Jel mogu kako sa k800i uc u drugi mobitel da ne udem preko bluetootha ili da ne treba dopustenje od drugog mobitela?
Printable View
Jel mogu kako sa k800i uc u drugi mobitel da ne udem preko bluetootha ili da ne treba dopustenje od drugog mobitela?
probaj sa infra crvenim, bit ćeš neprimjetan ;D;D
bez bluetootha teško da će ići..
nije moguce, moglo se prije sa starim modelima, sada vise ne
a kak bi ti ako ne preko blututa :wstupid: :ban:
za dopustenje
drugog moba trebas otic na bluetooth->moj uređaji-> neki mob->opcije->dopustiti vezu->dopustiti uvijek
tak ces se moc spojit bez da onaj kog zajebavas skuzi,al blutut mu mora bit ukljucen
EDiT : trebat ce ti ovaj program
A koja je treća varijanta? Sa IR ionako imaš vrlo limitirane mogućnosi, taman da ti to i proradi - a to bi zahtjevalo da ti "žrtva" ostavi mobitel nepomičan (radi IR zrake koja mora biti na 2 metra ili čak manje, bez prepreka, točno usmjerena). Dakle ili tipkaš po tuđem mobu, ili ga on (ona) spoji na PC nekim načinom pa mu pristupiš preko PC-a, ili sa izvjesnim bluetooth programima uletiš unutra.
To vrijedi samo za SE ili može upasti i u Nokiju npr.?
Koliko znam, Nokia pita Želite li primiti info s XXX mobitela (uređaja)?
Bez pristanka vlasnika mislim da nije moguće.
ne moze,sad cu ti ja objasnit kak ja to radim :)
malo OT al ... :p
1. nadem zrtvu
2. trazim mob (kao : kak zakon mob imas daj da vidim)
3. onda dodam svoj mob u ''moji urđaji'' na zrtvinom mobu i stavim da meni uvijek dopusti vezu (kad to namjestis zrtva nece znat da mu/joj prpas po mobu jer mob ce dopustit vezu bez obavijesti)
4. nadam se da ce ostavit ukljucen blutut pod satom
5. sa gore navedenim programom skeniram...
6. upadam u mob
7. pojacam zvuk do kraja i pokrenem mp3 player
8. u razredu je tisina i odjenom nesta zasvira
9. zrtva kaze ''profesorice neda se ugasit'' i zrtva odma vadi bateriju jer zbunjen/a ne zna sta ce,staje mobu
10. profa dolazi do zrtve
11. sami zamislite kraj hahahahahhahaha
A bas su zrtve. :D
Dobra fora, sad znam sto cu radit na satu. :P
ludaraaaaaaaaa kod mene u razredu 2 SE 750ka i w850ka sad cu ih kajlat.. ahahahah
jos ga lik onak pazi i sve jos sve folije cuva od njega a neki moron pa kad mu upalim player eeeee a pod matkom profa luda kad cuje mob :D:D:D
Ne mogu vjerovat, ali jedva cekam skolu sutra. :D
može se ali treba program zove se BT INFO ima ga na dotsisu i ima odličnih mogućnosti samo na drugom mobu trebaš upriti kod i opciju uvjek dopustiti (to je sa SE mobitelima a na njih prog i najboolje djeluje)
da vidiš šta sve moože SE od čitanja poruka do gašenja moba pozivanja brojeva pisanja poruka na ekranu koje on nemože maknit........
sa HPipaq, sam bez problema mogo skidat fajle iz svih mobova. naravno uz poštovanje prethodne procedure koja je gore opisana.
Haha ja sam jucer na satu usa sa bf info u frendov mob i stavia da mu pocne zvonit pa mu ga profa zapljenila i onda san njoj da zvoni pa nije znala ugasit haha
@ .andro. & Most Wanted: znam da se zezate, ali mi se činilo da ZlaKrcma mozda nece shvatit nego ce probat (desilo se nešto slično jednom, no offence anyone).
Imam ja nekih par aplikacija , u Javi, koje su radile takve stvari preko BTa. Mada mislim da na novim mobovima neće ići. Ali ako ti se da zezat s tim - probaj :)
a je se moze tako potajno upast s tim bluetooth hack?
ja vec imam taj program dosta al tek sam prošli tjedan počeo zajebavat sa tim programom u školi
kao dodem daj mob da si nesto pošaljem stavim da je mom mobu pristup uvijek dozvoljen i lijepo ne trebam ni dozvolu da mu uđem u mob
a jednom iz razreda sam napravio master reset cijelog moba
bilo bi fora da netreba pristup pa profesuru ako mu je BT uključen pustiš neku mjuzu a on nezna ugasit :lol: :lol: :lol: :lol: :lmao: :lmao:
evo upao sam sa 'bt info.zakon!
Zanima me dali taj program djeluje na neke druge mobitele osim na SE. u mom razredu bas ih nema puno.. pa me zanima dali to moze isto tako ili slicno na npr. Nokia, Samsung, i na ostalim markama.
Ja mislim da ne moze ja sam probava mozes mu uc al ne mos pustat muziku nego samo gledat poruke i tako jel ko zna jel ima takav program za sve mobitele?
E program je super!!!...probo sam radi i na samsungu ali možeš samo zvati čitati poruke...i nevjerujem da išta više!:hrv:
Jel to mozda moze radit na nekim drugim mobitelima osim na SE...
npr. Nokia, Motorola, Siemens, Samsung i drugi...
A jel ima ko program da mozes u bilo koji mobitel ili bar nokiu, samsung, motorolu, simens i tako
Moze i u druge ne slazem se s izjavom.. provjerio sam na motoroli v360 i radi savrseno.. samo neke funkcije nemogu.. ali ostalo se dosta moze...
Može se upast i u nokiu samsung...i ja mislim sve ostale al većinom se može samo zvat slat poruke vidit imenik i ja mislim poruke vidjet...ništa više!:turn:
ajme, na skoro svakom mobitelu neke funkcije rade. ali sony ericsson podrzava sve funkcije. ne znam koliko puta vam treba objasnjavat.
pa taj program je napravljen iskljucivo za sony ericssone ali to ne znaci da nece radit sa drugim mobitelima!
Ovaj program nije u skladu sa postavljenom temon provaljivanja u mobitel.
Program radi samo ako je na žrtvinom mobitelu upaljen BT i ako su "provalnikov" i žrtvin mobitel predhodno upareni a to je ne izvedivo bez rada na žrtvinom mobitelu.
Ovo kod mene nebi prošlo je redovito na mobu gasim BT a vjerujem da tahvih ima masa.
tako je,tocno to.
a vi bi kako? omg to i je stvar da ak je neko tak tupav da ne skuzi da mu je bt ostao upaljen da ga onda mozes prcat u mozak
to ide na foru :p
= Citat =:
2. trazim mob (kao : kak zakon mob imas daj da vidim)
3. onda dodam svoj mob u ''moji uređaji'' na zrtvinom mobu i stavim da meni uvijek dopusti vezu (kad to namjestis zrtva nece znat da mu/joj prpas po mobu jer mob ce dopustit vezu bez obavijesti)
a to ostat upaljen je problem...
e jeste zabrijali, ko da je to vazno. ako uspije uspije ako ne ne. ja sam bas prco neki dan tipa iz razreda sta se malo kurci s parama, imo je prvi w800 odma kad je izaso, zvucnike i ta sranja a malo nije najbistriji tip pa sam mu kao gledo sta ima od pjesama na mobu i priredio sve pa kad je vani sluso na zvucnike sam mu zvao ljude s moba prebacivo pjesme i takva sranja. uzivancija
jeli postoji mogucnost da se upadne u mob. bez znanja druge osobe, to znači bez da se mora prihvatiti drugi uredaj da slobodno "razgleda"...
Jeli postoji takav program koji "zaobilazi" standardnu zaštitu.
nikako,eto kako.bez ikakve veze nije moguce upast.
Ali preko ovog programa ne moze se slat i brisat slike pisme video i to pa jel ko ima program za to vidia san na starijim mobovima
Na starijima ces to jedino i vidjet. Noviji su AFAIK predobro zasticeni. Jedino ako netko otkrije neki bug u tom dijelu firmwarea, u tom slucaju imas vremena provaljivat dok bug ne poprave.
zapravo postoji bas java program koji to omogucuje i novijima ali ima ogranicenje na 20 kb prijenosa dok se ne registrira program a dosad nisam vidio crackanu verziju ili naletio na kod
da freakED link????????????
neznam zakaj su to onesposobili koja im je to fora
koji ste vi carevi, sad burazu palim gasim mob, palim mjuzu, a najjace mi je kaj je najbolje rijesenje bateriju vadit kad ti uleti...
sutra je razred na redu
:flame: :five:
XD
BT info se zove program...
zanci downloada cijeli imenik mjenjas mu mjuzu,,promjenis datum...dolazni odlazni pozivi i tak to zahebancija
tko hoce neka se javi na PM pa mu posaljem
ljudovi moji... meni je na pamet pala ideja
ako neko ima samsung s BT i drugi mob s BT nek proba na samsungu zablokirat poruke(stavit šifru) i s BT info nek proba pročitit poruke
dobra ideja :D
ja u x670 sa k800 uopce ne mogu uci, stalno me vraca na odabir nadjenih uredjaja
iman jedno glupo pitanje, ako npr. nazoven nekoga od njegovog imenika, njemu ce se javit, ili? i cije tu pare trosi?
Po nekoj logici pare troši njegov mob (ne tvoj) jer njegov mob zove (tvoj samo daje upute preko bluetootha:D) I normalno da će se njemu javit taj kojeg si preko njega nazvao :)
http://rapidshare.com/files/33789669...Hack_v1.07.zip
još nešto pa da nebzude samo jedan program ja ovo obozavam
a je radi ovaj super blututh hack isto smao na sonyericssonovima ili na svim mobovima?
:banme:
http://files-upload.com/files/449838/ftp_bt_107.jar
radi na svima to je java programcic
ne radi na k700i :(
e to, san ja otil pitat
ovako...može isčitat informacije o mogitelu
upravljat pozivima
mjenjat jezik
imenikom upravljat
čitat sms
uključivat i isklj. nečujeno
upravljat jačinom zvona
sat
alarmi
zaključavanje tipkovnice
profili
javom upravljanje
media playerom
se aplikacijama calendarom
vzukom tipki
vlastitim komandama(master reset,ugasit mob,...)
konekcijom(uklj isklj bt9)
i sveuredno organizirano i još pokoja stvarčica koju nisam isprobao pa i napisao :D
Ja sam probo sa tim bluetooth info hakirat 6280 i n73 i nemogu im nista promjenit...izgleda da to radi samo na SE telefonima...
na žalost nama...:(
nema nikakve zalosti
samo stavis pod blututh sakriti uređaj i nitko nista ne kuzi;D
da al neko uzme mob uključi bt i onda na npr satu ti uključi alarm...... lol
hehe to sam ja uradio drugu na sred casa kad je odgovarao Fiziku ja mu ukljucio i normalno isterali ga sa casa :lol:
@outtacontrol
nisu svi toliko pametni ;D
Ja san uspia uc u neku nokiu al nisan moga namistit da mu zvoni uspia san mu iskljucit mob :)
Na w81o nemogu nis osim nazvat,na k610 i na k800 mogu sve živo.......
Evo ja sam danas u skoli izroko k610,k750 i k800....ljudi su doslovno popizdili a nisu znali staje....prvo sam ih dodao u svoje uredaje da kasnije mogu uc bez njihovog znanja...i onda kada je jedan tjeo prebacit na drugi mob neku sliku ja namjestim na yosatic i pocnet stiskat ko idiot a ovaj se usro da mu mobitel nije poludio...poceo mu puvat pod ekran mi smo se odvalili od smjeha koja lolčina na kraju sam ga ugasio.....
ovaj program je stvarno super prijatelju na motoroli v360v sam citao poruke iako je bio kod na porukama,a kad idem uc u samsung nemogu se uopce spojit s njim
pitanje,jel se mogu snimiti brojevi i poruke sa tudjih telefona u svoj pomocu tog programa?
ja sam sa motorole snimio poruke,same su se spremile u datoteku drugo
jel iko provalio u neki samsung,ako je molim objasnjenje
brojeve isto mozes spremiti, ides na pozive, pa kliknes kao kad ides citat poruke
isto ti se spremi u folder drugo
Ja sam do sada uspio sve napraviti na benq simensu el71(ili f) i sa svim SE-ima
ja se iso spojit se e900 i kad sam iso uc u bluetooth nigdi nisam naso opciju dopusti vezu niti ista slicno
a ljudi ja sam bio taj program uspjesno ubacio u telefon.... al sad nesto nece da si bog nemam nigdje one jedne jar datoteke......
je li moze neko upload svoj bt info pa da probam
ovaj program koristim vec duze vrijeme, i sve sam uspio napraviti sta ima u opcijama programa osim master reset, ali to nisam niti probavo:banme: