nikako,eto kako.bez ikakve veze nije moguce upast.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Ali preko ovog programa ne moze se slat i brisat slike pisme video i to pa jel ko ima program za to vidia san na starijim mobovima
Na starijima ces to jedino i vidjet. Noviji su AFAIK predobro zasticeni. Jedino ako netko otkrije neki bug u tom dijelu firmwarea, u tom slucaju imas vremena provaljivat dok bug ne poprave.
zapravo postoji bas java program koji to omogucuje i novijima ali ima ogranicenje na 20 kb prijenosa dok se ne registrira program a dosad nisam vidio crackanu verziju ili naletio na kod
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
da freakED link????????????
For the hoven lands...
neznam zakaj su to onesposobili koja im je to fora
★★★★★
koji ste vi carevi, sad burazu palim gasim mob, palim mjuzu, a najjace mi je kaj je najbolje rijesenje bateriju vadit kad ti uleti...
sutra je razred na redu
![]()
![]()
XD
BT info se zove program...
zanci downloada cijeli imenik mjenjas mu mjuzu,,promjenis datum...dolazni odlazni pozivi i tak to zahebancija
tko hoce neka se javi na PM pa mu posaljem
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
ljudovi moji... meni je na pamet pala ideja
ako neko ima samsung s BT i drugi mob s BT nek proba na samsungu zablokirat poruke(stavit šifru) i s BT info nek proba pročitit poruke
dobra ideja![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
ja u x670 sa k800 uopce ne mogu uci, stalno me vraca na odabir nadjenih uredjaja
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
iman jedno glupo pitanje, ako npr. nazoven nekoga od njegovog imenika, njemu ce se javit, ili? i cije tu pare trosi?
ZubøCяew
Po nekoj logici pare troši njegov mob (ne tvoj) jer njegov mob zove (tvoj samo daje upute preko bluetootha) I normalno da će se njemu javit taj kojeg si preko njega nazvao
![]()
http://rapidshare.com/files/33789669...Hack_v1.07.zip
još nešto pa da nebzude samo jedan program ja ovo obozavam
a je radi ovaj super blututh hack isto smao na sonyericssonovima ili na svim mobovima?
![]()
ZubøCяew
http://files-upload.com/files/449838/ftp_bt_107.jar
radi na svima to je java programcic
Zadnji uredio ravilov : 22-08-2007 u 07:37
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
ne radi na k700i![]()
Bookmarks