Dali je netko uspio uvalit dual sim u K800 i jel to funkcionira. Trebao bi radit na Tele2 i T mobile.
Dali je netko uspio uvalit dual sim u K800 i jel to funkcionira. Trebao bi radit na Tele2 i T mobile.
E, pa Sony Ericsson-ovci, vlasnici K800, malo ste me razočarali. "Nemrem bilivit" da nitko nema ili nije pokušao koristit dual sim card u K800. Možda danas budem bolje sreće jer o vašim odgovorima zavisi dali ću se i ja uključit u vlasnike, još uvijek elitnog, Cyber shot-a.
Usput, 1255 kn u Tele2 za produženje pretplate i još kažu da nije kodiran.
Osobno, ne zanima me vise taj dual SIM otkad sam skuzio da ne mogu nikako dobiti da su obje kartice istovremeno aktivne.
malo dižem temu, ali upravo rezuckam dual sim U5 za k800i pa da vidim da li radi
offtopik: @ ravilov - imaš samsung d880 koji istovremeno radi, ja se nadam jednog dana kad skupim love za njega (i kad mu padne cijena) i ako su mu slike donekle dobre kao na k800, TEK onda ću ga zamijenit.
do onda, tele2 i vip 0kn za curu![]()
da i meni je to bezveze...kad dođe kod nas da budu obje aktivne to je vec velika stvar i odmah uzimam...al ovako nema bas previse koristi,osim ako imas recimo 0tarifa pa bas ako zoves samo na taj broj i za nis drugo ne koristis karticu jer prebacivanje pa ljudi ne znaju na koj da te zovu...sta nije jednostavnije kupit neki mali ultra-tanki mobitel da ne smeta previse,bar motorola daje odlican odabir za drugi mobitel
bio nekad oglas...
Meni se dva moba ne nosi, a zbog posla želim uvijek biti dostupan. Stalno sam na Tele2 i svi znaju na koji broj me mogu dobit. Na Simpu prelazim samo kad šaljem MMS, zovem kolege (Simpa ti i ja) ili kad mi Tele2 (Vip) zašteka. Na taj način, jednim mobom, imam "pokrivene" sve tri mreže i to mi odgovara.
Da, ali ne istovremeno. Pa onda opet nisi "stalno dostupan".
Mozda cudno zvuci, ali zasad mi je lakse nositi 2 (tj. 3) mobitela nego se zezati sa tim prebacivanjem mreza.
kada naprave mobilni koji će istovremeno koristiti 2 mreže onda će jedan od mojih u mirovinu, do tada 2 su uvijek samnom
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
evo narode moba kod kojeg rade 2 sim kartice istovremeno,samo da još stigne kod nas...
http://www.uberphones.com/2007/01/ot...his_cellphone/
Mi6 Black
Tko rano rani, zajebo je pjetla
nisam ni pomisljo da gledam u nasem oglasniku...he,dobra stvar, al previse para za mene za takav mob bez funkcija..po meni je bolje da nove mobitele jos malo stanje nego ima stavljaju vga kamere i takve stvari... rađe nosim drugi tanji mob nego ovakav jedan..kad bi bio neki mob s funkcijama ko k800 sa dual sim, e to bi bilo to onda..
bio nekad oglas...
Nazalost, Samsung me jos manje zanima.![]()
Bookmarks