Neznam jel već ovo bilo, ali, da li ima neki kalkulator, a da računa Kompleksne brojeve? Zapeo mi je za oko CalcBot (kad već imam njihova 2 programa), pa ako ga neko ima, da proba nekaj izracunat, da ne bacim 2$ bezveze![]()
Da li postoji aplikacije (za IPhone koji nije JB) koja daje informacije o signalu s odašiljača mobilnog operatera, po mogućnosti da se na karti vide položaji baznih stanica itd?
Neznam jel već ovo bilo, ali, da li ima neki kalkulator, a da računa Kompleksne brojeve? Zapeo mi je za oko CalcBot (kad već imam njihova 2 programa), pa ako ga neko ima, da proba nekaj izracunat, da ne bacim 2$ bezveze![]()
One day, sky went blue...
Ako trebaš samo nešto izračunat zašto ne upotrijebiš Wolframalphu?
A ako ti baš treba za iphone, imaju mobilnu stranicu koja je besplatna, i aplikaciju koja je $1 čini mi se.
tak sam i ja prije al mi se neda onda to stalno palit pa gasit pa mi sad stalno upaljen wifi i data 3g nit ne palim osim ak bas netreba za nesto...a cek ak je data ugasen onda mu nece gasit wifi u standby-u?
btw ne zaboravi da nemres primit mms onda![]()
Ionak mi niko ne šalje MMSi da šalje, primim ga kad odem u školu (upalim datu
)
A gle, jedino tak ti se nebude spajao na 3g, da ga ugasiš.![]()
One day, sky went blue...
Treba mi neka aplikacija slicna nekom planeru ili takonesto. Ugl kad mi zavrsi sat u sk i imam zadacu za ajmo rec petak da ja u tu aplikaciju samo upisem petak 16.10 dz to i to. Nasao sam par aplikacija ali one sve imaju onaj raspored kao da moram odredit da se to dogada od 13:00-14:00. Neznam ako kuzite sta zapravo trazim? :/. Nesto slicno kao notes samo da mogu za svaki datum svoje kao neki to do list. Hvala i Lp
iPhone 5s 16 GB
nesto tako da, mislio sam nesto jednostavnije al okej nema veze. upravo si me spasio od puno zaboravljenih obavezahvala
Ma imas koliko hoces takvih programa. U iTunesu upisi nesto od ovoga: task, tasks, 2do... i gledaj po rezultatima![]()
iPhone 5s 16 GB
To sta trazis ce bit ugradjeno u iOS 5, tako da ako ti nije hitno strpis se jos mjesec dana.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
to mi je jos jedan razlog da sad krajem 10 mj sa 3gs predem na novu peticu![]()
nitko neodgovara, zanima me app za brisanje cijelog imenika, šta da uopče tražim?
i app za brisanje svih slika?
Ima netko mozda link za onu aplikaciju od hrvatskog autora Ivana leke ona iPlan2do,? moj sa mog acc nisam mogao kupovat a pokusam sam s frendovim accom na mom ipohneu kupit pa je trazio da sve ponovno unesem :S
Ne mozes to tako, aplikacije na iPhoneu moraju bit sve s istog accounta. Inace bi siljudi mogli posudjivat accountove pa bi puno ljudi moglo imat neku aplikaciju, a da je samo jedan od njih plati. Link ti ne treba, upises iPlan2do u iTunes i normalno ga nadje, sad sam probao. 0.99 kosta.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Treba mi neki program za matisu da rjesava integrale i molim se da postoji neki sa postupkompa ako neko zna za nesto takvo... Hvala.
What else you gonna do on a saturday?
http://www.wolframalpha.com/, kao što sam već preporučio i par postova gore fići.
Imaju i aplikaciju, a budući da naravno ne rješava offline treba ti internetska veza za koristit ju![]()
zaboravio kak se zove aplikacija koja vam snimi onaj kod na kartici pa se onda taj isti moze skenirati sa mobitela
dali mi netko zna reć kako se zove tweak/aplikacija koja se nalazi u sredini ikona, di se mijenjaju slike?
http://www.youtube.com/watch?v=F92i0rXttI0
i dali ima koji koji tweak/ program da mogu napravit folder za slike i onda ga zaključat? našao sam photoalbums+ baš za to ali nije free..
Zadnji uredio Dejan_10 : 27-09-2011 u 18:36
ima netko aplikaciju tv.com ali ne ovaj zadnji update koji ne radi neko prezadnji ili prije?
Je postoji neki super mario, crash bandicoot, donkey kong?? Ili tako nesto normalno?
What else you gonna do on a saturday?
Da li postoji aplikacija za namjestavanja profila za iOS5?Nesto kao Quick profiles na Androidu?Isto tako trebao bih nesto sto odmah pali wi fi, a ne da moram ici u postavke pa ga tamo paliti i gasiti.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks