Pošalji svoj broj mailom na: bonbon@bonbon.com.hr i dodaj podatak o PUK1 broju i dobit ćeš odgovor u roku od 15-tak minuta.
bok svima jel se moze kako provjerit jel imam ja na moj bonbon 1000 min free prema bonbon korisnicima, korisnik sam od 1 mjeseca pa nisam siguran jel sam upo u akciju
Pošalji svoj broj mailom na: bonbon@bonbon.com.hr i dodaj podatak o PUK1 broju i dobit ćeš odgovor u roku od 15-tak minuta.
@bonbon
Zar ne postoji nacin nadoplate bona na Internet SIM karticu preko sms-a?
Ovo je stvarno frustrirajuce kad moram vaditi SIM karticu iz USB modema i ubacivati u mobitel samo da bi je nadoplatio!![]()
Zašto vaditi SIM karticu i ubacivati u mobitel!?!?!
Zar nije jednostavnije nazvati službu za korisnike i nadoplatiti bon!?
A može i ovako: https://www.bonbon.com.hr/topup
A može se i izvaditi SIM karticu, kupiti mobitel (dekodirati ako je kodiran), i onda staviti u mobitel...može i tako!![]()
A ako imaš Windowse i neki od kompatibilnih USB modema, možeš koristiti i MDMA program.
mene zivcira to sto se 300mb mora aktivirati preko poruke, bilo bi super napraviti kao i ovo, da se moze preko neta, ili nekako...
potrosim 300mb, i onda moram staviti u mobitel da bi aktivirala ponovno, ili deaktivirala i tako...
dajte to nekako drukcije probajte rijesiti...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Pa svaki stick ima opciju slanja poruka
iPhone 5s 16 GB
Program zte join air...jednostavan program za konekciju, slanje poruka...
A mislim da se može nekim linkom aktivirati opciju - pošalje se poruka PAKET na 0977 ili tako nešto - nisam siguran, i onda stigne link..pitati bonbon detaljnije!
mlesic, paket na 0970. za ostalo što ste spomenuli...znamo. postoji alternativa koju ste i sami spomenuli gore.
u par sati se postave pitanja i odgovore vrlo kvalitetno. šta ću vam ja uopće![]()
imaticx, kako?
mlesic, radi li program na linuxu?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Mislim da ne podržava USSD, nisam siguran... Manje više svi su uređaji zte, t-mobile i vipovi...ali u svakom slučaju pokušati, instalirati program, utaknuti stick i vidjeti hoće li prepoznati - pa ako radi, radi! Za linux sumnjam da radi, to je windows program, možda postoji opcija kakva za linux...vjerujem da mora biti neki connection manager za instalirati...Ali konekcija kao konekcija na linuxu se jednostavno postavi i radi - bar je uvijek meni radilo i vip i t-mobile i carnet i sve - kada zapne s windowsima, javlja greške, odbija suradnju - zato je tu ubuntu na kojemu sve uvijek radi!
Aktivacije, deaktivacije i to raditi alternativnim putem, preko weba, pozivom službi i tako...Može se s weba slati sms - websms nakon što se registrira...ako nekome baš treba slanje sms-a...iako velim, trebao bi biti neki connection manager s podrškom za sms i na linuxu...
Google "join air linux" i dobijem ovo: http://tboxmy.blogspot.com/2010/04/i...ntu-linux.html
Znam da ti obično najjeftiniji su zte već godinama...Kupio sam jedan u t-mobile i ZTE je, jedan u vipu koji je vodafone, ali zapravo je zte. Znam da općenito po netu ljudi preporučuju program join air...a vjerujem da se može i na stranici proizvođača naći softver najnoviji - znao sam skidati tako sa vodafone stranice njihov lite connection manager...ono što bude na vip sticku samo-instalacija!
Ja inače preferiram Huawei jer se većina ili čak svi daju otključati softverski, putem kalkulatora. Ne znam kakva je situacija sa ZTE-om.
Što se tiče softvera za spajanje, nikako ne preporučujem Vodafone Mobile Connect jer može stvarati probleme ako otključaš stick, budući da ima hardcodirane Vipove postavke. Preporučujem koristiti softver od proizvodača, za Huawei je to Mobile Partner. Ili neki univerzalni, poput MDMA. On je dobar jer podržava USSD.
Zadnji uredio Mephisto : 02-09-2011 u 01:24
kratko pitanje, ako se pređe na bonbon do 30.9. i nadoplati 40kn onda se ima mjesec dana free 1000 minuta, sad ako želim opet nadoplatiti za 2-3mj. bon od 40kn jel i onda dobijem free 1000 minuta?
Tako je. Sve do 2020.![]()
One day, sky went blue...
@rak21 Nađi neko drugo mjesto za glupiranje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bonboni, koja je cijena roaminga u tunisu? pozivi/sms/data? Ima li neka preferirana mreža ili je svejedno?
Poziv prema Hrvatskoj: 16,75 kn/min
SMS: 4,86 kn
Dolazni poziv: 8,52 kn/min
Prijenos podataka: 9,00 kn/100 kB
Svejedno je koja je mreža.
thx. Koji je reket taj roaming,strašno.
Ne glupiram se nit najmanje. Bonbon mreža osnovana je od strane t-mobile te je prilikom osnivanja određeno da će se 2020. god. ugasiti. Čudim se pravo kako tu činjenicu nitko ne spominje.. Cilj mreže nije skupiti prevelik broj korisnika već direktno napasti tele2 (indirektno i tomato ali oni im ni nisu neka izravna konkurencija jer je i tomato osnovan s istim ciljem). Zaboli t-mobile za bonbon što se vidi i po činjenici da sve ozbiljnije korisnike i sami odbijaju od mreže neozbiljnim pristupom "push" problemu. Ovo što agenti pišu da se ne može riješiti je presmješno i priča za malu djecu..
I sam koristim bonbon zbog ajfona ali push me ubija.. Prije toga sam bio dugogodišnji tele2 korisnik no njihovo konstantno dizanje cijena, nikakvi mobiteli i u zadnje vrijeme smetnje sa signalom, odvrratili su me od namjere da i dalje koristim njihove usluge čime su direktno izgubili 20-ak korisnika..
Zadnji uredio rak21 : 06-09-2011 u 13:59
- Opera user
--- COD2 expert
Ko živ ko mrtav do 2020.Do onda ima više od 8 godina, to je u mobilnoj industriji cijela vječnost.
Bookmarks