Zanima me dali taj program djeluje na neke druge mobitele osim na SE. u mom razredu bas ih nema puno.. pa me zanima dali to moze isto tako ili slicno na npr. Nokia, Samsung, i na ostalim markama.
evo upao sam sa 'bt info.zakon!
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Zanima me dali taj program djeluje na neke druge mobitele osim na SE. u mom razredu bas ih nema puno.. pa me zanima dali to moze isto tako ili slicno na npr. Nokia, Samsung, i na ostalim markama.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Ja mislim da ne moze ja sam probava mozes mu uc al ne mos pustat muziku nego samo gledat poruke i tako jel ko zna jel ima takav program za sve mobitele?
E program je super!!!...probo sam radi i na samsungu ali možeš samo zvati čitati poruke...i nevjerujem da išta više!![]()
Jel to mozda moze radit na nekim drugim mobitelima osim na SE...
npr. Nokia, Motorola, Siemens, Samsung i drugi...
A jel ima ko program da mozes u bilo koji mobitel ili bar nokiu, samsung, motorolu, simens i tako
Moze i u druge ne slazem se s izjavom.. provjerio sam na motoroli v360 i radi savrseno.. samo neke funkcije nemogu.. ali ostalo se dosta moze...
Može se upast i u nokiu samsung...i ja mislim sve ostale al većinom se može samo zvat slat poruke vidit imenik i ja mislim poruke vidjet...ništa više!![]()
ajme, na skoro svakom mobitelu neke funkcije rade. ali sony ericsson podrzava sve funkcije. ne znam koliko puta vam treba objasnjavat.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
pa taj program je napravljen iskljucivo za sony ericssone ali to ne znaci da nece radit sa drugim mobitelima!
Ovaj program nije u skladu sa postavljenom temon provaljivanja u mobitel.
Program radi samo ako je na žrtvinom mobitelu upaljen BT i ako su "provalnikov" i žrtvin mobitel predhodno upareni a to je ne izvedivo bez rada na žrtvinom mobitelu.
Ovo kod mene nebi prošlo je redovito na mobu gasim BT a vjerujem da tahvih ima masa.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
tako je,tocno to.
a vi bi kako? omg to i je stvar da ak je neko tak tupav da ne skuzi da mu je bt ostao upaljen da ga onda mozes prcat u mozak
a to ostat upaljen je problem...
e jeste zabrijali, ko da je to vazno. ako uspije uspije ako ne ne. ja sam bas prco neki dan tipa iz razreda sta se malo kurci s parama, imo je prvi w800 odma kad je izaso, zvucnike i ta sranja a malo nije najbistriji tip pa sam mu kao gledo sta ima od pjesama na mobu i priredio sve pa kad je vani sluso na zvucnike sam mu zvao ljude s moba prebacivo pjesme i takva sranja. uzivancija
jeli postoji mogucnost da se upadne u mob. bez znanja druge osobe, to znači bez da se mora prihvatiti drugi uredaj da slobodno "razgleda"...
Jeli postoji takav program koji "zaobilazi" standardnu zaštitu.
Bookmarks