Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 37

Threaded View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Sep 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

= Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
    Je, na tebe se odnosilo . Ja vise volim rucno sredit te stvari jer necist hosts file moze osim problema s iPhoneom dovesti i do kradje podataka iz razloga sto tvoje racunalo ne salje dns upite, vec direktno kontaktira adresu za koju misli da je npr facebook, a moze biti stranica koja samo sluzi kradji podataka. Ako zelis znati rucni (i sigurniji nacin) za rjesavanje ovog problema, napisi pa cu objasniti u detalje. Ako samo zelis ocistit dovoljno da restoreas iPhone, slijedi ovaj tutorial http://www.redmondpie.com/fix-itunes....3.3-firmware/.
    Zahvaljujem na odgovoru, ali i ja sam više za "ručnu" verziju koja je nadam se puno sigurnija pa bi MOLIO ipak ako nije problem da mi tu napišete detaljan postupak jer u biti i nisam neki baš kompjuteraš????
    Još jednom hvala i čekam što prije odgovor

= Citat = Izvorno postao ortopedska Pregledaj post
    Zahvaljujem na odgovoru, ali i ja sam više za "ručnu" verziju koja je nadam se puno sigurnija pa bi MOLIO ipak ako nije problem da mi tu napišete detaljan postupak jer u biti i nisam neki baš kompjuteraš????
    Još jednom hvala i čekam što prije odgovor
    Samo još jedno pitanje?
    Kada to sve napravim kako je obješnjeno na ovom linku koji ste mi dali, dali moram skinuti iOS 4.3.3. da bi ga mogao pomoću iTunesa staviti na iPhone koliko sam shvatio ili će ga on sam kad mu dam RESTORE vratiti mi iPhone na iOS 4.1 koji je bio. Sorry ako je pitanje glupo, ali nisam baš "čist" s tim stvarima.
    Hvala.
    Zadnji uredio imaticx : 07-09-2011 u 17:58

Slične teme

1. Ne mogu ubaciti apps u iPhone
    By speooOn in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 18-07-2009, 10:46
  2. [5110,6110] ne mogu upaliti mobitele
    By INTEGER in forum Nokia
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 04-04-2009, 09:37
  3. Odgovora: 4