...tu se slažem ali nekako sumnjam da če ovaj "model" ikad vidjet svijetlo danaIzvorno postao 3aTmr
...ako je ovako kako kažeš znači da su okrenuli politiku što se tiče smartphonova,što mi se sviđa
neke dodatne informacije koje sam cuo o ovom manjem modelu: nije 3G uređaj i nema Wi-Fi, a ove slike su samo komp generirane kako bi mob mogao izgledati (ne znaci da ce tako i izgledati), no iz jos nekih izvora cujem da SE ipak radi na tome da stvori novu seriju tzv mini me iliti manje verzije vecih i jacih modela...
ako je ovo stvarno tako, onda mi P970 nece igrati ulogu upravo zbog nedostaka Wi-Fi...
maraschino - PTICICA
...tu se slažem ali nekako sumnjam da če ovaj "model" ikad vidjet svijetlo danaIzvorno postao 3aTmr
...ako je ovako kako kažeš znači da su okrenuli politiku što se tiče smartphonova,što mi se sviđa
jos uvijek je sve to rekla kazala, ali ove sam posljedne informacije dobio od covjeka koji bi mogao imati stvarne informacije. uglavnom treba se strpiti bar jos neko vrijeme pa cemo znati vise...
maraschino - PTICICA
Zanimljiva ideja ova mini serija...mislim nista revolucionarno, kako i rekoste neki proizvodjaci vec posjeduju takve limije proizvoda, ali se nekako od SE - a tome nisam nadao.
Sto se doticnoga modela tice (P970), ako je za suditi po ovim slikama (iz kojih god one izvora bile), dopadljiv telefon, iako ga osobo ne bi kupio. Ne pruza bitne stvari koje posjeduje "prava" P serija, za da ga koristim kao drugi mob...prevelik mi je (posto imam uvijek dva sa sobom, jedan od osnovnih zahtjeva za drugi mob su sto manje dimenzije)!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ček dis šit aut. Malo drugačiji review.![]()
auu,you rock....dobar mobitel![]()
dobar do bola a ni valperi nisu loši i ja bi takve![]()
abdbda
Jel ima novih informacija o izlasku?
Testis unnus, testis nullus!
imao sam P800, i sad imam P900 i naišao sam na mali problem! oću P990!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ovaj P970 i općenito ideja za mini modele mi je mrak...
po ovima u 1.kvartalu-znači još majo majo vremenaIzvorno postao marko6630
http://developer.sonyericsson.com/util/SearchCMS.do![]()
abdbda
Mobitel/smartphone/PDA je stvarno mrakčina!
Mislim da bi to mogao biti moj idući mob.
Zanima me jedna stvar, pošto nikad nisam imao pxxx modele- ima li taj mob soft na hrvatskom ili je engleski u igri.
Konkretno vezano uz p990i, ima li EDGE? Znam da ga je SonyEricsson do sada izbjegavao (ne znam zašto)?
Ima EDGE, nema hrvatski, barem do sada Pxx modeli nisu imali!Izvorno postao Mobyy
EDT: Sorry, moja greska...NEMA EDGE!
Zadnji uredio Bimbi : 19-02-2006 u 20:08
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
pa šta će ti edge kad ima umts???
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Tamo gdje nema UMTS signala EDGE zna biti spasonosan...
di je vise aksicni jeli ga više dobio ili trebamo još čekat
gle ovak kad pogledas ekran i nije smanjen nego daj ovu slikicu pomakni malo prema gore i vidjet ces da su ekrani tu i tamo 1-2milimetra razlike....Izvorno postao whiteboy
ekran je manji, ali rezolucija je veca...Izvorno postao Bare_st
.....cute but psycho.....
Trebao bi doći u travnju, tako kazu u EM-u.
PREDATOR
meni su rekli u ozujku 6somakn....
Meni se čini niši, ali širi.Izvorno postao muras
6kkn i nije tako puno...
dobio doma neki prospekt u kaslić i kaže P990 (u biti članak iz 24 sata) dostupan u travnju zajedno s nekim bolesnim Samsung aparatićima pa da vidimo fait za korisnike ili da napravimo kladionicu -ja osobno sam 90% siguran da će uletit u privatnu zbirku sada uz nokiu i mda ili kao samostalna akvizicija tj. kao 3.uređaj samo neznam u koji džep jer su mi i ovako traperice izdformirane![]()
abdbda
Da...
6000 i nije bas malo...ali sve mi se nekako cini da je P990 moj sljedeci logican korak! Mozda ne cim dodje na nase trziste, ali uskoro!
U svakom slucaju to ili novi HP, nasljednik 6515 modela!
Eldar je napravio i četvrti review ovog uređaja...
Dobro, trebalo bi ga izbjegavati u početku zbog vjerojatne nestabilnosti novog UIQ ver 3.0. Vjerojatno će biti devijacija.
Ali, ovo Čudo je fakat stvar koja se mora imati! Pa nema što nema!
Nešto pre, pre dobro!
Bookmarks