Jel mora mobitel biti rootan da bi se koristio market enabler? Moj nije rootan i nikako mi ne radi...
Zna li netko gdje ima za pogledati mobitel u Zagrebu?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jel mora mobitel biti rootan da bi se koristio market enabler? Moj nije rootan i nikako mi ne radi...
Da. Mora biti rutan. sry. Zaboravio sam napomenuti.
Sto se tice galerije-ne bi znao u cemu je problem.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
ivo47, dude, za pregled slika si skinite QuickPic, po mome jedan od najboljih preglednika slika, a isprobao sam ih dosta. Meni je prednost u tome što u postavkama zadaš koje foldere želiš da pretražuje i prikazuje. Na ostalima pretražuje sve foldere, pa ti prikazuje slike kontakata, omota CD-a i sl.. u QuickPicmaš opciju Slideshow, gdje ti vrti slike.
Market gotovo uopšte ne koristim, imam instaliran Blackmarket i sa njega uzimam aplikacije, sve su free.
U četvrtak popodne mi se sam od sebe prvi puta (imam ga oko 2 mjeseca) telefon potpuno izblesirao. Smrzavo se, uključivao se sam od sebe car mode, prikazivao punjenje baterije iako je bio kilometrima od punjača, zacrnio ekran "crko" i mogo si ga probudit samo vađenjem baterije.
pokrenuo rebot - ništa
pokrenuo sam Restore (radim backup otprilike svakih 15 dana) - ništa.
vratio na tvorničke postavke - ništa
instalirao novi rom, nekoliko njih - ništa
formatirao obje sd kartice (internu i vanjsku), napravio wipi... il kak se već zove kompletnog telefona, preko Odina stavio rom i kernel iz 06/2011 i - ništa.
Opet isto, budala se smrzava, uključuje car mode, baterija u roku 10 min padne za 25%.......
Da bih na kraju problem bio u smeću koje je ušlo u utor microUSB priključka i koje sam čačkalicom očistio za 15 sekundi, a prije toga sam proveo 2 noći na kompu s telefonom.
Zadnjih par dana sam ga držao u džepu bez futrole i nekako mi se zapunio micro USB.
ma meni se postavke APN same od sebe promijenile, pa sam to morao rucno unosit .. dok to nisam napravio primjetio sam da mi baterija se isprazni u roku par sati i nisam mogao otvorit galeriju ..
sad kad sam to napravio sve po starom .. ne znam bas kakve veze ima jedno s drugim![]()
Ljudi,
vidim da ste super znalci kaj se tiče Androida. Imam problem. Kupio sam nakon dužeg korišćenja iPhone-a, samsung galaxy s2 sa slovenske mreže. Sad nemam ponuđenu mogućnost da izaberem hrvatski izbornik. Ne znam kako se isti može ubaciti. Treba mi Office uređivač, i uređaj ima Polaris, ali on mi ne da mogućnost viđenja naših slova. Isto je i u Readerima. Sa upisom sam se nekako snašao koristeći app iz Marketa za našu tipkovnicu, ali to ne funkcionira u Polarisu. Nov sam sa Androidom pa nemam pojma kako to funkcionira. Tražim po internetu ali ne nalazim pa rekoh vas da pitam. Ne ljutite se što nije neko naprednije pitanje.
Pogledaj prvo za koje trziste je telefon. Pogledaj moj post
Ja vidim sva slova, neobicno mi je da je mob za slo trziste i da ne moze prikazivati nasa slova.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Odi u opcije telefona, moraš moći promijeniti jezik na Hrvatski. Ja isto imam Galaxy S II iz Slovenije, nemam nikakvih problema....
pozdrav. za one koji su skeptici prema samsung galaxy s II , neka znaju da je proglasen uredjajem godine 2011 prema EISA-i ( Eorope Imaging and sound association) a kome je baterija slaba moze poruciti jacu od 3200 mAH, koja je perfektna i traje mi vjerujte punih 5 dana uz vise nego prosjecno koristenje.
link http://www.mugen-power-batteries.com...tery-door.html
trazim pomoc . kako da skinem blackmarket . hvala
www.4shared.com, potom u trazilicu upisi Blackmart, skini, instaliraj i aj bok
hvala ti
Vjerujem da je mugenova baterija ok, ali koliko je mob tezi i deblji od originala ako se koristi mugen?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ako se ne varam, to bi bilo ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=tjNa2GLJvJY
svaka čast na autonomiji, ali ovo meni izgleda preodvratno.........
btw, jučer se vratio na SII nakon Sensationa...pravo osvježenje![]()
Zkj?ne valja ti sensation?
E j... ga ne moze i jare i pare. Autonomija je perfektna , cinjenica je da je ruzniji i malo tezi ali ga nisam uzeo za izlozbu i da mi stoji na stolu da ga drugi ocjenjuju, samo sam rekao kome treba bolja baterija neka uzme ovu i nece imati problema sa autonomijom, a kome treba ljepsi telefon, e ja mislim da ih ima i ljepsih od ovog pa nek uzme taj....
ono nije išlo tebe, tak da se ne ljutiš, samo sam napisao svoje mišljenje u vezi baterije...
btw...kakvu zaštitu koristite za telefon? jučer sam bio u samsung-ovoj trgovini u areni centru i ženska mi je izvadila dvije futrole koje imaju u ponudi. Jedna je ona silikonska (cijela je rupičasta) a druga je neka jadna kožna (niti jedna nije original)...Navodno bi kroz par dana trebali dobiti neke bolje...Jel ima netko da si je pribavio original futrolu?
Zadnji uredio TomZG : 19-08-2011 u 10:04
Ja nisam nigdje nasao...a trazio gotovo svugdje:-\
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Kod nas je gotovo nemoguće išta dobro naći. Ja sam uzeo otterbox i poprilično sam zadovoljan.
Pogledajte u vipu ili t-centrima za futrole. Jako su kvalitetne. Preporuka
kada koristim original bateriju, stavljam CASE-MATE case, jako lijep, tanak case , malo je skup ali je dobar......
http://www.case-mate.com/Samsung-Gal...S-II-Cases.asp
mislim da ga imate kupiti u Hrvatskoj u AVIRON d.o.o ili BIRO MEDIA, ja imam informaciju da ga maozete tamo kupiti
Bookmarks