Koja je to luda čistačica oprala teren s močom![]()
Evo i mene- od kumova s gledanja tekme.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Koja je to luda čistačica oprala teren s močom![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tko li je to lud lijepio pod ljepilom za papir i duct tape-om?![]()
ma da je bio ducktape jos bi bilo okej, to bratemili drzi (znam, jos struzem ostatke s jedne police) meni se pari da je ono bio obican siroki prozirni selotejp
a lol
nda, omeyer u nedjelju.. dabog mu stativa na glavu pala!! agrrrrr..
danas obisli tri sale.. jedna je skorz bezveze, druge dvije, onak.. svaka ima svojih prednosti i nedostataka.. a ne znam.. zamorno je to sve!
svi digli cijene, nitko nista ne zna rec za novi zakon o nepusenju, samo jedna sala rekla da u slucaju globalne krize i recesije nece dizat cijene (mo's mislit), drugi svi ostavljaju tu mogucnost.. katastrofa.. bas sam si nasla godinu za pravit svadbu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Doso doma,i idem spavat...
Tko prvi ustane,nek mu je dobro jutro...
![]()
Došao iz noći muzeja...
Bezveze..
Bio u 4 muzeja.
Tehničkom- 16654168415741 ljudi na ulazu i taman se zatvarao, Mimari- dosta ljudi unutra ali neki bezveze predmeti (neke kao pepeljare i vaze), Klovićevi dvori- ona kao Marija Magdalena, drugim riječima neka ženska u toplesu s par križeva i kojom ribom po sebi- u raznim pozama (meni je bilo kao neki horor- bolesne slike, valjda samo izgovor da vidi sise te ženske
) i povijesni muzej- taj mi je jedino bio dobar, imali su izložbu pištolja i revolvera (volim oružje
, svi vole
).
Primjetio da puno ljudi ima iphone i n95.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
došao s posla...
nakon deset dana bez normalnog sna, došao je i moj dan...
idem se naspavati, brijem da cu se sutra probuditi tek navečer...
laku noć...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Stigo na posao pa udri po netu![]()
Bolje proliti malo sa Perkinsom nego zaboraviti popiti sa Alzheimerom
Uffff...meni je dan danas pun. Prvo meet sa frendom, pa Luna pa palačinke, pa tulum
Slatke brige![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa cisco![]()
georgy, ideš u muzej samo kad je noć muzeja
Ljetos kad sam prolazio kroz Zg, na svakom koraku su bile reklame za izložbu Rembrandtovih grafika, što me je zainteresovalo, tako da sam bio na izložbi sad u januaru i ostao oduševljenJe li bio neko od vas? (muzej obrta i umjetnosti)
Україна
Kako je dobro probuditi se u vrijeme marende![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa, normalno
Tad je besplatno
Šalim se, stalno mislim otići u tehnički muzej- ali uvijek zaboravim ili ne stignem kad se sjetim.
A i ova noć me nije baš nagnala da idem u muzeje "redovito".
Jedino ako će biti nešto stvarno zanimljivo.
Da sam platio karte za ona tri muzeja koje sam naveo- požalio bih (jednostavno mi je bezveze- ili nisam shvatio bit, makar je velika većina ljudi samo buljila i slikala neke "smiješne" i čudne slike i ostala dijela).
No Cisko today![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Waaaaaaaaaa!!!
Dobro vam jutro... Idem na kavu podhitno...
dobro jutro...
nakon 10 neprospavanih dana, napokon se naspavao ko čovjek...
fala bogu, pa svjetsko traje još samo sutra...
i onda par dana pospremanja, i to je to...
mislim da sam nastavio ovim tempom da bi poludio...
sad nekaj pojesti, pa opet do arene...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jojjjjjjjjjjj....
Išao odnjeti miš u hgspot da poprave ili zamijene, i baš si mislim kako je bezveze što moram miš koji sam kupio u Dubravi nositi u Utrine, ali dobro.
Skužim kako doći do tamo, mislim da sam napravio jedan krug busom- ali nisam siguran, nisam se mogao orijentirati, i dođem tamo nakon ne znam koliko i uđem unutra.
Dobar dan, gdje su reklamacije?- U prizemlju.
Dobro, odem ja u prizemlje i nigdje ne vidim tablu reklamacije, samo ulaz, izlaz, blagajne i izdavanje robe.
I pitam na izdavanju robe gdje su reklamacije- u Škorpikovoj 3.
I jedva nađem neki bus koji tamo ide i vozim se ne znam gdje (nikad nisam išao tamo) i dođem do Remize, čekam bus koji ide do Jankomira- ide za pola sata.
Sjetim se pogledati na internetu do kad rade- do 13 (ili 14) sati, a bilo je 15:15.
I odo doma.
Ali najbolje kako ni ovi u hgspotu u Utrinama ne znaju ni di su reklamacije ni do kad rade...
Uvijek imam nekih komplikacija oko kupovine....![]()
@georgy: ne znam zakaj nisam iznenađen...
Evo, pojeo finu juhicu...
Nisam skoro cijeli dan bil na kompu, bio sam zaposlen...
Ma, i ja se sad polako već navikao i prestajem se živcirati![]()
puno bolje na kronplatzu..
al neš se previše naskijat jer ćeš se popest na vrh planine i čut ćeš hrv muziku prek ogromnog zvučnika, ući ćeš u jednini birc di se smije pušit (jer ga drže hrvati i hrvati konobari) vidjet ćeš ljude kak u pancericama skoro po šanku plešu... i neš moć skijattt![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pozdrav svima...
došao kući malo prije...
a uskoro odo opet dalje...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nista,procesori mi zadaju glavobolje, tesko je biti pametan, a sada idem piti,neki party... vodka i rodeo :S
ahm,
ispsratismo jedan legendarni dugosleskli birc u povijest..
nasulsasmo se cajki
buduci muz krmi, odoh i ja
gud najt..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks