Odakle ga tebi ranije???
EDIT by whiteboy: službeni PR: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...c3_1&prid=3982
Evo izašala je nova SE zvijer, tj. nije izašla ali će izaći. ima symbian 9.0, hrpu stvari, totalno bolesno, još nije prestavljen u javnosti, ali bi trebao biti brzo.
ja bi ga trebao dobiti ovih dana pa ću vam ga malo pobliže opisati kad to vidim!!!
Zadnji uredio whiteboy : 10-10-2005 u 12:01
Odakle ga tebi ranije???
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
sverc komerc....
od koga ces ga dobit?.....
.....cute but psycho.....
A gdje si uopće išta našao o njemu, kad nigdje na netu ne mogu naći ništa o njemu?
ni ja......
.....cute but psycho.....
Ne znam bas aksicni, nadam se da ces ga dobiti, kako i kazes...zivi bili pa vidjeli! Iako cudno mi je to da nigdje najave za nesto slicno, nigdje na netu ni rijeci o tome, niti na forumuma, niti na siteovima, cak niti Sony Ericsson nije dao release ili manifest o izlasku nekoga novoga modela...a uvijek nesto procuri, radilo se o mobu, lapu ili digitalnim aparatima...tako da mi tu nesto smrdi.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
brat mi je u EM-a i on radi fill testove na novim aparatima(ja uskočim tu i tamo) i rekao mi je da će ga dobiti uskoro, da je još u fazi, neznam kako bi rekao, možda "poslovne tajne???" ali u svakom slučaju IZLAZI
Da, ali onda to "uskoro" bi prije bilo "ne tako skoro".
ajd fala bogu da su stavili UMTS u pilu kojoj stvarno treba.
od nekih drugih featurea za pohvaliti je FM radio s RDSom i WLAN.
dobar grah daleko se čuje
Kodno ime je Hermiona, vjerojatno će se zvati P950. Možda i P990 ili P1000... vidjet ćemo.
Evo par spy live fotki:
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pušten je detaljan PR od Sony Ericssona:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...c3_1&prid=3982
Eto tako, službeno je, dolazi nam P990!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
zakon mob, samo koja ce mu biti cijena.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Evo i link sa jednog drugog foruma. Tamo možda ima još nekih detalja za pročitat...
http://www.clubsonyericsson.com/foru...c,3606.15.html
Sigurno u skladu s onim što P serija nudi. Nije to telefon koji bi si svaki školarac mogao kupiti...Izvorno postao **gogi**
znaci negdje oko 5000kn.Izvorno postao whiteboy
Resistance is futile. You will be assimilated!
i više,na kutiji od p900 koju sam imao (polovnog sam uzeo,točno negdje u ovo vrijeme prošle godine), stajala je cjena od 59xx kn
dosta skup mob ali i kvalitetan pretpostavljam,po dosadasnjim modelima(p800,p900,p910) bi se dalo zakljucit,a sumnjam da ce se bas puno prodavat zbog cijene koja je ipak najveca mana ovog modela.sve u svemu ko ima malo dublji džep...sretno
Sjever pjeva gradu najljepšu baladu! ... ooooo ... ooo... ooooo ...
specifikacije se nalaze na gsm.arena.com i softpedia.com.
inace www.gsmarena.com, a ne gsm.arena.com
ma da. a na Sonyericsson.com nisu točne ili ?
dobar grah daleko se čuje
hmmm... zar je sada ekran manji? Mislim da je jer je retardirani qwerty u samom tijelu uređaja...
pretpostavljam da uređaj ispod 6500 kn neće biti...
a sto rec nego zvijer
Dal je manji (fizički) još nije jasno... ali ima više piksela (što ne mora značit da je veći)...Izvorno postao Punio4
p800/p900/p910 resolution: 208x320 pixels
p950 resolution: 240x320 pixels
Navodno se ne može maknut tipkovnica kao na dosadašnjim P-ovima, a jogdial je postao 3-smjerni (a bio je 5-erosmjerni).
Koliko ceš ga od prilike platitiIzvorno postao aksicni
a vi nevjerujete![]()
Bookmarks