Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 33 od 33
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    T-Mobile Vairy text2
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav! Ja sam tkođer "updateo noviju verziju" na mob preko famoznog One Touch upgrade na 010 04F i sad više nemogu povući kontakte sa Outlooka na mob preko PC suitea. Jako me živcira to jer imam preko 500 kontakata a mob mi dosta služi za job. Naravno prije updatea sam napravio backup ali niti on ne pomaže jer jednostavno PC suite nemože upisat kontakte u memoriju telefona. Kada ih ručno upisujem onda sve šljaka....

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Bodovi
    3.377
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.377, Nivo: 13
    Bodovi: 3.377, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svaki put kad zovem nekoga napiše mi na vrhu ekrana "Govorna pošta je aktivna". Provjerio sam kod operatera i govorna pošta je isključena. Zna li tko zašto to pokazuje i što to zapravo znači?
    Također me zanima jeli ima još tko problem s reprodukcijom WMA? Svi sajtovi pokazuju da podržava a meni piše "format error" prilikom pokušaja reprodukcije. Mobitel je kupljen u T-Mobile i vrti najnoviji software.

Osim te dvije sitnice, vrlo sam zadovoljan.
    Zadnji uredio stlolth : 29-07-2011 u 10:18

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zašto kad idem na net (opera i onaj njegov pretraživač) piše broj nije prepoznat i neće?
    Seriously?

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation nakon korištenja 2 tjedna

napravio sam postavku za streaming kako je netko gore napisao i sada streaming radi preko wifi no nekad veli neuspješna veza pa moraš biti uporan sa klikanjem... malo nervira...

U svakom slučaju mob je ok za cijenu i mogućnosti, no ima puno nelogičnih stvari... dakle oprez pri kupovini ako vas ove stvari koje slijede živciraju!

1. nemogu se organizirati folderi na samom mobitelu i prebacivati podatci iz foldera u folder, to je moguće samo kada se spoji na komp!
    2. volim imati zločestih slika s curom, nemožeš ih sakrit glupi program za pregledavanje slika njih nađe da ih zguraš neznam di, pa sam našao program koji locka slike pa aj to sam riješio seljački
    3. svaki put moraš neke stvari ponovno namještati tipa na desktopu moji omiljeni napravio sam si slikice ljudi koje često zovem no svaki put kad gasiš i pališ mob moraš to ponovno nariktavat i to na najgluplji mogući način tako što otvoriš kontakt i samo stisneš spremi on opet povuče sliku i to je to što znači da mobitel ima jako slab refresh postavki koje su već prisutne... odnosno ne povuče sve podatke koji su prije nariktani...
    4. nemožeš slati bluetoothom (isprobano) na samsung corby
    probajte vi na neki samsung da vidimo jel problem u slanju prema tom proizvođaču sa ovog moba... kad želiš poslat piše jel ova lozinka ispravna neki bijesni broj i dole' da/ne' što god označiš nula bodova...
    5. igre nula bodova također samo touch screen igre su ok, jer svaki put kad želiš nešto označiti u igri moraš stisnut FN tipku pa broj jer je navigacija u igrama nariktana na brojeve koje ovaj mobitel nema posebno a naravno da nisu napravili u igri da možeš lockat FN tipku...
    6. užasno tih zvuk, mp3 slušat u busu? hahahaha moš mislit, pričat na slušalice je patnja ako ništa možda vas mobitel natjera da bolje razvijete sluh, lol najbitnije od svega da ima stotinu crtica kad pojačavaš, a pojača nula bodova
    7. najgora stvar je što morate paziti da je mob uvijek dovoljno pun da uopće možete zvati evo ja sam morao obaviti hitan poziv a on veli baterija prazna došlo mi je da ga frknem iz busa umotan u sto eura da ga neko uzme hahahah
    8. nema oznake texta pa copy paste veliki minus
    9. dosta često facebook aplikacija 'šteka'

eto zasada toliko ako još naletim na što javim
    Zadnji uredio Compov : 27-10-2011 u 00:36
    Seriously?

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam pitanje..
    nikako da se spojim preko wi-fi na internet.. uvijek piše da je veza puknuta????????????????'

7 days registered

Datum registracije
    Oct 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

zasad nemam nikakvih problema. telefon 7/10. malo los ui. ali za tu cijenu savrsen.
    Zadnji uredio antoniobritvar : 24-10-2011 u 15:14

7 days registered

Datum registracije
    Oct 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry

Kad ukljucim wifi i spojim se stalno mi se skidaju pare.
    Sigurno sam spojen ispravno. Postoje li kakve postavke za to?

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Compov Pregledaj post
    napravio sam postavku za streaming kako je netko gore napisao i sada streaming radi preko wifi no nekad veli neuspješna veza pa moraš biti uporan sa klikanjem... malo nervira...

U svakom slučaju mob je ok za cijenu i mogućnosti, no ima puno nelogičnih stvari... dakle oprez pri kupovini ako vas ove stvari koje slijede živciraju!

1. nemogu se organizirati folderi na samom mobitelu i prebacivati podatci iz foldera u folder, to je moguće samo kada se spoji na komp!
    2. volim imati zločestih slika s curom, nemožeš ih sakrit glupi program za pregledavanje slika njih nađe da ih zguraš neznam di, pa sam našao program koji locka slike pa aj to sam riješio seljački
    3. svaki put moraš neke stvari ponovno namještati tipa na desktopu moji omiljeni napravio sam si slikice ljudi koje često zovem no svaki put kad gasiš i pališ mob moraš to ponovno nariktavat i to na najgluplji mogući način tako što otvoriš kontakt i samo stisneš spremi on opet povuče sliku i to je to što znači da mobitel ima jako slab refresh postavki koje su već prisutne... odnosno ne povuče sve podatke koji su prije nariktani...
    4. nemožeš slati bluetoothom (isprobano) na samsung corby
    probajte vi na neki samsung da vidimo jel problem u slanju prema tom proizvođaču sa ovog moba... kad želiš poslat piše jel ova lozinka ispravna neki bijesni broj i dole' da/ne' što god označiš nula bodova...
    5. igre nula bodova također samo touch screen igre su ok, jer svaki put kad želiš nešto označiti u igri moraš stisnut FN tipku pa broj jer je navigacija u igrama nariktana na brojeve koje ovaj mobitel nema posebno a naravno da nisu napravili u igri da možeš lockat FN tipku...
    6. užasno tih zvuk, mp3 slušat u busu? hahahaha moš mislit, pričat na slušalice je patnja ako ništa možda vas mobitel natjera da bolje razvijete sluh, lol najbitnije od svega da ima stotinu crtica kad pojačavaš, a pojača nula bodova
    7. najgora stvar je što morate paziti da je mob uvijek dovoljno pun da uopće možete zvati evo ja sam morao obaviti hitan poziv a on veli baterija prazna došlo mi je da ga frknem iz busa umotan u sto eura da ga neko uzme hahahah
    8. nema oznake texta pa copy paste veliki minus
    9. dosta često facebook aplikacija 'šteka'

eto zasada toliko ako još naletim na što javim
    na kraju je crko ekran nekad radi nekad ne kontakt nevalja bježite od ovog uređaja u velikom i širokom luku
    Seriously?

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Alcatel ot-800
    By tomy23 in forum Alcatel
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 21-11-2010, 19:23
  2. Alcatel OT-505
    By Mali Mate in forum Alcatel
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 19-06-2010, 16:08