Koliko sam ja skužio, tek kad potrošiš mjesečnu naknadu onda trošiš popust. Ako imaš tafiru 100 recimo, tek kad potrošiš 100kn, onda trošiš još 50kn popusta
Pretplatnica sam na tele2 , istica mi je ugovor u 5 mjesec i tele2 mi je poslao da produżim ugovor i da cu dobijati 50kn. Do penzije i ja sam povjerovala i produžila ugovor na 24 mjeseca. Zatim sam kontrolirala potrošnju cjeli mjesec na tpo i iduci mjesec dobijam račun samo uvečan za 10 kn.nego sta mi je pokazao tpo, i idući tako zatim sam reklamirala 1 i 2 racun ali oni govore da to nije istona a na računu to nigdje ne prikazuju.zato vam želim reči da ne nasjedate na te laži jer su me lipo nasamarili
Koliko sam ja skužio, tek kad potrošiš mjesečnu naknadu onda trošiš popust. Ako imaš tafiru 100 recimo, tek kad potrošiš 100kn, onda trošiš još 50kn popusta
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
a ja sam na tarifi 100 i potrošila sam 204 kn. i došlo mi je raćuna 214 kn. nisu mi nista odbili lažovi
tako je kad poslujes sa tele2. nisi trebala produzit, imala si dosta dobrih argumenata zasto ne, kako tu tako i na forum.hr i na masi drugih foruma
zovi ih svaki dan, žali se, budu dosadna.. kaži da češ raskinut ugovor, prijeti..![]()
Ako se vežeš uz TPO, tamo ti stoji nula sve dok ne potrošiš taj bonus od 100 kn. Kad potrošiš, onda ti počinju zbrajati trošak tako da si ovaj mjesec imala potrošnju vjerojatno 304 + 10 kn.
U specifikaciji računa imaš trajanje svih poziva, odprilike možeš vidjeti koliko si potrošila za mjesec i vidjeti češ da ti je račun preko 300 kn. Istina bog, mogli su to lijepše prikazati tako da se vidi to smanjenje od 100 kn.
Bookmarks