Mislim da to na jednom smartphoneu nije bas moguce... Dobro, ne znam sigurno za ostale, ali mislim da na Androidu tesko moguce.
Osobno ionako nisam nikad vidio smisao u gasenju mobitela... Ako bas neces da te bude, stavis sve na silent i gotovo.![]()
Dali ima koji nacin da me budilica probudi ako je mobitel zagasen kao na starijim mobitelima ?
Jer ja nisan vidio dali to radi a koji put mobitel po noci ugasim pa nebi da se ujutro ne probudim
Imate kakvih savjeta ili ideja
Mislim da to na jednom smartphoneu nije bas moguce... Dobro, ne znam sigurno za ostale, ali mislim da na Androidu tesko moguce.
Osobno ionako nisam nikad vidio smisao u gasenju mobitela... Ako bas neces da te bude, stavis sve na silent i gotovo.![]()
To sve znam ali sam pomorac pa kad sam po moru ne palim mobitel ali mi treba budilica
Onda ćeš morati prodati i uzeti drugi mob sa drugim OS-om jer na Androidu to nije moguće.
Jgb, kolko tehnologija ide unaprijed tolko ide i unazad.
Alarm je aplikacija kao i svaka druga, a na smartphone uredjaju aplikacije ovise o (prilicno naprednom) OS-u ispod njih.
Kad je telefon ugasen, naravno nije ni OS pokrenut, pa nema nikakve sanse da se pokrene bilo kakva aplikacija, pa tako ni alarm...
Hvala gospodo, potvrdili ste moj esumlje, ali sam htio pitat nekog pametnijeg da budem 100% siguran
Meni je to isto debilno da se ne moze upaliti alarm ako je mob ugasen. Na svakoj "pametnoj" nokiji se to moze, alarm ti zvoni i kad je mob potpuno ugasen jer mi je na taj nacin baterija duze trajala.
Bookmarks