moras platit... sam neces moc jer ti treba servisna oprema
Nakon lame naslova, da kazem o cemu se radi. Imam eronetov (bih operater) mobitel, ali mi u njega ne moze Simpa kartica koju inace koristim preko cijelog ljeta. Cijene dekodiranja ovdje kod nas su prebezobrazne (oko 40tak eur). E sad, u stara dobra vremena sam se bavio dekodiranjem mobitela (nokia 3310 i slicnih), ali sam se toga davno okanio.
Je li prekomplicirano da sam dekodiram ovaj svoj mobitel (u smislu kupovanja dodatnih kablova za spajanje i sl) ili se to cisto radi flashanjem preko usb kabla (uz odgovarajuce fajlove naravno)?
Ne treba mi nikakav tutorial nego cisti savjet...![]()
moras platit... sam neces moc jer ti treba servisna oprema
a servisna je oprema skupa. Sve u svemu skup ti je taj sport ako ćeš samo sebi dekodirat mob.
![]()
![]()
.
mislim da ti se vise isplati poslat mob nekom u hr pa da ti on da na dekodiranje, mislim da je dekodiranje kojih 100-tinjak kuna
ili sam odi u hr![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ajde znate li tko to radi u metkovicu?
cuj stotinjak kuna...boze nasih derikoza
Taj mobitel se otkodirava preko neta, i cijena je u zagrebu 20€
ukratko: servisni alat u jednom dijelu dekodiranja mora sa server skinuti patch da bi dovršio dekodiranje, znači uz servisni alat trebaju i logovi za server. zato su cijene takve
"Preko neta" znaci da komp mora biti online u trenutku otkodiravanja.
"Cijena u ZG" pretpostavljam znaci da manje-vise svi u ZG traze otprilike toliko za otkodiravanje.
Pogledaj od clana Inovator potpis![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ako si mislio na to da das nekom unlockeru da ti to obavi, onda da, preporucam ti to, obzirom da se radi o K800.
U tom slucaju nema rizika, tj. sve rizike preuzima unlocker, a ako je dobar, moci ce povratiti mobitel ma sta da mu se desilo.
AFAIK je dosta rijetko da se zapravo nesto lose desi, ali nikad ne znas.
Slazem se sa RAULom, javi se Inovatoru.![]()
Zadnji uredio ravilov : 11-07-2007 u 09:15
već sam čovjeku sve objasnio na mail, ali ako još netko dođe u dilemu, nije riječ o remote dekodiranju, mob mora biti spojen na opremu i onda se tokom samog procesa skida sa servera file, da ne bude zabune
znaci ak zelim preko wotana ili davincija sredit mobac jel mi treba servisni kabl ili obicni dcu 60 ?
For the hoven lands...
Ovo o čemu Inovator priča uopće nije inovativno
Šalu na stranu, za Davinci ti ne treba servisna oprema već običan DCU-60 USB kabel.
Inovator, moja malenkost i ostali koji se bave unlockom to ne rade preko Davinci servera već posebnih servera od samih boxeva za unlock (npr. Setool).
Evo sve ti je vec objasnjno, i da, navodno ih se otprilike 9 od 10 da otkljucat ... da rijetke zezaju ti kodovi![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Moze li netko pogledati ovaj link http://www.gsmliberty.net/shop/sony-...ock-p-668.html
Jel ovo neka prijevara ili ovo radi? treba ti samo kabel i internet konekcija...
Je li radi ovo?
nitko ne odgovara pa...
Bookmarks