Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    16.798
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .:Kristijan:. Pregledaj post
    Kupio sam ovaj mob prije nepunih tjedan dana pa ako ima pitanja, slobodno
    Onako dojam iz prve ruke. Mene zanima tipkovnica, kakva je, brzina pisanja na njoj i surfanje na 3.0 inch ekranu
    I također molim te provjeri ovo
    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1225448
    u Velikoj Britaniji mini pro su stavili u karantenu i vratili u SE zbog zujanja.
    Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Sony Ericsson Xperia X1i
    Bodovi
    9.734
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.734, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sipe Pregledaj post
    Onako dojam iz prve ruke. Mene zanima tipkovnica, kakva je, brzina pisanja na njoj i surfanje na 3.0 inch ekranu
    I također molim te provjeri ovo
    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1225448
    u Velikoj Britaniji mini pro su stavili u karantenu i vratili u SE zbog zujanja.
    Tek sam sad vidio odgovor, ugl. nazalost ovo zujanje moram potvrditi i ne znam da li da vratim telefon (pokusam traziti povrat novca ili traziti novi uredaj) ili da ostavim kako je?
    Nisam zadovoljan baterijom. Tek je 8h 41m na bateriji i pise 26% preostalo.
    Iskreno, ciljao sam kupiti Xperiu mini (SK15i) a ne mini pro, ali kako je nije bilo kad sam kupovao, uzeo sam pro. Tipkovnicu nisam otvarao više od 2 puta, u to malo što sam je koristio ti mogu reci da je puno tvrđa i da se piše po njoj sporije nego na x1. Ali vjerojatno se nakon tjedan-dva naviknes pa ces i tu pisati brzo (mala je tipkovnica pa se kod nekih slova palci dodiruju - smanjuje brzinu pisanja).
    Do sad sam koristio X1i i nokiu 5230 za surfanje. Nista pretjerano, kad sam doma sam na kompu, a vani mi posluzi. Zbog multitoucha i kapacitivnog ekrana je surfanje po meni znatno olaksano tako da je tu bolji i od X1 i od 5230. Nisam koristio ekrane vecih rezolucija, ali ovo je meni cisto dovoljno da pogledam sto me zanima. Nabrzinu sam ti odgovorio, znam da nije bas detaljno ali ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj.
    I ako mi netko moze odgovoriti na ono iznad boldano.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    16.798
    Nivo
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek sam sad vidio odgovor, ugl. nazalost ovo zujanje moram potvrditi i ne znam da li da vratim telefon (pokusam traziti povrat novca ili traziti novi uredaj) ili da ostavim kako je?
    Nisam zadovoljan baterijom. Tek je 8h 41m na bateriji i pise 26% preostalo.
    Iskreno, ciljao sam kupiti Xperiu mini (SK15i) a ne mini pro, ali kako je nije bilo kad sam kupovao, uzeo sam pro. Tipkovnicu nisam otvarao više od 2 puta, u to malo što sam je koristio ti mogu reci da je puno tvrđa i da se piše po njoj sporije nego na x1. Ali vjerojatno se nakon tjedan-dva naviknes pa ces i tu pisati brzo (mala je tipkovnica pa se kod nekih slova palci dodiruju - smanjuje brzinu pisanja).
    Do sad sam koristio X1i i nokiu 5230 za surfanje. Nista pretjerano, kad sam doma sam na kompu, a vani mi posluzi. Zbog multitoucha i kapacitivnog ekrana je surfanje po meni znatno olaksano tako da je tu bolji i od X1 i od 5230. Nisam koristio ekrane vecih rezolucija, ali ovo je meni cisto dovoljno da pogledam sto me zanima. Nabrzinu sam ti odgovorio, znam da nije bas detaljno ali ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj.
    I ako mi netko moze odgovoriti na ono iznad boldano.
    Prouči onu temu koju sam ti napisao. Uglavnom, zujanje se javlja dok radi ekran, čuje se na videu (kad ga na komp prebaciš) sumnja se na mikrofon kod 3.5 utora. Zasad nema nikakvih odgovora od SE, u Velikoj Britaniji su povukli uređaje tako da se do daljnjeg čeka. Napisali su na youtube videu da su svjesni problema i da istražuju. E sad možeš čekat prvo da se jave iz SE, ili odnjeti u servis. Možeš mi samo reć koji ti je tjedan proizvodnje? (piše ispod baterije koliko sam shvatio).
    I di si kupio mobitel? ja ga sigurno kupujem jedino ovo zujanje me malo odbija al sigurno kupujem. Za surfanje to što si rekao kad sam vani da malo prosufram i to je to. Tipkovnica mi uvijek dobro dođe tako da mobitel sigurno kupujem dok još malo padne cijena.

Još me ovako zanima radio kako radi sa slušalicama, jeli dovoljno glasan? A baterija čuj ja ću odmah pobrisati najmanje pola aplikacija i što više toga isključiti tako da mi drži minimalno jedan dan. Što još ovako si primjetio na mobitelu da je dobro/loše?

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Sony Ericsson Xperia X1i
    Bodovi
    9.734
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pročitao sam tu temu, kao i još par na netu.
    Pogledao sam još prije i mob je 11W31, zaboravio sam napisati.
    Koliko sam shvatio, postoji mogucnost da 11W32 nema tu gresku i da kad pojeftini - dobijes taj.
    Mob sam kupio u instar-informatici, http://www.instar-informatika.hr/son...uredaj/0239417
    Zvucnik je dosta glasan i zvuk je cist, slikao sam par slika pa ti mogu popodne uplodati i poslati da vidis kakva je kvaliteta.
    Nisam koristio radio. Ne znam koliko ce ti pomoci brisanje aplikacija jer mi je i na Nokii 5230 jača baterija (1320mAh) trajala po 9h intenzivnog korištenja.
    Slazem se da tipkovnica uvijek dobro dode i zato sam i uzeo pro. Imam dobru touch tipkovnicu i - ako mi zatreba i punokrvnu qwerty...
    Za surfanje: ja sam na 5230 dosta surfao, nikad problema sto se tice velicine zaslona, sve se moze saznati i procitati bez problema.
    I da, primjetio sam da ne mogu instalirati Operu Mobile s Marketa, kaze nije moguce preuzeti zbog greske. Uspio sam ju preko kompa instalirati ali nije na HR jeziku. I hrvatski jezik uredaja nije preveden u potpunosti, odnosno jedna/dvije stavke su na nekom stranom jeziku ?!?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    16.798
    Nivo
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pročitao sam tu temu, kao i još par na netu.
    Pogledao sam još prije i mob je 11W31, zaboravio sam napisati.
    Koliko sam shvatio, postoji mogucnost da 11W32 nema tu gresku i da kad pojeftini - dobijes taj.
    Mob sam kupio u instar-informatici, http://www.instar-informatika.hr/son...uredaj/0239417
    Zvucnik je dosta glasan i zvuk je cist, slikao sam par slika pa ti mogu popodne uplodati i poslati da vidis kakva je kvaliteta.
    Nisam koristio radio. Ne znam koliko ce ti pomoci brisanje aplikacija jer mi je i na Nokii 5230 jača baterija (1320mAh) trajala po 9h intenzivnog korištenja.
    Slazem se da tipkovnica uvijek dobro dode i zato sam i uzeo pro. Imam dobru touch tipkovnicu i - ako mi zatreba i punokrvnu qwerty...
    Za surfanje: ja sam na 5230 dosta surfao, nikad problema sto se tice velicine zaslona, sve se moze saznati i procitati bez problema.
    I da, primjetio sam da ne mogu instalirati Operu Mobile s Marketa, kaze nije moguce preuzeti zbog greske. Uspio sam ju preko kompa instalirati ali nije na HR jeziku. I hrvatski jezik uredaja nije preveden u potpunosti, odnosno jedna/dvije stavke su na nekom stranom jeziku ?!?
    Da imaš verziju koja je zahvačena, a kako piše na xda zahvačene su verzije w28 w30 w31 w32 tako da ću se strpiti još malo.
    Za slike slobodno stavi, pročitaj sam odličan review na gsmarena, i vidim da su oduševljeni svima osim kamerom, da može biti bolja, al koliko sam vidio da je čist ok, netreba meni sad za bjesno slikanje, al 5MP i hd video uvijek dobro dođu.
    Još me zanima kakav je wireless? jel dobro hvata? i jel drži vezu ili puca? evo to je za sad to ti napiši još neke sitnice

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupio SE xperia mini pro sk17 i Prema naljepnici radi se o 41 tjednu 2011 i za sad nema problema. Mobac me odusevio. U pocetku mi je sve bilo komplicirano, jer nikad nisam imal android. Polako se na njega privikavam i ucim nove stvari. Tipkovnica mi je odlicna, jedino u odredenim uvijetima osvjetljenja (polumrak) ne mogu vidjeti slova na tipkovnici. Lakse se vide u mraku, odnosno punom osvjetljenju. Iako ne volim pisati poruke, ovaj mobac me bas natjerao na to pa sam ih u kratko vrijeme poslal ogroman broj. Kontakte sam uspio prenjeti iz prethodnog moba (Cedar) putem mikro SD kartice. Slusal sam muziku i shvatio da reproducira *.wav, *.mp3 i *.mid datoteke, dok *.wma i *.flac na zalost ne. Od videa vrti samo *.mp4 datoteke, bez obzira na rezoluciju, dok je velicinom ogranicen na 4gb. Vjerojatno zbog nacina formatiranja kartice. Naime ne prihvaca NTFS nacin formatiranja. Prilikom prebacivanja *.m2ts i *.mts datoteka (filmovi s kamkodera) pretvara ih u mp4 datoteke. Kvaliteta na ekranu je odlicna, s time da mi se vise svida kada je originalni film u 720 rezoluciji nego u 1080. Iako pise da podrzava *.wmv datoteke, nisam ih uspio reproducirati. Surfanje internetom prek bezicne mreze ide jako dobro. Skinul sam neke programe i datoteke i brz je. Stranice se brzo otvaraju.
    To je za sada sve.
    Zadnji uredio Ivek1234 : 03-02-2012 u 16:06

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 742
    Posljednji post: 23-01-2014, 07:29
  2. Odgovora: 202
    Posljednji post: 05-09-2012, 15:06
  3. Sony Ericsson XPERIA - X2
    By BlueDevil in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 89
    Posljednji post: 12-03-2011, 14:03