Imaš u VIPu kožnu futrolu (nema nikakvih oznaka na sebi, neka je no-name varijanta ali paše za dimenzije) sa jezičcem za izvlačenje, 70 kuna i paše izvrsno. Ja imao za mog pokojnog Sensationa.
Necu se opce ni osvrtat na to da HTC nije mogao staviti neku futrolu sa uređajem koji kosta 5k kn
Kvalitetna kozna torbica njih kosta cc 30ak kuna, znači 0,65% cijene uređaja, ali ne, puno je to.
Uglavnom trazim koznu futrolu, sto jednostavniju i tanju. Konkretno sluzbena verzija je ovo:
http://www.mobilefun.co.uk/htc-sensa...621-p29371.htm
Vjerovatno odlična kvalieteta izrade i koristenih materijala, cijena je ok, ali, malo je yebe ovaj rupičast dizajn. Te rupe su isto u duhu stednje na svemu.
S tim da nisam nasao ni jedan review ili neki posteni komentar, tak da neznam ni sam.
Zatim sam naletio na ovo:
http://cgi.ebay.com/ORIGINAL-HTC-Sen...item5d2fe20de1
To je isto kao orginal, ali nije jer nije sluzbena za HTC Sensation, uglavnom identična futrola se dobivala sa HD2 i odgovarala je za recimo Desire HD.
U oglasu pise da je za HD7 i Sensation ali uspoređujući dimenzije samih uređaja, dodje se do zaključka da je razlika u par milimetara sto je dosta.
Sensation je 126.1 x 65.4 x 11.3 mm, a HD7 122 x 68 x 11.2 mm, ostala mi je futrola od Desire HD-a, kao iz linka ispod, samo ona china verzija za 3$, i onak malo se razvukla sto je normalno i kad sam stavio sensation unutra, onak, presiroka je
Malo mi je sumnjivo sto u oglasu ne pise kako se pouch točno zove,(model) ali se meni sve nekako čini da je to ovo:
http://www.mobilefun.co.uk/htc-hd2-p...510-p21963.htm
Posalo sam upit, pa cu vidjet sta ce baja rec.
Imate li vi neke prijedloge za sličnu futrolicu, znači ne zanimaju me silikonska/čvrsta kućista, ni razno razne nakaradne futrole.
Ili ako netko ima iskustva sa official pouchom?
Puno hvala i LP
Zadnji uredio ravilov : 17-08-2011 u 02:20 Razlog: ispravljen link
Imaš u VIPu kožnu futrolu (nema nikakvih oznaka na sebi, neka je no-name varijanta ali paše za dimenzije) sa jezičcem za izvlačenje, 70 kuna i paše izvrsno. Ja imao za mog pokojnog Sensationa.
pa sta nije to original od htca?+htc pise na njoj
to sam i ja imao za hd,ima takva sad i za navedeni mob
Nope, nemaju još originalne dodatke za Sensation.
Onda mora da sam umislio to kaj sam drzao u vipu/arena centar;-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Posto je no name, pretpostavljam da nemas neki link na nju?
Je, to je orginal od Htc-a, ali to je za HD2 koji je malo siri, pa me brine kako ce Sensation stati unutra. Mislim stat ce, ali ne zelim imati futrolu koja je za broj vec od mobitela. Inace to je S510, orginal acessorize za HD2.
Kazes ima takva original za Sensationa? ili se radi o istoj futroli?
Mislis u Vipu nemaju orginal dodatke za Sensation?
Sta si ti na kraju drzao u Vipu/Arena? Ovako nesto?
![]()
Nemam link, mislim da se radi o kožnoj futroli "Made in Turkey", bacio sam ambalažu pa ne znam točno, ali od jedno 20tak futrola koje sam probao, ova je najbolje "pasala". Dakle, prije dva tjedna u VIPu (Avenue Mall) nisu imali ništa od dodatne opreme za Sensation. Ovo gore je ako se ne varam, futrola za HD2, koja dimenzijama ne odgovara Sensationu. Pre široka je, pa ne drži dobro mob, a i prekratka je, pa Sensation viri skoro dobrih pola centimetra i više.
Bio sam preko vikenda u Vipu (arena i West gate) i tamo nemaju nista za Sensationa. Na pitanje kad bi mogli dobit, prodavač mi je rekao: Vjerovatno ne tako skoro, jer smo svu dodatnu opremu za Desire, DesireHD, HD2 i ostale HTC uređaje dobili nakon sto ih vise nisu imali u ponudi. Znači Sensationa ce imat jos bar 6 mjeseci, i tek onda stize dodatna oprema
Ima ok futrolica, sve orginal, ali ili su premale ili prevelike, tak da nisam nista uzeo. One no name iz Turske nema. Eventualno neki prijedlozi?
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...cessories/3866
Sorry.
Moze brisanje mog posta.
Zadnji uredio AHRGOVI2 : 24-08-2011 u 14:38
@AHRGOVI2,
Procitaj cijeli thread, Mara7 je vec davno rekao da ga ne zanima taj "rupicasti" dizajn.
A gle, kako mi se cini, na kraju ce biti taj rupičasti, jer nesto drugo, hm, bas i nema, bar za sad. Iskreno, najvise bi vilio kad bi se pojavila Futrola kao za HD2, samo u dimenzijama za Sensation.
Po ovom linku gore, izgleda da su dobili Meteor futrolu, samo ne znam kako da sad provjerim di je onda stvarno i dostupna?
Bookmarks