Jel itko stavio update?
Koje to "HTC aplikacije" fale?
Zadnji uredio ravilov : 01-08-2011 u 14:17
Jel itko stavio update?
Koje to "HTC aplikacije" fale?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Koliko sam čitao fali facebook i peep app. To bih nazvao featureomI ostali su na starom senseu.
Updejta li se i hboot?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Čini se da, da jer su mijenjali particije. Zapravo potpuno nebitno jer će malo tko od naprednih korisnika instalirati čisti HTC GB. Vidim da je insertcoin već izbacio rootanu verziju za različite hboot.
Mislio sam da ostavljaju sve po starom, ali "režu" na aplikacijama... Ajd, kakogod, samo se informiram.
Valjda im je i dalje falilo mjesta i za to što je ostalo. Mala interna memorija je najveća budalaština koju je HTC napravio s ovim uređajem. Srećom pa se lako riješi s custom romovima.
Nije preporučljivo updejtati na 2.3 ukoliko želite iskoristiti blagodati roota ili s-offa. HTC fail, ali ništa novo.
edit:
Evo jedne prigodne za HTC
http://www.youtube.com/watch?v=MAC9k...ailpage#t=298s
Zadnji uredio xlr : 01-08-2011 u 18:02
stavio sam navedeni update...po meni što sam primjetio...izbacili su par aplikacija (tipa facebook), ima "smoothh" prijelaze između ekrana i neke stavke koje do sada nije imao...po meni...ništa revolucionarno, al opet ok![]()
A što su ljudi zapravo očekivali od GB update-a? OS je bolje optimiziran, novi kernel no sam izgled najviše ovisi o HTC sense-u koji je ostao praktički isti.
istina, jedino što nema lokalizacije na hrvatski jezik, premda su najavljivali da će je biti...!!
dali je moguće updata htc desire ako nije rutan za gingerbread . Ako je dali tko može dati upute kako to napraviti. unaprijed zahvaljujem
Sve ti piše na http://developer.htc.com/ kad klikneš na download.
šta u market trebam upisati da bih update
nisam ne razumim se bas dobro nikad to nisam radia upisao sam u market gingerbrad i nigdje mi ne daje updata.imam htc desire android 2.2
Ti bi s marketa skidao update OS-a?
Jea... Trebas jos puuuno zganaca pojesti (tj. informirati se sto uopce radis).
Kao sto ti rekose gore, opisa i objasnjenja ima sasvim dovoljno, treba samo malo sjesti pa procitati.
Pozdrav, zanima me s obzirom da sam instalirao gore navedeni update kako da sada ako je moguće dobijem root stime da bi htio instalirati app2sd ili neku sličnu aplikaciju...
Da radi se o deire-u iz vip-a na kojem do ovog update-a nikad nije ništa rađeno....
Hvala .....
Trenutno nikako. Hboot koji dolazi sa upgradeom se u ovom trenutku ne može rootat nažalost.
Meni doista nije jasno zbog čega ne čitate što je HTC napisao niti se malo raspitate prije nego što samo bez imalo razmišljanja flashate i onda se žalite? U ovoj temi je lijepo napisano da ne radite update ako želite root i s-off a i sam sam napisao da je isti dan izašla rootana verzija koju ste mogli flashat. Sad očekujete da netko iskrvari dok nađe kako rootati novu verziju sada već starog uređaja samo zbog vaše gluposti. Iskreno bi me čudilo da uopće izađe root, što će bit veliki problem ako u servisu naprave update.
a jel bi funkcionirala fora stavljanja androida 2.2 koji je na starijem hbootu pa onda root?
Evo nam roota i S-OFFa:
http://unrevoked.com/rootwiki/doku.p.../revolutionary
http://revolutionary.io/
Odlucio sam se na update samo me brine backup. Jel postoji aplikacija koja moze backupirat sve postavke, poruke, slike, aplikacije i nakon sto stavim 2.3 rom da samo odradim restore i imam sve gore, kao i prije?
Slike i poruke lako spremiš - slike su ti na sd kartici, a poruke backupiraj sa "sms backup and restore".
Aplikacije je već malo teže. Imaš dva scenarija:
- Rootaj mob, skini Titanium i backupiraj aplikacije. Kada staviš update, trebat ćeš napraviti s-off (pogledaj gornji post) koji ti donosi opet rootan mob i Titaniumom vrati backup. Ovim postupkom vraćaš aplikacije u potpunosti: apk + data + market link
- Drugi način je putem MyBackupPro aplikacije. Ne treba ti root, ali možeš samo backupirati apk. Gubiš sve podatke iz aplikacija (rezultati igrica, postavke...) i gubiš market link (na ovaj način restorane aplikacije nećeš moći updejtati putem marketa). U principu, bolje nanovo instalirati svaku aplikaciju s marketa nego ići ovom metodom.
@Symbian: root sam za sebe nije moguć, ali zato imaš s-off koji otvara backdoor i potpuno ti 'otključava' mob i daje ti root pristup ofc.
Bookmarks