klub pa da će biti tučnjave...
Ali dobro.
Uglavnom, iako ovo već zvuči ofucano- suci su krivi.
Makar se uvijek nađu neki izgovori, ovu večer su valjda Francuzi više platili ;D
Njima 415635 sedmeraca- nama 2, a svaki drugi napad netko naš ostane ležati na njihovoj polovici...
No, koliko god se svi ljutili i ne znam šta- drugi smo na svijetu :hrv::hrv:
Nije to mali uspjeh.:respect:igračima i posebno Voriju ;D
Car, kako je scimao suca- treba ga je pogoditi ;D
I zbog toga 10 min nisu zabili NIJEDAN pogodak... Šprem je imao katastrofalan učinak, omeyer mu je skoro sve skinuo.= Citat =:
ono sto su nama radili svakoga bi izbacilo iz takta.
Balić je ipak mogao napravit više, od njega sam očekivao puno više.
Suci su definitivno uništili utakmicu, ali da zbog toga naši nisu mogli pogodit zicere, ne bih reko.
Francuzi su bili gotovo bez mana (karabatić kvari sliku)... Zaslužena pobjeda
Ma ne znam baš, Destroyer...
Nije to bilo koja utakmica da će igrači (i cijela Hrvatska) zažmiriti na (više od) par sudačkih "gafova".
I ovako su igrači napeti i pod pritiskom, zamisli kako su se osjećali kada su primjetili da suci malo (u najmanju ruku) čudno sude...
Ja isto ne kažem da bi 100% pobijedili da su suci bili skroz korektni, ali barem bi imali jednake šanse.
mda, postizati golove, posebice protiv jedne francuske, je po tebi ko od sale? zakaj nisu imali rupu od 10 minuta bez gola na pocetku utakmice, dok je sudjenje bilo koliko toliko oke? normlno da ih je izbacilo iz takta, normalno da im je pala koncentracija. jbt, ja sam se pred teveom osjecala nemocno jer sam znala da nema sanse da dobijemo tekmu da ne znam kako dobro odigramo.. mogu misliti kako je njima na terenu bilo.
To najboljoj rukometnoj repki ne smije smetat, srčanost igra jako veliku ulogu u tome... očito je nisu imali.= Citat =:
normlno da ih je izbacilo iz takta, normalno da im je pala koncentracija
Slažem se s tim da bi utakmica bila daleko neizvjesnija- to su mi ti prokleti suci uzeli, napetost... Finale mora biti neizvjesno, osobito ak igraju dvije najbolje repke na svijetu, a ne da to oduzmu takvi idioti.
cek, cek, ti hoces reci da nikoga ne bi smjelo izbaciti iz takta kada ti suci ostave suigraca da lezi na terenu i pusti napad protivnickoj momcadi? hoces reci da su trebali sa smjeskom primati karabaticeve udarce u vrat i glavu, dok oni za puno manje stvari dobivaju iskljucenja.
na kraju krajeva, ti zapravo tvrdis da, kada bi situacija bila obrnuta i francuzima se sudilo kao sto se sudilo nama, oni ne bi pukli i pali u igri???
Nema teoretske. . . Još nikad nisam čul da je njima na 10 min puko film.= Citat =:
na kraju krajeva, ti zapravo tvrdis da, kada bi situacija bila obrnuta i francuzima se sudilo kao sto se sudilo nama, oni ne bi pukli i pali u igri???
Čitaj ponovo- najboljima na svijetu ne smije smetat...= Citat =:
cek, cek, ti hoces reci da nikoga ne bi smjelo izbaciti iz takta kada ti suci ostave suigraca da lezi na terenu i pusti napad protivnickoj momcadi?
A jel bi napravili pametnije da su se potukli s francuzima, zaradili 2-3 crvena i glumili klaune do kraja utakmice? Za suzdržanost od megasukoba im čestitam, moglo je bit daleko gore.= Citat =:
hoces reci da su trebali sa smjeskom primati karabaticeve udarce u vrat i glavu, dok oni za puno manje stvari dobivaju iskljucenja.
ne, sacuvaj boze, tuci se nikako!!
ja sam za to da se dostojanstveno poberu s terena!! i gotovo. nema. pa nek onda pisu o "zasluzenoj" pobjedi protivnika..
jer ovakvo sudjenje vise nije normalno i kontinuirano nam se dogadja.
svjesna sam da bismo zaradili opake kazne, ali takav postupak morao bi ostaviti traga, nesto bi se moralo poduzeti po pitanju sudjenja.
Nažalost, suci su u 99% slučajeva bog i batina, jako rijetko se poduzimaju istrage zbog suđenja.. I to su bogme lijepo iskoristili.
Ako je gospon Mustafa rekao da su danski suci najbolji, onda stvarno više nema nade za pravdu.
pa zato i kazem, napraviti presedan, nesto sto nitko nije - poberi se s terena!
onda ce se i taj fakin vrh morat zapitat
Sad sam se sjetil i navijača- ja zaista već jako dugo nisam vidio tako lijepo navijanje naših... Za to im skidam kapu.
Dosad sam vidio samo ispodprosječno navijanje (razlog : huligani).
Bez nervoze...
Suci su bili i na našoj strani također... samo kaj to ovdje nitko ne želi pisati...
a pusti ti to, poletjeli su upaljaci na teren nakon vorijevog kartona..
jedan je navijac uletio u teren..
netko je dojavio da je u areni bomba
;D
osim toga, svaka im cast stvarno!!
mario, jbt, hajt mi navedi primjer, sto je to danas dosudjeno nama u korist??
Ma to je bil neki slovenac ;D= Citat =:
netko je dojavio da je u areni bomba
ili zadranin ;D
ma čil aut, pretjerujete, srebro je bilo maks što smo mogli iz ove partije izvući i punkt. pa gazili su nas u napadu, prolazile su im lopte na crtu, ali jedino nisu imali sreće. mi smo 2 minute slagali napad i zabijali se glavom u njihovu obranu, vori je mogao samo gledati.. pošteno su nas slomili.
Jesam rekao da je Vori bratić od moje tete?
:notooth:
ma *****son je super sudio.... :D
yo people! ah koja dosada, sta ima kod vas?
došao s posla...
bili naši rukometaši, ljudi su prava gospoda... ;)
a što se tiče utakmice, sjediti u onoj dvorani, i gledati kako te naočigled kradu, nikad se u životu nisam osjećao bespomoćnije...
ali ajde, srebro je jebena stvar, nemojmo biti nezahvalni... ;)
btw, mislim da su čak i suci bili kod nas, brijem da sam vidio pedersena, ali brzo je nestao...
nisam stigao popričati s njim... :notooth:
samo što je žalosno, znalo se da će biti ovakav epilog na kraju svjetskog...
francuzi su nama dali polufinale, a mi njima fucking finale...
šteta, ali i tu je očito ko i u nogomet ušlo previše lošega... :thumbdown
idem spavati, sutra se opet radi...
laku noć...
:wave:
Trebo je Vori onog suca pogoditi loptom.
Ma navijanje i nije neko, samo se iste pjesme ponavljaju....
Ona Morska vila je baš glupa pjesma... Nju svi pjevaju, a od igrača skoro nitko nepjeva himnu...
@Luna: suci ne znaju suditi, zato su i nekoliko puta sudili neke lopte za nas, koje i nisu smjeli... To se više vidjelo u prvom poluvremenu... Jest da su nas više zahebali, ali onak, da ne bi ispalo da suci SAMO za Francuze sudili...
A uz to, oni su i bili zamjena nekim švedskim sucima... Sad mi recite, kako mogu zamjene suditi FINALE svjetskog rukometnog prvenstva? :dunno:
Nešto je trulo u državi Danskoj... a i Hrvatskoj....
Da, morsku vilu i ja ne kužim.
Kakve ona veze ima s rukometom i našim rukometašima?
Ali dobro.
OT: Dobro jutro :wave:
smeta vam pjesma zakaj tocno, jer nije nacionalisticki nabrijana?
decki su objasnjavali zasto morska vila, kao sto su objasnjavali i zasto kauboji a ne pakleni. al ocito oni nemaju pravo glasa.. pa da, kaj, donijeli su nam "samo" srebro odakle im pravo da si odabiru svoju pjesmu..
izrazito sam osjetljiva na rukomet.. pratim ga pobozno jos od islanda '95. imala sam sate i sate VHSa s njihovim utakmicama. zato dobro znam o cemu govorim kada spominjem sudjenje!
od '95 pa do danas mi smo gotovo konstantno u samom vrhu rukometa (jedino smo nakon olimpijade '96 imali lagani kiks, al vratili se momci, jos bolji i jaci!). na svim velikim natjecanjima, ali bas na svima nasli su se olsen i pedersen..
ovo stvarno postaje sramota, da si konstantno u svjetskom vrhu, ali te konstantno gaze.. svaka cast svemu, odavno smo dokazali svoju kvalitetu, ali ovo vise nema smisla. lino bi ih ubuduce terbao pokupit s terena i bok. koja korist od te sramote kada se zna da suci odlucuju utakmicu..
i jos jednom, ja ne tvrdim da bismo pobijedili da je sudjenje bilo na nivou. ali utakmica bi sigurno bila drugacija.
:yawn: koje šugavo vrijeme :coffee:
di si lunče, kako je, šta ima :p
Tek sam sad online... :)
Moj vju:
1. Suci,kao sta Pero kaze,nisu dorasli ovom finalnom susretu. (di su njih nasli)
2. Francuzi su bili bolji. (svaka cast)
3. Šprem je igrao kljucnu ulogu.
4. Golmani nisu bili na visini,tj zasjenio ih je Omeyer.
5. Mozda bi i bili pobjedili da Karamajmun nije imao onoliku protekciju sudaca
6. Vori je trebao raspizdit suca s loptom. (kasnije bi ga mnogo kostalo,al gust je gust)
To je sto se tice igre...
Nakon igre:
1. Pokisli ko da im je netko pubijao svu rodbinu (ne kuzim) Znam da nije lijepo izgubit u finalu,al ipak...
2. Balić nije stavio medalju oko vrata... Mislim,WTF? Neka faca ili??
Ima jos,al ne da mi se. Skidam im kapu jer su stvarno zasluzili sve sto su dobili... Mozda malo isforsiran Lacković u all stars ekipi...
Oni kojima srebro ne valja,a zlato je super porucujem da gledaju španjolske serije a ne sport...
OT: Doso s posla,i imam trening u pola 4,pa cu malo odmorit do tad...
je da..da su suci možda koji put pustili našu kontru...??? danci su imali napade po 2 i po, minute jbt ...
uostalom, svi su se žalili na suce, ne samo naša repka
francuzi nisu bili bolji, smo bili bolji ali mislim da su suci psihički slomili naše igrače. počeli su pucat po šavovima i tak više nemreš igrat..
:) jea
EDIT: Balić nije stavio medalju oko vrata,a Metličić ju je skinuo nakon minute. Balić nije ni pehar htio uzest u ruke... To me je ubolo u oko...
žalosno je što se rezultat znao unaprijed...
to je po meni najžalosnije stvar koja se dogodila na ovomm svjetskom prvenstvu...
a žao mi je što nisam malo jučer popričao s pedersenom, otišao je na vrijeme... :D
a i kao što je luna rekla, kako to da nam uvijek na velikim utakmicama oni sude?
došao sad s posla, sredili ono što je od jučer ostalo, sad odmaranje, možda malo do grada u neki shopping...
a sutra opet arena... :-/
Jos nisi gotov? Sta ima i za 4 i 5 mijesto tekma? :)
jel zna netko ima u zagrebu kupiti nba kosarkaskih dresova?
bbrljo mene je bas zanimalo zasto ti stalno ides u tu arenu ?? nekuzim sta imas neki posao tamo ili si volonter ili čistačica...hahah...šala.... nego ajde kaze sry ako si napiso u prijašnjim postovima nisam gledo temu....xĐĐ
iks, ne prcaj :p
brljic, predoslovno si me shvatio, nisu nam na svakoj tekmi sudili olsen i pedersen, ali su nam sudili suci s kriterijima maltene identicnim njihovima. svaki jebeni put.
i zato kuzim bijes, pogotovo kod starijih igraca kao sto su balic, metlicic, vori..
cupic i ova mladaja ekipa, njima je jos sve ovo novo. ne opravdavam to spremanje medalja u dzep, ali kuzim poptuno zasto su to napravili - zbog onoga sto sam gore pisala.
poraz boli, ali bi PUNO PUNO manje bolio da smo izgubili na posten nacin.
ma to je gotovo, sad mi riješavamo robu kaj nam je ostala... ;)
@ luna
pa, ako me moje pamćenje dobro služi, unazad par godina su nam stalno oni sudili veće tekme...
ili sam opet u krivu?
i kad god bi nam sudili, bili smo brutalno pokradeni...
a za ne uzimanje medalja i pehara, ja ih ne bi ni primio, nego bi uzeo onaj *urac na kojem ih je držala hostesa i samo ih stavio ispred rukometaš...
naravno, to bi morao kapetan napraviti... ;)
a još jedna sramota je predavanje nagrade lini červaru za trenera turnira, ne znam dal se to vidjelo na televiziji...
prozovu ga, on se spusti, i krene po nagradu, nigdje nagrade...
vrati se gore našima na tron, i tek nakon podjele svih medalja mustafa je odnekud izvukao nagradu i dao mu je, maltene poskrivećki...
ali svejedno, ponosan sam što sam hrvat... :hrv:
Ah, šta je bilo, bilo je.... naši su srebrni, i moramo biti zadovoljni...
smeta vam pjesma zakaj tocno, jer nije nacionalisticki nabrijana?
Ne smeta mi- samo ne znam zašto ta pjesma.
decki su objasnjavali zasto morska vila, kao sto su objasnjavali i zasto kauboji a ne pakleni.
To nisam vidio (tj. čuo).
al ocito oni nemaju pravo glasa.. pa da, kaj, donijeli su nam "samo" srebro odakle im pravo da si odabiru svoju pjesmu..
To ti pišeš- ja nisam to niti pomislio.
izrazito sam osjetljiva na rukomet..
Vidim ;D
ovo stvarno postaje sramota, da si konstantno u svjetskom vrhu, ali te konstantno gaze.. svaka cast svemu, odavno smo dokazali svoju kvalitetu, ali ovo vise nema smisla. lino bi ih ubuduce terbao pokupit s terena i bok. koja korist od te sramote kada se zna da suci odlucuju utakmicu..
Možda je mislio da će pasti neka tučnjava- pa ih je ostavio. ;D
i jos jednom, ja ne tvrdim da bismo pobijedili da je sudjenje bilo na nivou. ali utakmica bi sigurno bila drugacija.
Slažem se :hrv:
Makar je meni i srebro super- kad pogledaš razmjere svjetskog prvenstva i značenja te titule.
Fakat si osjetljiva na rukomet ;D i napadaš me ne znam zašto- ali dobro. :)
OT: Došao iz škole, sutra samo na natjecanje. I "chillam" :D
Da, engleski. ;D
Šta, imam konkurenciju? :)
;D
To samo ako prođemo dalje. :D
A taj engleski bi ja i mogao proći- čak i znam nešto.
Ajd, onda- sretno ti bilo (trebat će ti ;D;D;D), možda se vidimo. :notooth:
Ne idem (imaš sreće :notooth:).
Niti nemam kemiju.
Povijest nemamo natjecanje- barem naš ludi profesor ne spominje (ili ne zna ;D).
A Lidrano isto nitko ne spominje- makar mi ide pisanje sastavaka. Ali buraz je bio dobar na tom Lidranu- on je nešto glumio i ne znam šta...
georgy, nisam napala tebe ;D bilo ih je jos koju su se iscucdjavali morskoj vili.
pa kad ne znate, evo, objasnit cu vam, sve onako kako je i dominikovic pred kamerama objasnjavao:
prvi veliki uspijeh ove generacije je bio portugal 2003. tamo se ta pjesma puno pjevala, (Kao da je morska vila/sve je moje snove ostvarila - zbog ovog boldanog im je draga, njima su se svi snovi ostvarili u portugalu) i ta "tradicija" se jednostavno nastavila
(kao sto je gusjenica prvi puta izvedena u atlanti, a nova generacija ju je samo prihvatila).
jednako tako onu su sami zakljucili da su kaubojski protutnjali portugalom, otuda kauboji.
naziv "pakleni" nametnut im je od strane medija (kao neka poveznica s "vatrenim" nogometasima), oni ga nikada nisu prihvatili niti su se ikada sami nazvali paklenima. cak mnogima to i smeta, al to je vec povezivanje s bogom i vjerom, u to ne ulazim.
nema na cemu
luna je rukometni wiki, lolcek ;D
Tako lijepa noć....
Sreća kaj je završila za mene...
Laku noć, dragi forumaši, i forumašice.
Mario je napustio chataonicu...
Mario92, over and out.
Dobro jutro.
Vidim ovdje ništa novo...
(;D)
points- i ti počinješ ;D
Jutro :)
Morgen...
Od jutra sam na kompu, učim english... damn.
šta ti Mario92 ideš u Ruđer? (kao i georgy ako se nevaram)
Ak ideš u Ruđer, tko ti predaje engleski?