jesam.zanima me jel ima jos koja alternativa?
Jesi gledao na mobile9.com tamo isto ima tema za 6280 ...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jesam.zanima me jel ima jos koja alternativa?
evo nabavija i ja 6280...
potpuno sam zadovoljan...
preporucio bi svakom ovaj mob..
Koji kretenoidni bump nakon 5 godina...
Ma evo,kad bilo koga zovem s 6500 koju imam (da sad ne otvaram temu za 6500 jer sve je to tu negdje...) izleti mi bilješka da je aktivno preusmjeravanje dolaznih poziva. Otišao sam još davno kad se to i pojavilo u pozive i ručno deaktivirao sva moguća preusmjeravanja al đaba. Ima li još neka kvaka?
Ja imam isto tu napomenu.
Pošto sam podosta pročitao po raznim forumima, a tiče se baš preusmjeravanja poziva, ne preostaje ništa drugo nego zaključiti da se pozivi "divertiraju" iz VIPnet mreže, tj. da se napravi razlika između 091 i 092 brojeva. Mislim da ta informacija čak ne ovisi o mobitelu nego je bug mreže.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ja zapravo imam 098 broj koji sam prebacio u tomato,pa je vrlo vjerojatno da je tu kvaka kad prebacuju pozive jer ja sam ošo kod njih tj. prebacio se s 098 na tomato s time da sam zadržao broj. Svejedno,na samom početku kad sam se prebacio,ove bilješke nije bilo...![]()
Deaktiviraj si sekretaricu. Povremeno ti svima uključe sekretaricu, onda se pojavljuje ta poruka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Meni (na tele2) je tako bilo zbog usluge Tko me zvao. Kad sam ju isključio više nije bilo te poruke, tako da je i to opcija![]()
##002# i ##004# kao što sam reko. Dok sam bio na T-mobileu bilo je #70# ili nekaj slično.
Svejedno,sada sam zvao njihovu SZK i rekoše mi 002 kod kao šta sam veće pokušao i da ugasim i upalim mob nakon toga. To je nula bodova naravno. Također mi ženska reče da je to u ovisnosti o 3G mreži i da to samo ukazuje na neke mogućnosti preusmjeravanja bla bla. Vidio sam da ona ne zna šta priča pa sam joj se zahvalio i poklopio slušalicu. Stvar ne pita ništa za jest,al kopa oči pa sam to mislio uklonit,al izgleda da neće ići...
EDIT:
Ima i tu nešto. Ja do prije nekih 20 dana koliko se sjećam,nisam imao uslugu "tko je zvao" i onda se je kao pojavila. Mislim da i odtad imam ovu bilješku jer dosad je nije bilo...![]()
To ovisi o sugovorniku i nema nikakve veze s tobom, a ni ovom temom. I meni se to pojavljuje kad zovem odredjene osobe bez obzira koji mobitel koristio.
Meni je to npr. stalno tako već godinama, otkako su kod nas uveli onu glupu uslugu 'slušam te' (nekakav voicemail). Ne zamaraj se s tim![]()
Україна
Bookmarks