Ej ljudi, instalirao sam Widget Locker sa Blackmarta,ali me pri pokretanju trazi user name i password. Jel treba imat rootan mob ili sta? Inace u opisu aplikacije pise da crack nije potreban!
Sent from my LT15i using Tapatalk
Koja je po vama najbolja aplikacija za igranje nogometa? Zasad sam probao samo Real Footbal 2011 i mogu rec da mi se dosta svidio.
I kad smo vec kod bele, moze preporuka za pocetnike?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ej ljudi, instalirao sam Widget Locker sa Blackmarta,ali me pri pokretanju trazi user name i password. Jel treba imat rootan mob ili sta? Inace u opisu aplikacije pise da crack nije potreban!
Sent from my LT15i using Tapatalk
... pax in domus!!!
Nisam se još susreo s aplikacijama za igranje nogometa, već s igrama simulacije nogometa. Probaj Fifu i PES još.
Sad ne znam kakvu preporuku u vezi bele hoćeš. Na marketu ima svega 3 il 4 verzije. Probaj koja ti odgovara.
Očito nije full verzija. Otiđi na ipmart-forum.com i skini cijelu verziju.
Zadnji uredio yager : 17-09-2011 u 14:31
koju aplikaciju preporucate za lazni check in na facebooku?? skinuo sam ''Chekin fake for Android'' ali ne radi...jel ima koja druga aplikacija?
Probaj ove:
Fake GPS location i full verzija Fake GPS Location Donate
Location Spoofer i full verzija Location Spoofer Pro
CatchMeIfUCan - fake location
My Fake Location
Pošto još tražim aplikaciju koja mi prati brzinu kretanja, i želim skinuti https://market.android.com/details?id=com.stt.android pošto se radi o x10 mini pro ja ne mogu skinuti aplikaciju, a koliko vidim piše za 2.1!
Najvjerojatnije ne mozes zbog rezolucije. Probaj My Tracks, to bi trebalo raditi.
trebam neku aplikaciju kojom mogu mjeriti decibele , vidio sam da ima slicna aplikacija na ajfonu pa me zanima jel ima za android ...
Probaj ove aplikacije, možda koja pokazuje trenutnu brzinu:
runtastic GPS Coach, runtastic PRO GPS Coach
SportsTracker (by STL), SportsTracker Pro
RunKeeper
Jel postoji program s kojim mogu zabraniti samostalno pokretanje aplikacija osim kad ih trebam, nešto slićno ima titanium backup - freeze al onda nestane s popisa app. pa ih treba unfreeze što baš nije prakticno?
Mislim da Autostarts ima tu mogucnost (ja sam tako ugasio Google Latitude servis), ali nije besplatan, a i telefon mora biti rootan (iako mislim da ce i bilo koje drugo rjesenje ovoga zahtijevati da telefon bude rootan).
Vidim da ima i Autorun Manager koji isto izgleda obecavajuce, ali njega nisam isprobao.
Piše u informacijama o programu, da recimo na Galaxy S-u nije moguće da mjeri jačinu veću od 81dB. Zašto? Zato što je to mikrofon namijenjen za snimanje ljudskog glasa, a ne motorke pod punim gasom.
Ovisi o mikrofonu u mobitelu, ali mislim da na nijednom mobitelu ti neće pokazivati preko 100dB.
Trebao bih preporuku swype aplikacije.
Imao sam defaultno na SGS-u 2.3.3 swype i bio je jako dobar, no upgrade-anjem sam izgubio, probavao sam par aplikacija ali mi nisu tako dobre kao što je bio taj swype na 2.3.3.
Bitno mi je da podržava hrvatski jezik i ako je moguće isključiti slova s kvačicama za recimo pisanje sms-a.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ne kužim, zaš ne instaliraš Swype onda? Betu možeš dobit od njih, a zadnju verziju možeš nać ip-martu.
Probao sam i Swype aplikaciju (neznam jel to ta al vjerovatno je) i radi dobro, ali kako bih rekao, nepogadja dobro rijeci, iako tocno odswypam on to neradi dobro.. neznam skinut cu zadnju verziju pa probat jos jednom.
neka mene netko prosvjetli i kaže neki dobar indikator napunjenosti baterije za moju motorolicu(android2,2) ali da mi pokazuje točnije brojke a ne npr 80% pa sada ti misli dali je 89 ili 81, ako nema nešto tako precizno barem da skala ide svakih 5%
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
@cherwar- također ako hoćeš neki minimal widget imaš BattStatt, ili SiMi Clock Widget koji ima mogućnost prikaza stanja baterije.
za sada zahvaljujem probat ću te jer sve koje sam do sada proba pokazivali su svakih 10% a to je prevelika razlika dali je npr 39% ili 30
EDIT battery monitor je to što sam tražio![]()
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Ja sam ovaj koristio otkad imam android telefon (znaci skoro 2 godine) i jako mi se svidja, no nedavno sam presao na SiMi clock pa nazalost vise nema potrebe za ovime...![]()
trenutno najbolji video player sa podrškom titlova za android po vašem mišljenju je: ?
RockPlayer? Što god stavio pred njega, prožvakao je. Slušam i ja ako ima bolji od njega...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks