Evo napravljen restore i backup i opet ništaOk, sad ću probati taj novi, thx
Inače moj modem firmware je 04.10.01. Dakle nije onaj problematičan jel? Onda zašto mi se to događa?
Probaj novi jailbreak. Maloprije sam postavio tutorail u sticky
iPhone 5s 16 GB
Evo napravljen restore i backup i opet ništaOk, sad ću probati taj novi, thx
Inače moj modem firmware je 04.10.01. Dakle nije onaj problematičan jel? Onda zašto mi se to događa?
probaj napraviti restore ali bez vracanja backupa...kontakte si syncaj sa gmailom...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Netreba mi unlock, neznam zašto sam uopće išla komplicirati taj JB, a tako je bilo jednostavno preko Jailbreakme.com...no kaje tu je...uglavnom jučer mi se neš komp smrznul pa nisam uspjela ništa..danas ću pokušati. Napravila sam update iTunesa na najnoviju verziju i išla sam na restore, pitalo me da li želim back up (stisnila sam yes) i 2 minute prije nego je skinulo mi se zblokao komp radi premalo memorije u C:...Da li da stisnem da želim back up ili ne? Nebi htjela sve izgubiti, ali ako nema druge...Ili da napravim restore sa backupom i onda jailbreakme.com?
ajoj nemoj radit takve stvari ako ti na c: nema mjesta.....odi u c:/windows/temp tamo mozes sve izbrisati pa ce ti se pojaviti memorije
Aha, kaj tam u tome mogu sve pobrisati? Jer sam se namučila brisajući neke gluposti i uspjela sam osloboditi samo 1 GB memorije, a sve drugo su mi neki programi koje nesmijem obrisati...
u temp slobodno sve brises...moras malo povecati taj c: inace ce ti cijeli komp lose raditi
Zašto kompliciraš,napravi restore i odi na JailbreakMe.com,traje valjda 2,3 minute i ne trebaš ništa raditi,to ti je najmanje zajeb******...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Da, to ću i napraviti, samo pitam da li da napravim restore sa backupom ili bez tj. da stisnem yes ili no backup kada me pita?
Prvo probaj sa backupom i ovaj novi jailbreak. Ako opet ne bude signala, opet restore i onda stisni bez backupa
iPhone 5s 16 GB
bok ljudi imam jedno kratko pitanje samo. imam 3gs i koristim ga na tele 2 i jos mi je na 3.1.3. . pa me zanima dali ga mogu dignut na 4.3.3. ??? potreban je unlock i bb je 05.12.01. hvala unaprijed
ako sam dobro shvatio, kad odradis update na 4.3.3 onda ces i dici base band na 05.16.01, i onda ces morati dici baseband na 06.15 i sa ultrasnowom otkljucati
e sad moje pitanje iphone 4 ios 4.2.1 (kupljen u tmobile) uradio bi jailbreak sa redsnow-om ili sa necim drugim???
1)isplati li mi se radit update na visi IOS, ako da na koji i zasto(trajanje baterije itd.)...
2)dali mogu napraviti potpuni backup prije jailbreaka, kasnije restorati ako budem htio, tj imati restore negdje spremljen? kako odraditi taj "full backup"
3)kad odradim jailbreak sa (redsnow-om bi ga radio) gubim li imenik, slike, aplikacije,
4) ako gubim kako ih kasnije vratiti, dakle kako imati jailbreakan iphone sa svim podacima od prije
Zadnji uredio imaticx : 07-07-2011 u 18:00
to si upravu, jedino se tako moze otkljucat, tj da ubasci firmware o ipoda
evo izvoli. Samo šta ti uzimaš fileove za 3gs a ne za iPod touch 4g![]()
One day, sky went blue...
Ima li tko problema sa jailbreakme 3.0?
Nakon respringa vrti se kruzic (kao da ucitava) jako dugo, ili nestane odmah cim prebacim na lijevu ili desnu stranicu od pocetne..
- Opera user
--- COD2 expert
Bookmarks