Hahaha dobra šala! Baš me zanima oće tko nasjest...![]()
Od danas pa do 2. studenog T-Mobile nudi novu Simpa tarifu Častilica. Tarifa je vrlo slična Tomatovoj Na tuđi račun, ali ima nekoliko caka, na koje bi onaj tko razmatra aktiviranje ove tarife svakako trebao pripaziti:
• jednom aktivirana, tarifa se mora koristiti do kraja promotivnog perioda (2. studenog), tj. nije moguće prijeći ni na jednu drugu tarifu
• na tarifi nije moguće koristiti niti jednu Simpa opciju ni Simpa ti&ja brojeve
• 2. studenog se tarifa isključuje i sav preostali iznos bonusa se trajno gubi
• u roku od 7 dana od gašenja tarife će svi korisnici koji su imali aktiviranu tarifu biti prebačeni na predefinirani tarifni model
• u periodu od 2. studenog do prijenosa na predefinirani model, korisnici neće biti u mogućnosti koristiti SIM karticu![]()
Hahaha dobra šala! Baš me zanima oće tko nasjest...![]()
Najbolje od svega je to kaj moraš zvati po cijeni od 2kn po minuti... Omg... Ali! Nemozes slat mms, ic na internet...![]()
One day, sky went blue...
Strašno, gluplju tarifu od ove nije moguće osmislit... 39 lipa uspostava poziva, sms 99 lipa prema drugim mrežama, 2kn pozivi + sve ovo što ste već napisali, oni su totalno pukli....
Zadnji uredio ojpi : 08-08-2011 u 21:15
Tarifa je izvanredna i nisam časio ni časa da ju aktiviram!
Doduše, oni koji su ju ustoličili pali su na ispitu jer u infocentru vlada totalna pomutnja i HT-ovi agenti jednostavno ne znaju objasniti o čemu se radi.
Jedno tvrde oni, drugo piše na internetu, ali već smo navikli na slabu usklađenost između menadžera i agenata.
Valja samo biti oprezan jer je uspostava poziva 39 lipa.
Ostalo je za prste polizati.
Bio je red da se gulikože iz Hrvatskoga telekoma probude iz zimskoga sna.
P. S.
Eto, na Forum.hr-u htio sam pohvaliti Hrvatski telekom, ali ondje mi je zabranjeno komentiranje jer sam tvrtku propaloga kanadskog izumitelja često žestoko kritizirao.
I uletio na crnu listu zbog "osnovane sumnje da propagiram Tele2 i Tomato".
Nadam se da na ovomu slobodarskomu forumu ne ću popiti kaznu nakon hvalospjeva Simpi koja je do danas bila uvjerljivo najgora tarifa na hrvatskomu tržištu.
ROFL
Tomato Top Tarife:
90kn / 500 Minute + Naknada za uspastavu poziva: 91,45 kn za 500 Minute
500 Minute na Častilica --> 1000kn, ALI: 0,39kn naknada za usp.... + 2kn/ min --> to je samo 498 Minute u Častilica???
1% gubitak !!!! ?????
loše, oni su totalno pukli....
He, he, "majstori" iz T-mobila uveli Častilicu samo za primanje poziva iz drugih mreža, tj. Vipneta i Tele2.
Fiksne mreže nisu uključene!!!
I onda se neki čude što Mudrinića zovu propalim izumiteljem...
Nije odlična, to je izvanredna tarifa jer mi ta "sitnica" s fiksnim mrežama uopće ne smeta!
Jedini je problem što T-mobile ekspresno može odlučiti da ju ugasi i onda sve pada u vodu.
Kada bi barem trajala do kraja godine...
I tebi je dobro to kaj ju moras koristit, i nemres na internet, i moras zvat po cijeni od 2kn/min, ali opet moras kupit bon da ti ne istekne racun, nema MMS-a...Po meni, ovo je najgora tarifa koju su mogli smislit.. (osim ako nekog covjeka stalno zovu ljudi iz druge mreze, onda je to blazena tarifa
)
Na internet idem preko kućnoga računala.
Nisam lud da gubim oči i lomim prste na minijaturnom ekranu.
Zovem samo u protuvrijednosti dobivenih poziva kojih ima sasvim dovoljno.
Simpu sam dobio besplatno, bon sigurno ne ću kupiti.
Dakle, ne ću uložiti ni lipu, a korist će biti velika.
"Jema tu još puno lipih stvari, ma ne smin kazat"!
Znači 90 posto foruma je prema tvome "ludo"? svi smo "luđaci"?
A, i kad ti istekne bon, moral buš ga kupit, jer inače nebuš mogel zvat
Ipak smo mi luđaci, ne?![]()
Držite se teme! Ovi nije chataonica pa da svatko mlati što mu padne na pamet!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dobro, držat ću se teme.
Fico, Bon ne ću kupiti jer ću uključiti novi broj i bez naknade imati Častilicu.
P. S.
Ja sam malo stariji, slabijega vida i ludost bi bila da ga dodatno pokvarim upotrebom malog ekrana. Na to sam mislio!
Ajme, ispod piše da postoji tema "Ukinuta Častilica".
http://cafe.mobil.hr/threads/25125-U...impa-castilica
Zadnji uredio Sljaka : 10-08-2011 u 12:30
Osuvremenjena je Častilica odlična, ali valja reći da i Hrvatski telekom odlično dere korisnike.
Kako samo uzimaju na sitno...
Ova njihova castilica je bolja od Tomato tarife na tuđi račun i istina je ovo gore šta pišete al cu vam jedno rec aktivirajte navedenu tarifu nabite si cca 1000 HRK konferencijskim pozivima i nazovite bjihovu SZK te zamolite povratak na staru tarifu u najboljem slucaju oni ce to i uciniti kroz par dana te vas vratit natrag a lova od dobivenih poziva ostaje na racunu i može se koristit za sve placene opcije i ostalo šta mobilna mreža T-mobile ima u pondi.. Vjerujte isprobano iako sam se jako zacudio al od sad za mene su T-mobile pravi genijalci.. Btw. usput dobar je i Tomato na tuđi račun kad imaš cca. 7000 kuna na računu ka ja.. Zakon![]()
ma ne vjerujem ja tome.....
Stjepko, nisi u pravu jer se s Častilice, do 2. 11. 2011., ne može prelaziti na druge tarife.
Sve piše u točki 4!
http://www.t-mobile.hr/pdf/S-Simpa-Castilica.pdf
P. S.
No ništa ne košta isprobati i riskirati nekoliko stotina kuna...
Sumnjam da čovjek govori istinu jer sustav prije studenoga ne dopušta prelazak na staru tarifu.
Provjerio sam!
Svaka mu čast ako je uspio, ali teško je u to povjerovati jer T-mobile sigurno ne radi u korist svoje štete.
Doduše, može se vratiti na staru tarifu i prije studenoga, ali onda se gube novci na računu.
Dakle, ne možeš dobiti ovce i novce.
Možda u Tele2, ali T-mobile je zeznuta tvrtka, zeznuta!
Još dva sata i 37 minuta do gašenja legendarne Častilice.
Na T-mobilovim stranicama već je bačena u ropotarnicu povijesti.
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp
Šmrc.
Bookmarks