http://www.tele2.hr/mobilni_internet...pretplata.html
- Najbrži mobilni internet
- 20 GB za samo 100 kn
- Bez smanjivanja brzine prijenosa podataka!
Nisam ja rekao da su oni najbrži, najbolji itd,...to je njihova reklama
sve što si rekao stoji,.. ali ako paziš da ne pređeš tih 20 Gb onda je ok ponuda,..
Meni se baš i ne čini. Kod tele2 je 20 GB 180 kn, a kod T-Mobila 200 kn. S time da se prekoračenje kod tele2 naplaćuje, a kod T-Mobila ne. Ovu opciju od 100 kn za ugovor na 24 mj. ne treba ni gledati, budući da je 2 godine jako puno i sigurno će se nešto promijeniti u tom razdoblju, posebice jer T-Mobile i Vip uvode LTE iduće godine.
To je pomak za tele2 ali ipak vip noćna rula, tu nije bitno koliko je GB![]()
Ma tarifa je ok.Istina vip ima noćnu tarifu za 50,ali opet si ogranićen 50 kuna za noć u kojem većina spava.Prisiljen si i na dodatne troškove uzmeš gigu,pa nakon toga ti se smanji brzina tj priko dana samo čitaš novine,onda uzmeš veči paket.Ma sve je bez veze bez cjelodnevnog fleta sa brzinom od bar 3 megabita po sekundi
A čuj meni noćna nije baš bez veze imam 81GB prometa s njom u osmom a mogao sam i 500GB ali što će mi? a prije sam imao samo 10GB mjesečno sve skupa, ja imam 15GB + noćna i jako sam zadovoljan, za dan imam, za noć ako hoću skinuti i igru od ne znam 9GB ja je skinem tako da nije baš bez veze, prije bih rekao da je prije bilo bez veze nešto mobilno ograničiti na samo 5-10GB
Kolika je brzina tog najbržeg interneta? Ima li tko ovaj net pa da je istestirao?
Pa to je fakat brzo...čini mi se najbrže u Hrvatskoj - ako se uspoređuje samo s područjem bez 3G signala...![]()
Imam pitanje vezano za ovo.
Sto znaci ovo bez ugovorne obveze, dali to znaci da ja nakon 4 mjeseca mogu raskinuti ugovor?
To bi mi dobro doslo sad za ljeto.
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Bez ugovorne obaveze mozes odmah par dana nakon pretplate prekinuti, ali da li znas da onda nije cijena 100kn vec 180kn (nisu ni oni ludi da daju tako jeftino bez cake)
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...-uz-pretplatu/
Da da, vidio sam da je 180 kn, nije mi ni to strasno za par mjeseci koliko mi treba...
Znaci koliko vidim u tom paketu se ne dobije USB stick pa njega moram posebno kupiti, mogu li uzeti bilo koji sa njuškala (primjer) ili bas moram njihov za 500kn?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Bilo koji mozes uzeti (u pravilu skuplji su noviji koji podrzavaju vece brzine), samo pazi da je otkljucan ili makar da je kupljen u Tele2.
Bookmarks