Koliko znam možeš preko sms, pošalješ TPO na 880,
ili pozivom na 444 pa ti govorni automat odgovori.
Zna li netko moze li se nekako na Tele2 gledati trenutno stanje racuna?
Znaci, ako sam u tarifi 300, zanima me mogu li nekako znati koliko sam do sada potrosio od tih 300 kn.
Hvala.
Zadnji uredio gjuro76 : 20-07-2011 u 07:57
Koliko znam možeš preko sms, pošalješ TPO na 880,
ili pozivom na 444 pa ti govorni automat odgovori.
Hvala, ali nije to sto pitam.
Kad utipkam TPO i posaljem na 880, dobiti cu poruku da je trenutna potrosnja 0 (nula) kuna ako nisam prekoracio spomenutih 300kn, a ne trenutnu potrosnju od tih ukljucenih i ne do kraja potrosenih 300 kn.
Zadnji uredio gjuro76 : 20-07-2011 u 08:00
tele2 vam je najveći lopov krade na raćunima ja imam preplatu kod njih 100 tarifa i trebaju mi umanjiti raćun za 50 kn za promociju do penzije i nikad mi je nisu umanjili a raćuni su mi veći nego kad sam bija na vipu.i jedan mjesec nisam uopće koristija karticu njihovu i došao mi je raćun preko 150 kn. ne idite na pretplatu kod tele2 to su vam lopovi!!!
nema toga, tele2 je nesposoban. budi sretan da uopce moze provjerit, jel za zadnja tri mjeseca pretplate nisam mogao :@
Ja sam na tarifi Smiley i kad pošaljem TPO, dobijem odgovor:
Potrošnja unutar paketa Smiley 100: 55kn od 100kn,
izvan paketa 0kn. Nepodmireno dugovanje bla bla...
Da probaš nazvati SZK?
Ili, možda, bolje nemoj, sačuvaj živce![]()
Vidis ovo mi je jako bitno da pise, pa sam poslao upit putem maila zasto meni to ne pise kad posaljem TPO.
Dobio i odgovor:
Nadam se da ce i to otklanjanje poteskoca biti relativno brzo......zahvaljujemo Vam na upitu vezanom za Tele2 usluge.
Ovim putem Vas obavještavamo da trenutno postoje poteškoće s provjerom
tekuće potrošnje te se intezivno radi na otklanjanju istih. Navedene će
poteškoće biti otklonjene u što kraćem vremenskom roku.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se...
Hvala svima na pomoci...
haha takav identicni mail sam ja dobil jos tam u 11. mjesecu. lol i nisu otklonoli tako brzo
Bookmarks