moj ti je savjet da zaobiđeš n97.... a između ova dva radije uzmi mini... kompaktnijih je dimenzija, nesto manjeg displaya i nema 32gb memorije... sad neznam koliko ti to znaci...
Pozdrav svima
Eh nisam mogao naci ono pravo sto me zanima i znam da ce mi neko reci ima slicnih tema ali nisam mogao naci.
Evo kako je otisla stara n95 htio bih kupiti ovaj model, al neznam koji je bolji.
Molio bih one sto imaju navedeni telefon da kazu nesto vise o
-software, tj da li se upgrade-om moze poboljsati rad
-touch, tj izrada da li se lako moze isparati i to
-baterija, tj kolko moze da izdrzi.
Hvala
moj ti je savjet da zaobiđeš n97.... a između ova dva radije uzmi mini... kompaktnijih je dimenzija, nesto manjeg displaya i nema 32gb memorije... sad neznam koliko ti to znaci...
"all in one"
i ja predlazem da zaobiđes n97. ima tako mnogo boljih mobova odovog,,,nisam imao mini ali za ovu drugu mogu reći:nije nimalo kompaktna,brzo i lako se osteti,nosio sam je u futroli i kroz 3 mj. koristenja oljustila se ona sjajna trakica okolo,softver dosta bugovit i nestabilan,sama se restartuje i sl....cini mi se da je bolje rjesenje x6,n72 i sl....
volim se gibat...
Da ali cuo sam i dosta pozitivnih komentara i ljudi kazu dobra, ali i onih negativnih tako da sam u dilemi velikoj
ma pusti te komentare.... ako hoces samo nokiu.. reci koliki ti je budzet pa cemo ti naci neku bolju, a mozes si uzet i neki android....
"all in one"
ovako 300 km neznam koliko je to kuna?
Ne bih samsung, uglavnom trazim neku nokiu na touch i qwerty tastaturu kao n97,
prvo sam mislio iphone ali on je skuplji tako da otpada.
Neznam predložite nesto pa cu vidjeti
Kupio sam n97 32gb i nisam se pokajao ni sekunde, zato preporucujem ovaj telefon, moze lock ova tema
da jedan dan moram zivjet s tim mobitelom spizdio bi ga u zid koliko je spor nakon wildfirea koji nije neki premium mobitel...
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
to se zale ovi sto ga nikad nisu ni imali.....
za mene symbian i dalje rules
ovi svi sad zapeli za IOS i android
a ja i dandanas vjerujem starom dobrom symbianu......
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
Ma neznam stvarno sta imaju protiv nokie, nisam imo htc ni iphone dosad samo sony eric i nokia i prezadovoljan sam
kad probas htc ili iphone onda ćeš moći ocjeniti...
"all in one"
joii obozavam takve komentare kad pocnu pljuvat po symbianu i slicnima. Pa imao sam iPhone (3G, 3GS, 4G)..svaki nekih cca 2-3 tjedna na koristenje(trebao ih jailbreakati liku iz Njemacke)..NISTA..ocekivao sam puno vise, daaj pa to je sam za djecu, igrat igrice. Koristim stalno fm transmitter, ni to nema. Neko je spomenuo wildfire, kvragu i to, nije mi nimalo legao. Koristim N97 vec 2 godine i super me sluzi, samo ga treba znat sredit..pa nece biti tih gluposti kao sto navodite. Je da mu software nije supeer, ali ima sve sto pozelim. Tako da.. Vec mi se bljuje kad vidim takve odbojne komentare za takve mobove.. Ako nekome odgovara, odgovara.. Ja npr ne bi mijenjao tu nokiu ma da mi nude 3 iphona.
N97 je poznata po svojim problemima te ako se baš bira između ova dva onda svakako Mini koji je prošlog mjeseca dobio i SW update za razliku od N97 koja zbog svog nedostatka memorije neće dobivati.
Je, i gore sam napisao da ima problema sa SW, i ako je stvarno N97 Mini bolja sto se toga tice onda neka se uzme nju (jer je razlika samo u velicini i memoriji). Ja ne kazem da je taj Symbian neko ludilo, ali mobitel je ok sto se tice hardvera i nekih funkcija, pogotovo sto se sad za 1000kn moze nabaviti u dobrom stanju.
PS i ta Nokia je sugava, trebali su na to prije misliti.
Evo da se i ja nadovezem, Bila je dilema iphone 3gs, n97 , n97 mini.
Iphone je telefon napravljen sa "milion" aplikacija tj za dječurliju.
Ja se odlucio na n97 32 gb, telefon je vise nego odlican, jedina dilema mi je bila trajanje baterije jer sam imo n95 i nije mogla sastavit 1 dan.
Kupio sam ga polovnog al ocuvanog, a sto se baterije tice traje mi 4-5 dana normalnog koristenja, postavke su optimizirane.
A da ga nediram moglo bi se navuc jos jedan dan.
Sto se tice softa uradio odma update i telefon mi ne steka ni sekunde, jedino se osjeti malo u music playeru jer imam oko 5k pjesama.
Memoriju sam popunio ostalo jos 2-3 gb i dalje je kao kad je tek formatiran.
Tako da ove priče rekla kazala pustite, dok svojim ocima ne vidite telefon i ne procjenite.
Zakasnio sam sa komentarom za N97 no nije bitno.
Imam N97 32 gb od 12 mjeseca 2010.
Vrlo zadovoljan sa mobitelom.
Mane : ona srebrena trakica je stvarno slaba i brzo se izlize. I za mene najveci nedostatak je to sto mi je zvucnik za sljusanje sugovornika malo pretih (za razliku od npr Nokie N85).
Najveci minus je to sto za korisnika interne memorije ima samo oko 54 mb.
To je malo ali se da zivjeti sa tim, sobzirom da puno aplikacija i nadogradnji traze instalaciju u tu memoriju a ne mass ili sd memo.
Stvarno je pocetni Rom bil dosta los no sad je ok.
To bi bili otprilike minusi.
Plus : baterija,gps i mogucnosti,memorija,fizicka tipkovnica (osobno ju ne koristim),zaslon koji reagira i na dodir Stylusa,slusalice itd itd.
Za kvalitetnije i bolje slusanje glazbe zamjena je Power Mp3 player.
Zadnji uredio Author : 28-09-2011 u 20:06
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks