Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 10 od 23 PrvaPrva ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 226 do 250 od 561
    Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav forumaši. ovo je moj prvi android, kupljen je prije par dana i moram reći da je meni za sad sve teče perfektno. budući da se tek upoznajem s pojmovima tipa firmware, root-anje i sve ostalo vezano uz android sistem (polako češljam ovaj forum i temu android, nadogradnja i sl.) želio sam sa vama podijelit moje iskustvo sa nadogradnjom. skidanje i instaliranje kiesa je prošlo bez problema (windows 7 x86 home edition), spajanje moba na usb također (instant ga prepoznao), i odmah mi ponudio nadogradnju softwarea. e sad, kako se tek upoznajem s androidom, nisam uopće znao koji je postupak, ali svejedno vrag mi nije dao mira )) pa sam se odlučio na ponuđenu nadogradnju, koja nije trajala ni 5 min, a od mene se nije tražilo ništa, osim na kraju stiskanja tipke OK kad mi se prikazala poruka: software uspješno nadograđen. možete mislit moje sreće )) na njemu je prije bio neki eclair 2.1, a sad je froyo 2.2 koji po meni ima puno ljepše ikone izbornika, mrvu je brži a i čini mi se da ima i par funkcija više. budući da sam kroz vaše dosadašnje postove vidio da muku mučite s kiesom i nadogradnjom sustava s tim programom želio sam s vama podijelit moje više nego pozitivno iskustvo.

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Bodovi
    3.846
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.846, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako kako da napravim particiju na SD kartici tako da mi automatski snima aplikacije na SD i kako da backup prebacim na komp.?

Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nikako. mozes jedino instalirat super manager i tamo imas opciju da ti nakon svake instalacije programa javi dal zelis prebacit i odmah te prebaci na dio za prebacivanje na SD

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kako ne moze? pa cemu onda sluzi memori kartica?? dajte mora biti neko rjesenje!!

Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tako sto ti je ovo jedini nacin. eto, vrlo jednostavno. da se moze, napisao bih kako se moze.

memorijska kartica sluzi pohrani podataka i instalaciji programa na gore opisani nacin

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    Xiaomi MI10T Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    9.015
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.015, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ima još jedna šema..... downloadajte ovo spojite mobitel, pokrenite downloadani file i stisnite apply patch, kad to napravite moći ćete pribacivat aplikacije na SD
    NE triba uređaj bit rootan za ovo

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=upsalarunvk;978246]evo tutorijal za root i livewallpaper

za root :skinite superoneclick 1.6.3 link https://docs.google.com/leaf?id=0B91...YThhMThi&hl=hr i raspakirajte u folderu na desktopu

takoder vam je potreban Microsoft NET.Framework 2.0 ili noviji ali to imaju Windowsi 7 u sebi ako ne, skinite pomocu googlea i instalirate

bok,
    prepisao sam točno kaj si napisao, odnosno napravio copy / paste i dobio slijedeću poruku:

mount: Operation not permitted
    $ $ cannot create /system/app/LiveWallpapersPicker.apk: read-only file system
    $ $ cannot create /system/lib/libRS.so: read-only file system
    $ $ cannot create /system/lib/librs_jni.so: read-only file system
    $ $ reboot: Operation not permitted
    $mount -o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no /dev/stl5 /system

cat /sdcard/LiveWallpapersPicker.apk > /system/app/LiveWallpapersPicker.apk

cat /sdcard/libRS.so > /system/lib/libRS.so

cat /sdcard/librs_jni.so > /system/lib/librs_jni.so

reboot

p.s. onaj program me nije tražio da potvrdim ovlasti superusera

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cickova13 Pregledaj post
    tako sto ti je ovo jedini nacin. eto, vrlo jednostavno. da se moze, napisao bih kako se moze.

memorijska kartica sluzi pohrani podataka i instalaciji programa na gore opisani nacin
    ok, hvala pokusat cu! Reci ima li nacin da se aplikacije skidaju na komp pa s njega prebace na mobitel??

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    Xiaomi MI10T Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    9.015
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ima, upišeš u google ime aplikacije + .apk

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, uspjeo sam skinuti! Sad to samo prebacim na mob?? trebam li imati jos koji program da pokrene .apk file??

Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trebaš imati neki file browser (npr. Astro) kako bi pronašao taj file, tj došao do njega tamo di ga spremiš na memorijsku karticu

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cickova13 Pregledaj post
    nikako. mozes jedino instalirat super manager i tamo imas opciju da ti nakon svake instalacije programa javi dal zelis prebacit i odmah te prebaci na dio za prebacivanje na SD
    Instalirao sam super manager, i gdje je sad ta opcija da stavim da mi javi da prebacim na karticu?? Meni i dalje sve stavlja na telefon!! help )

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Trebaš imati neki file browser (npr. Astro) kako bi pronašao taj file, tj došao do njega tamo di ga spremiš na memorijsku karticu
    ok, hvala ti to sam uspjeo napravit, ali mi j eproblem sto mi sve instalira na telefon!! u koji folder na telefonu on to sve instalira??

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav forumasi!

evo molim vas za pomoc...

danas sam kupio ovaj mob na pretplatu u tele 2...stalno mi je ukljucen onaj 3G i zdere pare...nisam bas s tehnikom na ti, a i imam pretplatu samo 50 kn tako da bih vas zamolio ako mi mozete objasniti kako da to iskljucim...zvao sam one iz tele 2 i rekli su mi da upisem u neke wap postavke ovu ip adresu: 10.0.0.1. !...

nemam pojma di to nac, nesto sam muljao, citao na netu pa isao na postavke -> bezicno i mreza ->mobilne mreze->nazivi pristupnih tocaka i tamo nesto brisao, ali mi je govorilo da mi polja moraju biti popunjena...onda sam isao u istom tome na nacin rada mreze i stavio: samo GSM...vise mi se ne pojavljuje gore ono 3G, ali nisam siguran da li je to uopce iskljuceno jer nemam pojma di upisat tu ip adresu...

ja bi zelio da se mogu samo spojit preko wi-fi...da mi se ne spaja preko toga i zdere pare...kako to iskljuciti i di upisati tu ip adresu...oprostite ako je vec pitanje postavljenje, ali malo me trta da mi ne nabije racun jer mi vec kaze da sam 11 kn potrosio...

hvala na odg!

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao IlCapitano Pregledaj post
    pozdrav forumasi!

evo molim vas za pomoc...

danas sam kupio ovaj mob na pretplatu u tele 2...stalno mi je ukljucen onaj 3G i zdere pare...nisam bas s tehnikom na ti, a i imam pretplatu samo 50 kn tako da bih vas zamolio ako mi mozete objasniti kako da to iskljucim...zvao sam one iz tele 2 i rekli su mi da upisem u neke wap postavke ovu ip adresu: 10.0.0.1. !...

nemam pojma di to nac, nesto sam muljao, citao na netu pa isao na postavke -> bezicno i mreza ->mobilne mreze->nazivi pristupnih tocaka i tamo nesto brisao, ali mi je govorilo da mi polja moraju biti popunjena...onda sam isao u istom tome na nacin rada mreze i stavio: samo GSM...vise mi se ne pojavljuje gore ono 3G, ali nisam siguran da li je to uopce iskljuceno jer nemam pojma di upisat tu ip adresu...

ja bi zelio da se mogu samo spojit preko wi-fi...da mi se ne spaja preko toga i zdere pare...kako to iskljuciti i di upisati tu ip adresu...oprostite ako je vec pitanje postavljenje, ali malo me trta da mi ne nabije racun jer mi vec kaze da sam 11 kn potrosio...

hvala na odg!
    dobro si napravio što si stavio samo gsm opciju jer si time ugasio 3g, a da budeš 100 posto siguran otiđi u postavke-bežično i mreža-mobilne mreže-nazivi pristupnih točaka, i kad si ušao (vidjet ćeš da je odabran tele2 apn il tako nešto) klikni tipku "meni" (dolje lijevo ispod touch screena), odaberi opciju obriši apn i miran si. tako više nećeš imati opciju ići na mobilni internet nego samo preko wifi-a. nadam se da sam bio od pomoći :-)

P.S. ja sam na tele2 prepaidu i to je zaustavilo moj problem curenja love, al ja mislim da je za pretplatu isto, molim iskusnije forumaše da me isprave ako griješim

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Bodovi
    3.846
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa jednostavno isključiš da koristi podaktovne podatke,a imaš i ove programe da isključiš
    https://market.android.com/details?i...=search_result

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala puno na odgovoru i jednostavnom objasnjenju!

evo sad se spajam samo preko wi-fi...nemas vise nista gore desno u uglu osim oznake za jacinu signala i baterije...

nego, jos jedno pitanjce...da iskoristim dobru volju!...ukoliko zelim ikad ponovno vratiti tu 3G mrezu opet samo odem po istom ovom postupku i odem samo vratiti prethodne postavke?

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao koprivavk Pregledaj post
    Pa jednostavno isključiš da koristi podaktovne podatke,a imaš i ove programe da isključiš
    https://market.android.com/details?i...=search_result
    vau, ni ovo uopce nije lose...vrlo jednostavno izgleda!...ali prvo moram ovu temu procitat od a do ž da skuzim kako ga nadograditi na 2.2 jer koliko sam na brzinu vidio svi govore da je puno brze i bolje...ma cijeli dan se igram s njime, ovo mi je bilo samo vazno kako to totalno iskljuciti pa onda imam vremena otkrivat nove stvari...da mi ne zdere pare...

nego, samo jos jedno pitanjce...da li gubim garanciju na mob ukoliko ga nadogradim na taj novi 2.2 sustav?

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao IlCapitano Pregledaj post
    hvala puno na odgovoru i jednostavnom objasnjenju!

evo sad se spajam samo preko wi-fi...nemas vise nista gore desno u uglu osim oznake za jacinu signala i baterije...

nego, jos jedno pitanjce...da iskoristim dobru volju!...ukoliko zelim ikad ponovno vratiti tu 3G mrezu opet samo odem po istom ovom postupku i odem samo vratiti prethodne postavke?

nema na čemu

da, ako ti bude trebao 3G samo opet odeš na postavke-mreže i wifi-mobilne mreže i uključiš. a ako opet budeš htio koristiti mobilni internet morat ćeš opet sam napraviti tele2 apk (pristupna točka). svi podaci koji ti trebaju za napraviti apk točku se nalaze na tele2 stranici. ali pazi, to će ti opet značiti da će ti se aplikacije same spajati na internet. i trošit ti keš postoje 2 načina kako doskočiti tome. prvi je da se nađe u postavkama naredba da se zabrani aplikacijama da se update-aju što se nažalost odnosi i na wifi vezu, a drugi, puno bolji i lakši način je da instaliraš neki od apk blokatora s kojim ćeš odblokirati mobilni internet kad ti bude trebao, a kad dovršiš sa surfanjem jednim klikom ćeš opet zaustaviti mobu pristup mobilnom internetu. što se garancije i nadogradnje tiče tu ti ne želim davati nikakve savjete jer sam početnik kao i ti. no meni vrag nije dao mira pa sam svog nadogradio na 2.2 preko samsungovog softwarea kies (trajalo je manje od 5 min) i po meni je 2.2 mrvu brži i ima puno ljepše ikone. ako se odlučiš na nadogradnju želim ti da ti bude uspješno ko i meni

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bnet Pregledaj post
    pozdrav forumaši. ovo je moj prvi android, kupljen je prije par dana i moram reći da je meni za sad sve teče perfektno. budući da se tek upoznajem s pojmovima tipa firmware, root-anje i sve ostalo vezano uz android sistem (polako češljam ovaj forum i temu android, nadogradnja i sl.) želio sam sa vama podijelit moje iskustvo sa nadogradnjom. skidanje i instaliranje kiesa je prošlo bez problema (windows 7 x86 home edition), spajanje moba na usb također (instant ga prepoznao), i odmah mi ponudio nadogradnju softwarea. e sad, kako se tek upoznajem s androidom, nisam uopće znao koji je postupak, ali svejedno vrag mi nije dao mira )) pa sam se odlučio na ponuđenu nadogradnju, koja nije trajala ni 5 min, a od mene se nije tražilo ništa, osim na kraju stiskanja tipke OK kad mi se prikazala poruka: software uspješno nadograđen. možete mislit moje sreće )) na njemu je prije bio neki eclair 2.1, a sad je froyo 2.2 koji po meni ima puno ljepše ikone izbornika, mrvu je brži a i čini mi se da ima i par funkcija više. budući da sam kroz vaše dosadašnje postove vidio da muku mučite s kiesom i nadogradnjom sustava s tim programom želio sam s vama podijelit moje više nego pozitivno iskustvo.
    Meni na Kiesu javi da ima nadogradnja i onda kad idem da ju preuzmem nista se ne desava nego samo vrti i priprema azuriranje ( kada prihvatim nakratko mi se izgubi veza mobitela ) kako je tebi to funkcioniralo??

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kako bi na početnom zaslonu gdje su prečice za poruku, meni imenik i biranje ubacio svoj prečac?
    jer sam nekaj stisnuo i nestala je poruka ikona...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Operater
    T,T,T
    Bodovi
    5.659
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam nekoliko pitanja, kupio bih ovaj mobitel koji bi mi bio prvi android pa ne zamjerite ako su pitanja glupa

Zanima me može li se na njega instalirati Skype, pročitao sam negdje na netu da ne može zbog rezolucije?
    Za Gtalk pretpostavljem da normalno radi? Ima li problema sa aplikacijama zbog rezolucije?

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel se na galaxiju može napraviti da svaki zaslon ima svoju sliku kao na npr lg cookie?

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cocahr Pregledaj post
    Meni na Kiesu javi da ima nadogradnja i onda kad idem da ju preuzmem nista se ne desava nego samo vrti i priprema azuriranje ( kada prihvatim nakratko mi se izgubi veza mobitela ) kako je tebi to funkcioniralo??
    meni sve iz prve. ko po loju. a uzmimo u obzir da sam početnik ko i ti, imam mob tek par dana, a ovo mi je prvi android. a već sam ga uspio nadogradit, rootat i pobrisat pola stvari na njemu koje su došle sa samim mobom, a koje mi ne trebaju npr.: glasovno biranje, email, youtube... i još par aplikacija za koje znam da mi nikad u životu neće trebat. pogledaj u postavkama sinkronizacije dali ti je postavljeno da se sinkronizira sa samsung kiesom. zaboravih jeli za nadogradnju potrebno upaliti opciju na mobu "usb ispravljanje grešaka" (znam da je potrebno za root), pa se nadam da će ti koji iskusniji forumaš pomoći s tvojim problemom nadogradnje. možda da probaš ovako: deinstaliraj program Kies, instaliraj na komp Net Framework 4 (to je meni trebalo da se Kies može instalirat), te ga je sam Kies krenuo sam instalirat al je zapeo, pa sam ja prekinuo inst. Kiesa, instalirao sam prvo Net Framework 4, zatim instalirao Kies i od tada sve ide kao podmazano. mnogo sreće u nadogradnji

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tommy-1 Pregledaj post
    kako bi na početnom zaslonu gdje su prečice za poruku, meni imenik i biranje ubacio svoj prečac?
    jer sam nekaj stisnuo i nestala je poruka ikona...
    mislim da bi ti pomoglo resetiranje na tvorničke postavke. ja sam osobno počeo koristiti jedan program za sms-ove i preko njega sam čitao i brisao sms-ove bez ulaženja u poruke u mobitelu. tek tada sam skužio da na ikoni od poruka na izborniku imam znak da ima 5 nepročitanih poruka (jer sam ih čitao preko tog programa), a kad bih ušao u poruke nije ih bilo (jer sam ih preko tog programa već pobrisao), te nikako nisam mogao skinuti taj znak o nepročitanim porukama. reset na tvorničke postavke je riješio problem. no moj savjet uzmi s rezervom jer sam početnik s androidom, pa je možda od resetiranja bolje da ti netko iskusniji da savjet

+ Odgovori na temu
Stranica 10 od 23 PrvaPrva ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Samsung P1000 Galaxy Tab
    By Expresso in forum Samsung
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 18-03-2012, 10:16
  2. Samsung galaxy i7500
    By Alustriel in forum Samsung
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 17-05-2011, 11:38
  3. [Samsung Galaxy Tab]glasine
    By Vepar in forum Samsung
    Odgovora: 0