:OOOO traži na youtube nokia e7 recenzija pa ak nađeš moj, super :belj:
Printable View
Ontopic: pravim se da ucim nesto...
Offtopic:
Haha ajd nije losa recenzija. Mislim da ti nije trebao kolega upadati u rijec(ili ti njemu?), jedan je trebao pricati, drugi pokazivati uredjaj, a kameru ste trebali "fixirati" jer se previse trese :P.
Tipkovnica je QWERTZ, a rekli ste QWERTY.
"Zapakiran je u reciklirajuci papir, takozvani karton." (Epic LOL XD)
I dosta je duga recenzija, jeste imali min.trajanje ili?
Ocjena 7/10, trebali ste napraviti bolji plan ti i kolega :P!
(Jos nesto, na videu zvucis sasvim normalno, a ovdje na forumu ponekad pises kao 10-ogodisnjak :wtf:, nemoj to radit :O)
Edit: ispravak citata: "samo pakiranje je zapakirano u reciklirajucem papiru, iliti kartonu" lmao :D
HAHAHAHHA ZNAAAM!!!! Sve sam krivo govoril xDDDD bitno da se kolači vide, to mi je najbolje ;D da, recenzija traje 38 minuta, i to smo sve improvizirali, a razlog ne-fiksiranja je to kaj sam jednom rukom držal iPhone a drugom Nokiu, i onda sam gledal u nokiu i nisam skužil da mi pobjegla ruka (i počela snimat kolačiće..) :)
I imam 15 god, al nisam ja kriv kaj sam djete u duši :notooth:
"Slušalice koje ulaze u uho" :D
Nije mi ni jasan baš HDMI koji se mogao riješiti bežično...
Također, koliko sam shvatio, kod AMOLED ekrana svaki piksel ima svoj izvor svjetlosti- tako da pretežno crna slika troši jako malo baterije.
Neki dijelovi su smiješni (upadanje u riječ, naginjanje ka "formalnom" govoru...), ali pošto nisam ništa slično radio- svaka čast :)
Znači, ipak ti je nisu uzeli jer si maloljetan :D
Usput, inaČe :belj:
Ma čuj to, ja uploadam odma cijeha rvacka zna za to :whistle:
Da, znam, na početku prvih 5 min sam imo tremu jel nisam znao kak započet to sve, a kasnije je išlo kak nam palo na pamet :) da, pokušaval sam zvučat pametno na nekim djelovima, al eto, šta je, tu je :flame:
Btw ni ja ne kužim taj "bežični HDMI", al nek mu bude ;D
Nemoj se sada umisliti i prijaviti se za vođenje Dnevnika :p
Haha kakvi bogovi,trebali ste se dogovoriti ko ce koji dio odraditi,a ne ovako,navrat nanos,ali pohvaljujem trud,to se uvijek cijeni. :)
laku noc
Dosao iz Gardalanda, bilo je odlicno :D
3x na Blue Tornadu, 2x na Raptoru ( nesto novo ) i jednom na slobodnom padu i nekom vlaku smrti.
OffT: Malo mi je pre duga recenzija. Kolko sam gledao na Gadgeteriji i na mob.hru su sve recenzije kratke i jasne. Jos nisam pogledao tvoju, al brijem da cu ju napreskokce pregledat xD
Sad sam skuzio da se Fici Wifi zove Pac-Net xD.
OT 'Ladim jaja dok Mario92 pise matematiku :).
+1
Ali bi trebao učit glazbeni,imam još i kemiju za ispravit...
Samo vi uživajte i hladite muda, slijedeće godine georgy i ja budemo uživali u college partyjima dok će vaša muda gorjeti na maturi :bat:
kolko ti imas iz gramatike? zadacnica?
sva sreca da nisi morao PISATI recenziju
Someone's a bit cranky today... ^^
Evo mene na engleskom, pizdarija :).
19:55 Edit:gledam TV
@Mario92 sta je bilo u matematici, koju razinu si uzeo...?
Pisao sam višu razinu
Teško je bilo, nisam dosta toga znal ali mislim da mi bude dovoljno za prolaz i upis na TVZ.
OT: stigao s priprema, sutra pak pišem informatiku :)
Kakvo trik pitanje... :lol:
Datoteka imena slika.avi je:
a) slikovna datoteka
b) video datoteka
c) izvršna datoteka
d) nešto četvrto
Većina su tako bezveze pitanja, ali ima i nešto logičke algebre i brojevnih sustava.
Ja nisam nakon 25. nisam niš znal, s obzirom da nam profesori nisu to spomenuli + imao sam informatiku u 1. srednje :)
Jel ima smisla onda ici na informatiku ako si ju "slusao" samo u 1. razredu??
Nema smisla da onda moram slusat neke tecajeve ili ici na pripreme za tu maturu...
Pogledaš logičke sklopove, logičku algebru i minimizaciju.
Nije komplicirano, barem ne previše :D
al meni je katastrofa da u danasnje vrijeme gimnazijalci nemaju informatiku vise od jedne godine. i kaj je najgore, dam glavu da u 90% gimnazija ne postoji informatika kao izborni predmet. al bitno da se na vjeronauk/etiku mora ici :rolleyes:
koja smo mi katastrofa od drzave..
@Luna: Ja idem u opcu gimnaziju.
Zato i imam infu samo jednu godinu. Frend iz 10. (matematicki smjer) ima sve 4 godine, kao i frend iz 5.
No moja gimna (nadam se) ce od iduce godine ponuditi infu kao izborni predmet..
cionn, kaj ima veze kaj je opca?!
u danasnje vrijeme, ako nisi informaticki pismen si nula. i jedna godina informatike u opcoj gimnaziji u danasnje vrijeme je nedopustiva sramota!! samo ime joj sve govori, opca gimnazija. znaci, sprema te za opca znanja. nemres me yebat da je vjeronauk/etika danas potrebniji od informatike!!
gladaj me kak nemrem! :D
Sad se postavlja pitanje jel ti znaš što ovi koji imaju 4 godine info uče? Uče stvari koje su općem smjeru nepotrebne i jedna godina informatike je posve dovoljna. U toj godini naučiš općeinto o osnovnim stvarima. Pogotovo uzevši u obzir da u slobodno vrijeme su na kompu stalno.
A to s vjeronaukom je priča za sebe.
Jbt, kroz posljednjih par mjeseci sam tek skužimo promjene koje trudnice imaju. Hormoni samo pucaju
ne znam sto tocno uce, al normalno da je opseznije i dublje, te da zalazi u programiranje.
al jednako tako, jedna godina informatike NIJE dovoljna u opcoj gimnaziji. ne kazem da trebaju imati program kakvog matematicari imaju, al gle, niti 2 sata worda im nije dosta, kuzis?
izbroji malo koliko postoji opcih gimnazija, a koliko matematickih odjeljenja. razlika ogromna u korist opcih.
pogledaj odakle se ljudi upisuju na PMF primjerice. hrpa ih je ih opcih gimnazija. i sad se netko tko je u prvom srednje tandrkao po wordu i igricama susrece s c plusom o kojem do tad nit slova cuo nije. pod uvijetom da je uopce uspio upisati zeljeni faks, jer u drzavnoj maturi su pitanja s kojima se nikad nigdje sreli nisu.
pa ja sam na fasku, smjer predskolski odgoj (ilitiga prematanje pelena, lolz) imala informatiku. onak, apsolutno mi ni zasto ne treba u radu s djecom, pa su nam je svejedno stavili. a opce gimnazije je imaju samo u prvom srednje..
nisu to hormoni, nego je to sramota za ovu drzavu.. u osnovnim skolama odavno imaju informatiku kao izborni predmet, a vecina opcih gimnazija je nema :facepalm: bar kao izborni predmet, kuzis?
i nisu to trudnicki hormoni, nemres rec da i prije nisam znala bit ovako nabrijana na nelogicnosti i nepravdu u ovoj drzavi (evo ga, sad ce smogi doc' i pitat' zakaj sam jos tu a ne u Kanadi :D)
Ili Pripyatu :p
Da, velike su razlike- koje su sada očitije kad postoji matura koja je jednaka za sve.
Ali, tko planira upisati nešto- ima popis gradiva koji DM obuhvaća pa može naučiti što nisu radili u školi.
Slazem se s Lunom, ja sam u klasicnoj gimnaziji imao informatiku samo prosli (2.) razred, a to je bilo drkanje po Wordu i Excelu (dosada ziva) i gledanje prezentacija u kojima su moderne graf.kartice imale 32mb RAMa, :wtf:...
I sta sad, o kompjuterima sam samouk, sve zahvaljujuci Enteru i Bugu, ali recimo da mi dodje zadatak s programiranjem, ja neznam ni beknit, a programiranje ne zelim sam ucit (mozda pocnem malo s Androidom i slicno xD)
U osnovnoj sam isao samo u 5.razredu i odustao sam, jer profesorica pojma nije imala, sve se svodilo na igranje CSa, Half Lifea itd. -.-
sve to stoji, ali zasto bi roditelji jednom gimnazijalcu (opcem, jel :D ) morali nuzno placati instrukcije i pripreme ako to dijete iz opce gimnazije zeli na ikoji fakultet koji trazi informatiku (a ima ih, jel)?
npr, puuuuno ce vise djece danas iz gimnazije otici na fer, pmf, tvz, foi, etfos, nastavi niz; nego sto ce ih upisati glazbenu/likovnu akademiju. pa npr, glazbeni i likovni slusamo sve 4 godine, a informatiku samo u prvom srednje :rofl: i to s prejadnom satnicom.
da se bar omoguci informatika kao izborni predmet, al ni to ne zele.. ha, da, trebalo bi platit profesoru te dodtane sate :rolleyes:
Tu dolazimo do toga da ja nisam osoba koja bi objektivno raspravljala oko toga :D- pošto nisam imao ni najmanje dvojbe oko upisa u srednju i sada na fakultet.
Tako da je meni čudno kada netko ne zna što bi htio raditi- pa da prema tome upiše ono školu koja je najviše usmjerena na to.
Ali, po toj logici nemam ni ja biologiju, kemiju i PiG (samo 1 godina) kao gimnazijalci.
I sad bi netko mogao napisati- pa zašto si išao u tehničku školu ako hoćeš studirati kemiju?
Tako ja vidim i gimnaziju- zašto bi tamo išao ako me zanima informatika?
Da skratim- jasno mi je kako su neki neodlučni, ali ne znam kako bi njima onda prilagodili... :hm:
Da se intenzivno uče svi predmeti koje već imaju + još neki "bitniji" iz strukovnih škola- pa da bude dnevno 10- 12 sati škole?
Pretpostavljam da neke gimazije valjda rade neke statistike gdje se maturanti najviše upisuju- pa prema tome kroje satnice za sljedeću generaciju... Ili se varam (ili se takva "zahtjevna" statistika napravi jednom u 20 godina)? :D
OFF:
Sutra mi Pavuna dolazi u školu.
Sutra- kad ja više ne idem u školu...:smrc:
Ja sam jedna od osoba koja nije imala pojma što bi upisala nakon osnovne.
Istina, informatika me zanima i u računalima sam već oko 10 godina - no ja sam nekako svestran, zanima me kemija, biologija, zanimljiva mi je fizika, povijest isto, politika, gospodarstvo - fakat, sve me zanima. Zato valjda rasturam u Rekvizitu (igra znanja na facebooku :D )
Uglavnom, iako mi je informatika bila ono, 95%, nisam htio izgubiti šansu i mogućnost da upišem nešto što nema pretjerane veze sa informatikom i što bi me možda kasnije zanimalo te sam stoga upisao gimnaziju.
Evo, prekjučer sam pisao višu matematiku, jučer informatiku i danas fiziku. Iskreno, nisam baš dobro napisao, informatika mi je bila užasno teška, fizika je bila vrlo zeznuta dok matematika - kaputt :)
Čujem frenda iz Ruđera kako je "viša matematika vrijeđala moj mozak". Osjećao sam se fakat glupo u tom trenutku i onda mi je bilo vrlo, vrlo žao kaj nisam otišao u neki specijaliziranu školu no s druge strane - zar ja, kao odličan učenik opće gimnazije, ne bih trebao biti malo (puno) manje hendikepiran što se tiče u ovom slučaju informatike? Cijeli 4. razred išao sam na pripreme za fiziku i matematiku (imali smo besplatno u školi nakon nastave) da napišem što bolje maturu dok na kraju nije ispalo onako dobro kak sam mislio da bude. Istina, vjerojatno sam napisao dovoljno da se upišem na TVZ no ipak...
Ne znam, zbunjen sam. Je li problem u meni, u nedovoljnoj pripremi ili je problem što program gimnazije nije prilagođen današnjim trendovima i standardima?
ma georgy, kakve ankete :D pa vidis da se u skolstvu nikad nista ne mijenja (osim udzbenika :rolleyes: ) da se mijenja, onda bi odavno skuzili koliko je informatika potrebna. btw, PiG, koliko je meni poznato, sve skole imaju samo jednu godinu. i ja sam ga imala tek na zavrsnoj godini.
mario, ne znam koliko je problem u tebi :D ali mislim da je vise problem u losem planu i programu danasnjih gimnzaija. ako je opca, onda je yebemumisa opca, i nek obuhvati sve sto treba obuhvatiti. bolje bi bilo da izbace koju godinu likovnog i glazbenog (kad se ionako dobar dio gradiva ispreplice s ostalim predmetima, posebice povijescu i hrvatskim) a ubace informatiku!
e, i da, ja fakat nisam znala prakticki do svoje 18 - e sto bih voljela raditi u zivotu. vecina ljudi oko mene isto tako (ukljucujuci i one koji su upisivali strukovne skole, tak da..).
Nisam znao da nemate informatiku sve 4 godine.
Ja sam je imao, a takođe sam išao opšti smjer :p
Bas je dobro Papa ispao na slici :D
Podsjeca me na onog ucitelja Darth Vadera ;D
Možda imaš nekog prepametnog prijatelja :p
Ovisi i do škole. Neke su jednostavno lakše i manje naučiš nego u drugima u kojima se trebaš baš truditi za ocjenu.
I o profesorima koji te hoće/neće naučiti neki predmet.
I o učenicima.
I o maturi koja bi se mogla bolje isplanirati i sprovesti.
Tako smo mi imali super profesoricu iz matematike koja je sve objašnjavala, trudila se (organizirala nam probnu maturu), cijelu godinu na fakultativnoj ponavljala zadatke od 1- 4 razreda... I matematika mi nije bila nešto posebno teška- bio sam tamo tri sata i nisam stigao riješiti 2 zadatka. Ali, osim ta dva za koje bi mi trebalo još malo vremena, ostale sam shvatio.
A, fiziku... :D Super profesor, ima volje za objasniti sve 100 puta, 100 puta odgovoriti na isto pitanje, popustiti kod ocjenjivanja... Ali, pošto popušta- većina u razredu nema volje za radom, tako da sam za neke stvari u DM prvi put čuo, a znao riješiti možda 2/3 testa...
Ovo za informatiku- informatika je širok pojam, u DM je bio dio informatike, digitalne elektronike (u kojoj smo mi učili logičke sklopove i algebru) i računalstva (gdje smo učili programiranje)... Tako da je normalno da ti ne možeš to u jednom predmetu u jednoj godini isto naučiti kao mi koji to oko 3 godine kroz par predmeta radimo. To je razlika između tehničke škole i gimnazije.
Luna- ni otprilike? Ono tipa- ne bi bila policajka ili jahačica, ali mogla bi raditi s djecom...
Cionn- "Dart Wader" :rolleyes:
georgy, bilo je otprilike.
s 15 godina, daklem prvi srednje, sam siiiiiilno htjela biti patolog.
da, htjela sam sjeckati mrtvace (i da se razumijemo, u moje doba nije bilo siesaja; zapravo, sad kad razmislim, i dalje ne znam odakle mi zelja za time. al ni danas mi nije odbojna ideja, bas bi to bilo kul raditi :D )
al su me onda ubili u pojam kad su mi objasnili koliko ja tu fizike trebam znati (a s fizikom sam si na paskosti od prvog sata u sedmom osnovne :D )
u drugom i trecem me drzao engleski.
citavo ljeto nakon treceg srednje cuvala sam si necake, koji su tad bili u rasponu od 3 do 7 godina. tad mi je prvi put palo na um da bih to mozda jednog dana mogla raditi. s gotovo 18 godina. eto.
drzao je mene engleski jos neko vrijeme, al sam kroz puuuno mozganja tokom zavrsne godine dosla do zakljucka da je pametno gledati gdje je lakse doci do posla. a lakse je naci posao kao odgojitelj nego kao profesor/prevoditelj (barem stalni posao, jel, honorarni i "na crno" se uvijek nadje). uvijek mogu dodatno zavrsiti engleski i drzat ga klincima u vrticu (sto je i u planu, al uvijek iskrsne "nesto" sto me omete u tom naumu.. sad je, eto, trudnoca :D )
kao sto vidis, fakat do skoro kraja obrazovanja nisam znala sto bih radila. i s 18 godina u dupetu sam bila puuuuno zrelija i realnija nego s 14.
Nemam pojma kaj da quotam sad :D
Al sad da je infa 4 godine u svim školama. Što bi ovi u općoj učili te 4 godine? Programiranje im nije bitno, niti spada u opće znanje. 4 godine worda i ostaloga, također nije opće znanje već u te 4 godine bi postao ekspert.
Ako se dobro sjećam ja sam u toj jednoj godini učio uz Office i algoritme, brojevne sustave(pretvaranje...) i nemam pojma šta još :D
Jedna godina je posve optimalna jer stvarno 4 godine nemaš što radit a da ne ulaziš u dubinu, jer ipak to je nepotrebno.
Stvar je u pripremi. Prošle godine sam bio maturant(opća) i pisao maturu, i neke predmete koje sam kroz srednju, ajmo reć nisam imao volju za njih uopće niti mi se dalo nešto više s njima zezat tokom tih godina, ostvario bolje rezultate na maturi nego na nekima koje sam tokom srednje redovito radio i bili su mi dobar predmet.
U pripremi je stvar, ničem drugom.
Meni se super čini sustav kakav su imali moju kad su išli u srednju.
2 godine ideš u jednu školu, i onda biraš hoćeš li u drugu ili ostaješ.
Tako je mama išla 2 godine u MIOC i onda u frizersku.
Danas bi rekao- ih frizerka, ta jedva da ti zna vratiti kusur (koje ja znam- sve su takve :D), ali s takvim sustavom bi svi dobili neka opća znanja (koja ne mogu štetiti) i valjda bolje odlučili kada su 2 godine stariji.
Eto vidiš da si odmah znala što bi radila, patologija- vrtić... ista stvar :notooth:
OT: Odlučio ne skinuti 7. epizodu GoT, da ne moram čekati 2 tjedna :D
Kak je čudno... čitati... smislene stvari u ovoj temi
Kaj samo ja imam obavezno 4 godine računalstva ovde? :whistle: joj i vi gimnazijalci, nebute vi veš-mašine znali slagat, svi bute mene zvali :notooth:
Ajd, n3n0- pravac ovdje pa onda vježbaj :p
OT: Spremam se za večeru :D
I planiram vožnju.
Luna- ideš na Maju Šuput? :notooth:
georgy, cegaba?! jel to ono nesto kod srednje? vidjela jucer plakat/ceradu tam kod kriza. ma nejdem, kaj ti je :D em kaj ne smijem pit, em kaj mi se ne mile guzvetine u ovom stanju da me netko ne drmne u trbuh, em, onak, pobogu, maja suput :eek:
inace, da se jadam malo. sutra ujutro idem na oggt - kontrola secera u krvi. morat cu pit zasecerenu vodu :zbljuv: i sjedit tam u cekaoni (prekrcanoj ljudima, i zdravima i bolesnima) 2 sata. a 12 sati prije te pretrage ne smijem nist jest :freakout: prije sat vremena sam pojela zadnji obrok do sutra ujutro tam negdje oko pol 10, 10.
ne smijem nit kavu ujutro popit. nis, nis osim vode :freakout: zaboga. pojest cu zidove tamo u cekaoni od gladi :(
n3n0- pokušao sam biti smiješan i indirektan u isto vrijeme, ali izgleda da ne uspijeva :notooth: Ajd, odgovori, molim te, na ovaj gore post kad stigneš (ako netko prije ne odgovori)- da imam što raditi :)
Luna- da, neki dani zahvale i nečega (mislim da zajedništva). :D Ali- Maja Šuput! :belj:
12 sati :freakout:
Valjda si se onda sada natrpala- pojela janje- dva...
Ma, nakon 12 sati, zašećerena voda zvuči super :D
a natrpala sam se cuspajzom. nisam htjela pretjerivati s kruhom i takvim stvarima, da jos od toga ne bi secer podivljao. mislim, ne bi trebao, ipak je to vise od 12 sati.. al za svaki slucaj.
katastrofa.. opce ne znam kak cu to izdrzat. prakticki od pocetka trudnoce nemrem bas trpit glad, odmah me mucnina copi ako sam malo dulje gladna. da nam bar daju pojest nesto umjesto te proklete zasecerene vode.
: otvaraukiseljenetrubice:
Ahaaa to si ti na XDA pitao. Ja sam na Tapatalku tako da ne vidim odakle je tko prije nego udjem u profil.
Ukratko, icenfire nisam koristio ima 6-7 verzija, jer je imao neke glupe bugove. Vise necu Gingerbread na MSa, trenutno FroyoMOD i ostajem na njemu, najbolji dosad.
Sorry za offtopic (bmk, zadnjih 10 postova je off :P), :ontopic: lezim i surfam preko Android smartphoneaa :D.
Hvala :)
Oprošteno ti je ;D
OT: Došao s vožnje.
Ne mogu vjerovati da je sutra četvrtak :notooth:
Jel je moguce imati PayPal acc bez kreditne kartice??
Ono da ja nekak uplati lovu na acc pa da kupujem sa e-baya stvari?
Da, samo staviš lovu u novčanik i prenese se na PayPal :p
Ma starci su skrti ;D
Mislim da cu ipak morat trgovat preko bratica sa njegovim accom :D
[QUOTE=-->Cionn
Al to nije njihov trosak, ti imas devizni, i preko internet bankarstva (brijem da bi trebali imat to) si prebacis na devizni i njima das pare, narucis kaj oces, i cekas! :)
Čekam reakciju Lune na brisanje one teme jutros. Brijem da će mali pijonir u njoj umrijeti kad vidi :D
To je ona napravila klona ;D
Zbruko sam se na lektiri danas, nebu dobro.. :freakout:
OT: došel od frenda koj bu dobil PS3 i papam jagode :notooth:
Zamijenio burazu masku na 6300.
Ima malo lufta- makar sam barem 3 puta rastavljao i stavljao...
Ma, malo ljepila i gotovo- ionako već dugo ima taj mobitel :notooth:
Hrvat na Gizmodu :)
Kažu da nema moći, ali barem su pristojni ;D
Opa Mikiiiii..... :D Netko je nabr'o 3 milje postova... ;D
Ode se oprat jer smrdim ko tvor... :D
Svi koji skupe prek 3k postova smrde jer se ne stignu oprati kolko postaju ovdje :P :D
Kako volim kada novinari preuvelicavaju neke stvari..
Citam Jutarnji i naletim na clanak o tome kak je neka zenska ispravila neko rijesenje iz matematike u DM.
"Protresla nas kruti obrazovni sustav" :lol:
Al ajde da je nasla gresku u nekom teskom zadatku, a ne u nekom gdje trebas samo unakrsno pomozit i podijelit xD
Ma, daj, prestrašno... Mene bi bilo sram za takav zadatak pitati nekoga da provjeri... ;D
Brinula se za matematiku (niža razina) koja joj donosi 5% za novinarstvo :rolleyes:
Neka nabrijana- ima ravnatelja NCVVO- a na Twitteru... :jehon:
Po ovom bi rekao da je žena pola testa ispravila, a ne neki bezvezni zadatak :notooth:
Ljudi se stvarno previše brinu oko tih matura...= Citat =:
Lana je puno pomogla i Centru i svim učenicima uključenim u maturu i na tome joj još jednom puno hvala - rekao je Sirovatka.
Vijest o tome da je Centar na intervenciju učenice ispravio netočno rješenje internetom se proširila poput munje, a maturantici iz Pregrade na hrabrosti i brzini čestitali su brojni Twitteraši.
:lol: Kakva napetost...= Citat =:
Slušala je Lady Gagu i dopisivala se s prijateljima na Facebooku i Twitteru. Svako malo pogledavala je na web stranice NCVVO-a. Testovi su objavljeni točno u 12.30. Lana je bila uzbuđena.
Ah, kako su sad svi pametni, prsnut će vam ti digitroni u glavi :D
Daj, pogledaj zadatak...
http://sharecapture.com/image/302ff8...b8d91c6ec005e0
Kaj s tim, takav sam ja imal u 6. osnovne zadatak
Da jbt bolje da nitko nije išao provjeravati i to prijavljivati, pogotovo za tako glup zadatak iz 3. osnovne. Ne kužim te nimalo. "Otkrila nešto bitno"? Kralju :D :king: Rješila je zadatak kao što bi ga i ti i ja rješili i skužila da ne valja. Ne kužim tvoj stav. Ti bi prešutio?
Na stranu to što su novine napumpale stvar do ibera, to može samo naša štampa.
Ne kuzis me.
Nemam nista protiv nje i to "senzacionalnog" pronalaska krivih rijesenja, nego protiv novinara koji sve nabriju.
Ko da je otkrila Ameriku...
Ayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aayyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee
pvm
pvm
pvm
ayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mes que un club
ayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee
tapš tapš, mario :D
razumijem te. takva sam i ja bila kad je l'pool dobio ligu prvaka svjedobno :D
Meh. Bleh.
Ne zelim bit u Hrvatskoj. :cry: