ma to je sve skupa bulšit. ovaj latitude na google mapsu uopće nije ažuran, prikazuje podatke o lokoaciji stare i po 12 ili više sati, valjda kad je osoba zadnji put koristila google maps, a i ta lokacija je u krugu od 100-800m (naravno ako mob ima gps onda je druga priča)
Neznam, stvarno bezveze.
edit: Hipotetska situacija:
Recimo da sam aktivan korisnik google mapsa i imam hrpetinu zakletih neprijatelja ili ljudi koji su opsjednuti mnom. Ja njih u svom imeniku nemam i blokirao sam sve pozive s meni nepoznatih brojeva. No ako oni imaju moj broj u svom imeniku, oni ustvari mogu vidjeti moju lokaciju na goole mapsima!?mislim, wtf!? Uhm, da nije to možda like, povreda privatnosti i ljudskih prava taj latitude.
Zamislite da sam ja neki luđački fan simone gotovac, imam njen broj i stalno je zivkam. Međutim ona je mene blockala tak da je više ne mogu dobiti, sve dok jednog lijepog dana nisam instalirao novi Gmaps na mobu, uključio latitude, i lijepo locirao moju dragu simonicu putem gps lokacije njenog fensi iphonea koja mi se prikazala na gmapsu!?!![]()

Odgovori uz citat
mislim, wtf!? Uhm, da nije to možda like, povreda privatnosti i ljudskih prava taj latitude.

Bookmarks