4.3.3, iphone 3gs
Mada ti je glupo pitanje jer 3.0 ide samo na 4.3.3
na kojem si iOS-u
4.3.3, iphone 3gs
Mada ti je glupo pitanje jer 3.0 ide samo na 4.3.3
Zadnji uredio rak21 : 08-07-2011 u 12:20
- Opera user
--- COD2 expert
Evo ja uspjela napraviti restore sa back up-om i JB preko Jailbreakme.com no zanima me zašto mi 5 aplikacija (angry birds, navigon, viber itd.) ne želi prebaciti nego javlja grešku? Instalirala sam appsync for iOS 4.x+ ? Druge mi je sve prebacio koje sam imala odprije, ali tih 5 javlja neki error...zbog čega? Trebam li možda neki drugi appsync? Ako da koji?
EDIT: izgleda da sam pobrisala sa c: diska šta sam imala na preuzimanju za te aplikacije pa možda zato ne rade? Molim vas ako bi mi netko mogao poslati link od navigona za europu...samo mi nije jasno za Viber zašto neće prebaciti, a njega sam preko app storea normalno ubacila???
Imas na Installousu Navigon koji god hoces istocna, zapadna, cijela EU, po zemljama...ak imas doma WiFi pusti da se skida i ujutro ga instaliras.
P.s. Cestitam na JB-u![]()
HvalaNasla sam navigon..sad me zezaju te aplikacije, npr. aplikacija kino hr kad ju pokrenem pise mi Neovlasteni pristup 1 i neda mi uvid u film i rezervaciju, a u kartu i dr. mi da. Kaj sad to znaci i kako da to rijesim?
Jos nesto: kada ugasim ajfon i upalim ga pise mi: Activation failed due to a network failure. Please try again later...??? Zasto se to sad pojavljuje? Inace sve sljaka i signala ima.
Uspjela sam rjesit problem sa aktiacijom, problem je bio u celeste aplikaciji koju sam skinula, trebalo ju je samo aktivirati. Sad mi ostaje problem sa kino hr aplikacijom, jedino ona mi ne sljaka u potpunosti, kad udjem u nju pod izdvojeno i danas mi pise Neovlasteni pristup 1, a uskoro, karta i info prikazuje...Zna li netko kako da to rijesim? Probala sam ju obrisat i ponovno instalirati ali opet isti problem...?
Ugasena? Kak to mislis? Pa jel radi tebi ako je imas?
Kino.hr app vise ne postoji. Nema je vise u AppStore-u
iPhone 5s 16 GB
Nemoj rec? Steta a zbog nje sam i radila update haha jesam napravila posao![]()
iphone 4 ios 4.3.3. postoji li bluetooth???
One day, sky went blue...
jeli ovaj ok, mogu sa ovim odraditi
http://www.freakgeeks.com/2011/6372/...-3-easy-guide/
pozz ljudi..imam iPhone 4 4.3.3..dali ga mogu napravit jailbreak tako da skidam besplatno programe i kako?
imas u sticky temi tutorial za jailbreak
iPhone 5s 16 GB
Nisi od jučer tu na forumu. Imaš temu u kojoj je sve objašnjeno ali se očito ti članovi uzaludno trude... http://cafe.mobil.hr/threads/71471-T...ailbreakMe.com
znam za tu temu tutorial..al pošto sam novi sa iPhonom nisam znao da se može sa 4.3.3 na isti dignut..bilo me strah da nebi nešto zeznuo..napravio sam sve po tom tutorialu i sad kad bi npr išao nać aplikaciju ElectroBeats by David Guetta nema je..a frend je ako se ne varam skinuo sa cydie..dali ima još nešto poput cydie da se skida free?
http://apptrackr.org
Skineš i instaliraš preko iTunesa. Imaš tu aplikaciju tamo, kao i mnoštvo drugih.
e super..hvala ti puno..
pozdrav.
imam nekoliko pitanja u vezi jailbreak 4.3.3 baceband 04.10.01
1. dali jos radi jailbreak na jailbreak.com
2. koliko je sigurno da se pravi jailbreak drugim rijecima hoculi sta pokvariti
3. jeli potrebno izvaditi sim kartu kad se pravi jailbreak
4. ako napravim jailbreak da li cu kasnije moci otkljucati telefon da ga mogu koristiti sa drugim operatorima znam da sa jailbreak necu otkljucati ali me zanima posto imam pravo poslije tri mjeseca da trazim da otkljucam telefon od svog mobilnog operatera hoculi moci da ukucam kod za otkljucavanje ili kako to vec ide kod iphona nakon napravljenog jailbreaka.
hvala puno
1. Da
2. Sigurno je (samo malo pazi sa tweakovima sa cydie i tako to, ak ne pazis malo, moze se nekaj "zblesirat")
3. U pravilu ne, meni uvijek radi sa karticom unutra
4. Ovisi o basebandu. Malo si pogledas po internetu nacine unlocka i kako koj unlocka (imas ultrasnow, i one neke kartice koje se metnu ispod SIM kartice, itd)
One day, sky went blue...
hvala na odgovorima. napravio sam jailbreak.
nekada sam imao jailbreakan iphone 3 i mogao sam instalirati apps sa istore
one koje se placaju bez problema i ako nisam platio. interesuje me postoji li nesto slicno na iphone 4. dali se mogu instalirati apps i ako neplatis i na koji nacin to ide sa iphone 4. hvala
Sve ti je isto kao i rpije. Imaš apptrackr i skidaj.
ja kad skinem app preko apptrackr-a i idem ga instalirat preko iTunes-a na kompu,baci mi error.. dali ti skidaš programe sa te str. na mobu ili na kompu i onda instaliraš?
Bookmarks