Isto to imala mi je dilemu frendica i ja sam joj predložio Arc da uzme. Osobno puno ljepši ekran i čitljiviji na suncu i lakši 30 grama a i ima 3 donje fizičke tipke koje mi na HTC fale. Dizajn isto ljepši. Preporuka - Arc.
Pozdrav svima
Ovako kupujem mobitel na pretplatu u tele2 pa sam se premišljo između ova 2 mobitela...Bio sam siguran da cu uzet Arc-a ali sam gledo review i cini mi se da mobitel previse steka i slabo reagira na netu...HTC mi se cinio puno bolji izbor dok nisam cuo da ljudi imaju dosta problema sa njima...Sad sam u dilemi....Slobodno predlozite jos neki drugi mobitel...HVALA
NOKIA:N82,N73,5800,8310,3410,N96SE:W880,K850i,T630,XPERIA X1LG:KU990X2,KC550SAMSUNG:G800,D820IPHONE 3G 8GB
USING:6220 filled with 2GB
Isto to imala mi je dilemu frendica i ja sam joj predložio Arc da uzme. Osobno puno ljepši ekran i čitljiviji na suncu i lakši 30 grama a i ima 3 donje fizičke tipke koje mi na HTC fale. Dizajn isto ljepši. Preporuka - Arc.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Kao da sam ja napisao temu. Naime isto me zanima kao i tebe, nakon dužeg razmišljanja, i meni su ostali Sensation i Arc u opciji (možda i Optimus 3d). Za Arc vjerujem da bolje radi, upravo sam na jednom forumu stavio glasanje između ta dva mobitela, 7glasova mi je preporučilo Arc, a 3 Sensation... Iako, mislim da su Sensationovi problemi najviše softwareski, a to će valjda riješiti kroz iduće updateove. Imao sam Nokiu 5800 koja je isto radila dosta slabo, a nakon dva updatea ko vurica... Molim te da mi javiš koji si kupio i kako si zadovoljan. Ja svoj uzimam za 20-ak dana, a isto ne znam što bi. Nažalost, o svim top modelima možeš svašta loše pročitati, a što je najgore, za Sensation (koji me najviše zanimao) možeš pročitati loših stvari kao za sve druge zajedno...
Bookmarks