Može se JBat 4.3.5 ali je tethered.
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=16252 - upute.
iPhone 4 radi s verzijama 4.0.0 do 4.3.5. 3.3.5 ne postoji. Recimo da govoris o 4.3.5 i da imas tipfeler na dva mjesta, u tom slucaju na windowsima ne mozes jailbreakat doticni iPhone. Sve iPhone nakon 3G-a je moguce spustiti na nizu verziju samo ako imas sacuvan shsh na cydiji, a to sumnjam da imas. Dakle, zadrzi frendov iphone i bolje si prosao nego da imas galaxy![]()
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Može se JBat 4.3.5 ali je tethered.
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=16252 - upute.
UPDATE:
Problem nije rješen, no saznao sam u čemu je problem.
Kod postavljanja ili micanja programa u cydiu javi se error: "sub-process usr bin dpkg returned an error code 1"
Problem je u programu dpkg i NEMA jednostavnog rješenja za to, barem ne za sad. Samo na novo postaviti SW i JB
može pomoć oko jailbejka? pošto sam potpuno nov u ovom svijetu I4 ..
I4 soft 4.2.1 baseband 03.10.01 -- jel se može jailbreakati preko jailbreakME ???
da sve samo odradi...
Takva pitanja provjeris ovdje http://jailbreak-me.info. Dakle, ne.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Dali postoji kakva app za ip4 da se nakon nekog vremena samo ugasi svjetlo na displayu a da se ne zaključa svaki put?
Settings -> General -> Auto-Lock -> Never
Settings -> Brightness -> Auto-Brightness -> ON
I postavi Brightness na oko polovice. Sad ti iPhone nikad nece samostalno otic u standby, ali ce ti se svjetlo nakon oko minute samo ugasiti. Iako moram priznat da ne vidim primjenu ovoga, jer je to ubojica baterije ako ga zaboraviš zaključati, osim eventualno dok čekaš da ti se instalira neka aplikacija, ali ja to uvijek radim preko računala.
Ja vidim da si napisao da zelis da se ugasi svjetlo, ne ekran. I tako sam i odgovorio. Sluzbena aplikacija za to ne postoji jer aplikacijama nije dozvoljeno samostalno gasenje ekrana, no moguce je zaobici tako da aplikacija upali proximity senzor i onda ostavis mobitel ekranom prema dolje. Nazalost, ne znam za ni jednu takvu aplikaciju jer je zahtjev malo...cudan
.
Dali postoji neki tweak koji bi mi omogućio rad na edge ili 3G mreži onih aplikacija koje ja želim ( u mom slučaju whatsapp) a sve druge da tad ne povlače podatke. Jer npr ukljucim edge kad nemam wifi i odem poslat poruku na whatsapp a odma mi dolazi 5 mailova, poruka na Facebook i slično. Znali netko za nekaj takvog?
pozdrav.. nabvio sam neki iphone 4 sve je u redu jedino sto mi se cini da je wifi signal los... tocnije losiji nego sto je bio na 3g. sad neznam mozda mi se samo cini a mozda je zaista tako. ima li tko slicnih iskustava?
Zadnji uredio pero11 : 13-09-2011 u 20:05
Sigurnoo se neko i smije mojim glupim pitanjima.
Imam Iphone 4 na 4.3.3 i 04.10.01.Svaki put kada ga ugasim i upalim nemogu ostvariti pozive dok ne odem u "postavke - telefon" i sve ponovo prečekiram. Telefon je fabrički otključan i JB-ovan. Naravno, nije mi problem ponovo na opciju "moj broj, Face time , preusmjeravanje i td pritisnuti OK, , spremi ili šta već, ali pitam može li se ovo na neki način izbjeći.
Hvala vam na odgovoru. Ipak sam novi u svijetu Iphone-a.
Jel tko kad koristio bluetooth headset na iphonu? Kupio sam na ebayu bluetooth headset, pisalo je da je kompatibilan sa iphonom, i nisu kupio neki najjeftiniji, nego onaj koji mi se cinio kvalitetniji. Jučer je stigo paket ali nikako ne mogu naći uređaj kad tražim na iphoneu preko bluetootha. Ima tko kakvih iskustava?
na 4orci nisam isprobavala, ali na 3GS mi je normalno radio...jesi siguran da si dobro upario?
ja imam od nokie neku slusalicu, i trebam dugo drzat (recimo par sekundi) da se upari sa uredajem, i tada ju fon vidi...
na 4orci nisam probala, ali ako ti ovo ne upali, napunit cu ju pa isprobat...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Nije mi jasno, upalim bluetooth na mobu, i upalim slusalice i nikako da ih pronadje. Na slusalicama blinka plavo svjetlo, znaci da su upaljene..
moraš ih uparit sa telefonom da bi ih on vidio inače niš od toga
da, ona se upali, tako je i meni bilo, ali moras duze drzati da bi se uparili...
ako imas uputstva procitaj kako ih uparit...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Pogledaj si upute kako da ti slusalica bude u Pairing mode-u. Onda ju možeš tek uparit.![]()
One day, sky went blue...
Hmmm sad mi točno nije jasno kako "upariti" jer sam napravio sve kako piše, ak je to to:
Pairing your headset and phone:
1. Ensure the headset power is off before pairing (uređaj ugasim i nema blinkanja)
2. Press the function button for 8 seconds until blue lights blink (drzim, upalim, svjetlo gori)
3. To allow you phone to find the Bluetooth headset, consult your phones operation guide ( tu nemam kaj puno, upalim bluetooth i slusalica nema)
4. Your phone should display bluetooth headsets name after pairing, choose, G688 and confirm (na ovom koraku nema ničega, ne nalazi slušalice)
5. Enter pin, pairing is started after pin confirmation.
Gdje griješim?
Edit: uspio sam ih upariti, ni sam ne znam kako, stisko sam sve zivo i nezivo i nekako se ipak pojavio uredjaj u iphonu![]()
Zadnji uredio Zagy : 16-09-2011 u 20:01
Ponovo.
Moj brat (45 godina!!!!) čačkao je po mom iphone- u i nestala je ikonica Cydia!
Aplikacije koje su skinute sa cydia-e i dalje rade, ali pristupa više nemam.
Molim pomoć!
Odi u settings->general->spotlight search i provjeri je li uključena kvačica na traženje aplikacija.
Ako je, odi u search (swipeaj na homescreenu ulijevo dok ne dođeš do spotlighta) i upiši cydia. Ako je samo ikonica nestala (a na 4.3.3 ljudi prijavljuju da se to često događa), spotlight će ti naći cydiu. Ako ju nađe, čim se uđe u cydiu postoji opcija da se spremi shsh od 4.3.3 softvera. To je potrebno spremiti, a zatim napraviti restore sa 4.3.3 softverom kako se ne bi updatealo na 4.3.5. Jailbreakati se može pomoću jailbreakme 3.0. Za sve ove postupke postoje upute i na ovom forumu i preko googlea, stoga ako negdje zapne, treba prvo koristit search, a zatim tek postaviti pitanje. Ovo nije tipičan problem, pa je zato odgovoreno.
Hvala na brzom odgovoru, sve je napravljeno.
pozdrav. imam priliku dobit iPhone 4 dosta povoljno iz Dubai-a (otkljucan). dali mislite da bi bilo ikakvih problema stime da radi kod nas? da ne trpaju unutra neki softver sa njihovim kvacicama/znakovima pa da je tesko uplodat novi? dali se mogu sve verzije SW-a JB-at na 4ci?
poz
edit1: vidim sad da se 4.3.5 moze JB-at ali samo tethered, ali pretpostavljam da ce se to uskoro u buducnosti promijenit.
Zadnji uredio marklari : 27-09-2011 u 11:11
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
Bookmarks