Jos nisi gotov? Sta ima i za 4 i 5 mijesto tekma?![]()
žalosno je što se rezultat znao unaprijed...
to je po meni najžalosnije stvar koja se dogodila na ovomm svjetskom prvenstvu...
a žao mi je što nisam malo jučer popričao s pedersenom, otišao je na vrijeme...
a i kao što je luna rekla, kako to da nam uvijek na velikim utakmicama oni sude?
došao sad s posla, sredili ono što je od jučer ostalo, sad odmaranje, možda malo do grada u neki shopping...
a sutra opet arena...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jos nisi gotov? Sta ima i za 4 i 5 mijesto tekma?![]()
jel zna netko ima u zagrebu kupiti nba kosarkaskih dresova?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
bbrljo mene je bas zanimalo zasto ti stalno ides u tu arenu ?? nekuzim sta imas neki posao tamo ili si volonter ili čistačica...hahah...šala.... nego ajde kaze sry ako si napiso u prijašnjim postovima nisam gledo temu....xĐĐ
iks, ne prcaj
brljic, predoslovno si me shvatio, nisu nam na svakoj tekmi sudili olsen i pedersen, ali su nam sudili suci s kriterijima maltene identicnim njihovima. svaki jebeni put.
i zato kuzim bijes, pogotovo kod starijih igraca kao sto su balic, metlicic, vori..
cupic i ova mladaja ekipa, njima je jos sve ovo novo. ne opravdavam to spremanje medalja u dzep, ali kuzim poptuno zasto su to napravili - zbog onoga sto sam gore pisala.
poraz boli, ali bi PUNO PUNO manje bolio da smo izgubili na posten nacin.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ma to je gotovo, sad mi riješavamo robu kaj nam je ostala...![]()
@ luna
pa, ako me moje pamćenje dobro služi, unazad par godina su nam stalno oni sudili veće tekme...
ili sam opet u krivu?
i kad god bi nam sudili, bili smo brutalno pokradeni...
a za ne uzimanje medalja i pehara, ja ih ne bi ni primio, nego bi uzeo onaj *urac na kojem ih je držala hostesa i samo ih stavio ispred rukometaš...
naravno, to bi morao kapetan napraviti...
a još jedna sramota je predavanje nagrade lini červaru za trenera turnira, ne znam dal se to vidjelo na televiziji...
prozovu ga, on se spusti, i krene po nagradu, nigdje nagrade...
vrati se gore našima na tron, i tek nakon podjele svih medalja mustafa je odnekud izvukao nagradu i dao mu je, maltene poskrivećki...
ali svejedno, ponosan sam što sam hrvat...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ah, šta je bilo, bilo je.... naši su srebrni, i moramo biti zadovoljni...
smeta vam pjesma zakaj tocno, jer nije nacionalisticki nabrijana?
Ne smeta mi- samo ne znam zašto ta pjesma.
decki su objasnjavali zasto morska vila, kao sto su objasnjavali i zasto kauboji a ne pakleni.
To nisam vidio (tj. čuo).
al ocito oni nemaju pravo glasa.. pa da, kaj, donijeli su nam "samo" srebro odakle im pravo da si odabiru svoju pjesmu..
To ti pišeš- ja nisam to niti pomislio.
izrazito sam osjetljiva na rukomet..
Vidim
ovo stvarno postaje sramota, da si konstantno u svjetskom vrhu, ali te konstantno gaze.. svaka cast svemu, odavno smo dokazali svoju kvalitetu, ali ovo vise nema smisla. lino bi ih ubuduce terbao pokupit s terena i bok. koja korist od te sramote kada se zna da suci odlucuju utakmicu..
Možda je mislio da će pasti neka tučnjava- pa ih je ostavio.
i jos jednom, ja ne tvrdim da bismo pobijedili da je sudjenje bilo na nivou. ali utakmica bi sigurno bila drugacija.
Slažem se
Makar je meni i srebro super- kad pogledaš razmjere svjetskog prvenstva i značenja te titule.
Fakat si osjetljiva na rukometi napadaš me ne znam zašto- ali dobro.
OT: Došao iz škole, sutra samo na natjecanje. I "chillam"![]()
Zadnji uredio georgy : 02-02-2009 u 22:31
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da, engleski.
Šta, imam konkurenciju?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To samo ako prođemo dalje.
A taj engleski bi ja i mogao proći- čak i znam nešto.
Ajd, onda- sretno ti bilo (trebat će ti), možda se vidimo.
![]()
Ne idem (imaš sreće).
Niti nemam kemiju.
Povijest nemamo natjecanje- barem naš ludi profesor ne spominje (ili ne zna).
A Lidrano isto nitko ne spominje- makar mi ide pisanje sastavaka. Ali buraz je bio dobar na tom Lidranu- on je nešto glumio i ne znam šta...
georgy, nisam napala tebebilo ih je jos koju su se iscucdjavali morskoj vili.
pa kad ne znate, evo, objasnit cu vam, sve onako kako je i dominikovic pred kamerama objasnjavao:
prvi veliki uspijeh ove generacije je bio portugal 2003. tamo se ta pjesma puno pjevala, (Kao da je morska vila/sve je moje snove ostvarila - zbog ovog boldanog im je draga, njima su se svi snovi ostvarili u portugalu) i ta "tradicija" se jednostavno nastavila
(kao sto je gusjenica prvi puta izvedena u atlanti, a nova generacija ju je samo prihvatila).
jednako tako onu su sami zakljucili da su kaubojski protutnjali portugalom, otuda kauboji.
naziv "pakleni" nametnut im je od strane medija (kao neka poveznica s "vatrenim" nogometasima), oni ga nikada nisu prihvatili niti su se ikada sami nazvali paklenima. cak mnogima to i smeta, al to je vec povezivanje s bogom i vjerom, u to ne ulazim.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nema na cemu
luna je rukometni wiki, lolcek![]()
Tako lijepa noć....
Sreća kaj je završila za mene...
Laku noć, dragi forumaši, i forumašice.
Mario je napustio chataonicu...
Mario92, over and out.
Dobro jutro.
Vidim ovdje ništa novo...
()
Україна
points- i ti počinješ
Jutro![]()
Morgen...
Od jutra sam na kompu, učim english... damn.
šta ti Mario92 ideš u Ruđer? (kao i georgy ako se nevaram)
Ak ideš u Ruđer, tko ti predaje engleski?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks