Nije to samo u Njemackoj, ured pa svugdje su mob. jeftiniji nego kod nas, i to drasticno jeftiniji. Nasi nas pljackaju samo tako ali tko im moze stati na kraj, moze se, pa lupaju cjene u nebesa.
Dakle, kao sto naziv teme kaze malo cu ovdje navesti cijene SE uredjaja koje su ovdje na snazi, tocnije za grad Frankfurt i Offenbach am Main gdje sam uvijek u posjetu. Cesto net dok sam u Hrvatskoj prelistavam nebih li pronasao kakve su cijene vani jer igram igru prodaj kod nas slabiji/kupi vani bolje.
Mozda nekome isto pomogne ko nekoga vani ima a i da se ravnamo po cijenama kod nas i vani.
Dakle, danas bio u Saturn ducanu i ima brdo modela c901 za 99 eura oliti 730 kn sto je i vise nego privlacna cijena. Green Heart. Otkodirati pa udri Misko. Prepaid.
w595 za 79 Eura. Prepaid.
w980 slobodan za 149 Eura.
Satio sivi slobodan uredjaj 299 eura. Vivaz slobodan 299 Eura. (ova dva su nova u nekom posebnom ducanu).
To su neki od ok modela koji su mi upali u oko a da su cjenovno za razliku od nas itekako dostupni. Ako se gleda duplo bolji standard tako oni mogu c901 uzeti kao mi u rvackoj da ga vip dade za 365 kn prepaid!
Sve sam rekao...![]()
Zadnji uredio maher22 : 15-09-2011 u 14:08
Nije to samo u Njemackoj, ured pa svugdje su mob. jeftiniji nego kod nas, i to drasticno jeftiniji. Nasi nas pljackaju samo tako ali tko im moze stati na kraj, moze se, pa lupaju cjene u nebesa.
Sta onda reci za BiH? Vi u odnosu na nas imate super operatere i super ponude..
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
E dobro si to napisao za BiH. Bio sam nedavno i zgrozio sam se sa ponudom BIH operatera, od cijene mob. aparata pa do cijeni usluga. Bas su vas dobro nagazili, cijene svega su uzas na kvadrat. A sta ces, mogu pa gaze sirotinju.
Njemačka u dućanima slobodni NOVI uređaji:
s312 - 59 eura
Aino - 249 eura
w995 crni, rozi, sivi : - 229 eura
Vivaz crna, roza, siva boja: - 279 Eura
Xperia x10 bijela - 399 Eura
Zadnji uredio maher22 : 12-05-2010 u 14:45
Dakle ekipa, da osvježim temu...evo mene opet u Germany na istom mjestu
Malo sam nabacio opet đireve u dućane s mobilnim tehnologijama gdje su stvarno jako solidne akcije uređaja.
U ovoj temi zadržavam se samo na najzanimljivijim cijenama SE-a tako da za sada sam izdvojio dvije itekako zanimljive:
Nova Xperia Mini Pro (mini pro 2) - 169,90 Eura iliti nekih 1245 kn!!! Crna boja, sve mreže, novo zapakirano.
Xperia PLAY - 279,90 eura iliti 2050 kn!!! Crna i bijela boja, novo zapakirano, sve mreže.
Uređaja tih ima pozamašno (pitadoh), tako da nije isključeno da osobno nabavim neki kad je tako povoljno. Usporedite cijene kod nas.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
bok,
ovo su vrlo korisne informacije...
nego u kojem gradu si bio ili koji su to dućani, ja idem dusseldorf za par dana, pa da i ja pogledam malo.
tnx !
Ja sam točnije u Offenbach am Main pa u centru ima dućana koji se bave tako s polovnim i novim uređajima! Tako da primjetim često ima i od operatera nekog stariji uređaji brandirani koji valjda u velikim količinama ostaju pa ovi isto otkodirane nove ih prodaju ali baš povoljno! Al najviše me ova dva gore navedena iznenadila jer su u nas baš nedavno novopristigla sa itekako odličnom cijenom...garancija i sve ostalo ide naravno uz. U većim trgovinama tipa mediamarkt ili saturn su pak ti slobodniji uređaji skuplji... al zato ove manje radnje mame ljude, najviše strance
Jedan još tako povoljan od "starijih" nebrandiranih modela novo zapakiran jest i samsung Wave za 139 eura u većim količinama.
Još malo cijena:
SE Spiro - 47 eura oliti 345 kn (sve mreže, nov), MediaMarkt, Saturn dućani po švabiji!
xperia x10 - 179 eura (novo, sve mreže)
SE txt pro - 95 eura oliti 700 kn (novo sve mreže) - Saturn dućani
x10 mini pro - 129 eura oliti 950 kn (novo, sve mreže) - Saturn dućani
SE Zylo - 99 eura (novo, sve mreže) - trgovački centri
SE Satio - 175 eura oliti 1300 kn (novo, sve mreže - rasprodaja zadnjih komada)
Mix Walkman - 111 eura
Xperia Ray - 239 eura oliti 1760 kn (novo, sve mreže)
Vivaz Pro - 149 eura (novo, sve mreže)
U dva dana xperia PLAY dobrano rasprodana!!! Bijela boja popularnija
- xperia Play sad dostupna u većim dućanima po cijeni od 299 eura!
Zadnji uredio maher22 : 29-09-2011 u 14:31
Xperia Play povoljna cijena u Saturn dućanima - 269 eura :
http://www.slike.com/slike/Wjx0.jpg
Definitivno odlična cijena za pola godine star a dobar uređaj na tržištu! Samo 1000 kn manje neg u Nas
Xperia x10 mini - 99 eura
Zadnji uredio maher22 : 12-11-2011 u 15:04
Dućani s novim i polovnim mobitelima, nove nekorištene xperije:
- Play - 219 eura
- Ray - 199 eura
- Arc S - 299 eura
- Mini pro - 139 eura
- x10 Mini - 79 eura
Bookmarks