Nije problem do googlea, barem se meni ne cini tako jer sa novom adresom mogu normalno skidati...ostavio bih ja novu adresu ali mi ne preponzaje mob na makret android com kada idem sa browserom, jer je na drugoj email adresi.
Nije do tebe, ni meni ne radi download danas. Potpuno iz cista mira.
Vjerojatno je do njih (googlea), ne bi bilo prvi put.
Zadnji uredio ravilov : 01-06-2011 u 19:20
Nije problem do googlea, barem se meni ne cini tako jer sa novom adresom mogu normalno skidati...ostavio bih ja novu adresu ali mi ne preponzaje mob na makret android com kada idem sa browserom, jer je na drugoj email adresi.
pitanje sveopčem pučanstvu, dali vi imate u zadnja dva dana problema sa marketom?
ja jučer nisam mogao ništa jer mi je javljalo server error, a danas nakon postavljanja novog roma tj popravka starog ma znate što mislim mogu uči na market ali skidanje je u banani javlja mi na svaki deseti app da skidanje nije uspjelo.
dali i vi imate takav problem.
Kod mene je sve OK...
neznam što se događa. kad pucam kdz-om novi rom na mobitel ostaje mi sve na mobitelu kao i prije , kao da kdz flasher neradi svoj posao kako treba več puca na mobitel ono što na njemu fali a sve ostale programe koji su vewč na njemu ostavi namiru.
prije sam imao problem sa marketom i pločicom just in a sad kao da selektira što bi mi dopustio skinuti.
nemogu preko marketa na kompu instalirati hrvatske programe a sam market na mobu mi ih ne pronalazi.
Ima vec par otvorenih tema na tu temu. Google očito ima nekih problema, rekao bih da je to povezano s uvođenjem kupovanja aplikacija kod nas.
Ja mogu downloadat aplikacije ali mi je recimo onaj My Apps skroz smrdan i ne javlja mi updateove..
Kao sto kazu gore. Cemu otvaranje nove teme kad vec postoji prikladna?
A kad vec ides otvarati novu, daj barem napisi smisleniji naslov.
Evo meni je danas sve proradilo čak i bolje nego prijeJoš uvijek ne vidim aplikacije koje se plaćaju, međutim napokon su mi sve apllikacije pod My Apps, i sad vidim neke aplikacije koje prije nisam mogao vidjeti (tipa Google Maps, pa napokon imam najnoviju verziju).
Oficijalni nacin rijesenja problema je sing in google talk..kod mene je to rijeslo probleme kada nece da skida sa marketa![]()
Hm, oficijalni? Ajd navedi izvor ako nije problem, jer ovo mi zvuci kao sve samo ne "oficijalno".
Kod mene ni nema Google Talka pa Market opet radi...
Sumnjam da je to službeno rješenje. Talk redovito brišem iz ROM-a, a Market mi radi kao i uvijek. Sjećam se jednog perioda kada su počeli ovi problemi (negdje krajem prošlog ljeta) ali je bilo dovoljno par puta pokušati download i proradilo bi. Ima problema i danas, zna mi odbiti instalaciju nakon uspješnog downloada ali ponovni download upali.
edit: Eh bit će da je ipak službeno, ali ne mora nužno biti i rješenje![]()
Zadnji uredio xlr : 06-07-2011 u 16:07
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pogledaj koliko ti je ostalo interne memorije ili rebootai mobitel tako ja pa mi normalno radi http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon12.png
ovako, imam frku mislim problem ali neki ludi zato molim pomoč.
na android marketu kojeg vidim na pc-u vidim neke programe koji su besplatni, auto info/dont panic/ trambus kad otvorim stranicu dobijem link za pokretanje instalacije čak mi piše i da mi je program kompatibilan sa mobitelom, imam gmail akaunt.
kad pokrenem instalaciju programa on kaže da ga skida ali kuda, jednom sam to pokrenuo i nakon par sekkundi mi se na mobitel instalirao program, ali sad mi to neželi uraditi, neznam gdje je frka zato pomoč.
To je najnovija verzija Marketa, tek su ju poceli pustat. Meni osobno se svida, unatoc tome sto podsjeca na Windows Phone s tim plocicama![]()
Da, pljunuti Market Place ili kako oni to zovu. Meni se čini malo nepregledno jer je sve bezveze nabacano, ali valjda stvar navike...
Edit> > Hi,
> >
> > Thank you for your note. When you experience an issue like this, I
> > recommend you perform a factory reset on your device, sign into the
"Talk"
> > app on your device, and then sign out again.
> >
> > Please note that this the reset will reset your device to its original
> > state. While your media content (photos, music, etc.) will not be
deleted
> > from the SD card, applications and their related data will be
uninstalled.
> >
> > Before the factory reset, make sure that your contacts are synced to
your
> > Google account by logging into Gmail from a computer and verifying if
your
> > contacts appear there. If your contacts are not synced, then I
recommend
> > updating your sync settings at Settings > Accounts and Sync and
choosing
> > either AutoSync or touching the account you would like to sync and
> > choosing "Sync Contacts."
> >
> > Along with syncing contacts, please back up any important application
data
> > and/or settings by navigating to Settings > Privacy and selecting
'Back
> > up my data' and 'Automatic restore.'
> >
> > To perform a factory reset:
> >
> > 1) Go to Home > Menu > Settings > Privacy.
> > 2) Press "Factory data reset".
> > 3) Press "Reset phone" (or "Reset tablet").
> >
> > Note that in some devices the "Factory data reset" option may be
located
> > under a different menu item, such as Phone Storage.
> >
> > After you perform the factory reset, make sure you sign into your
device
> > with the same primary Google Account you were using before. After
that:
> >
> > 1. Open the "Talk" application. This will automatically sign you into
> > Google Talk.
> > 2. Select Menu> Sign out
> > 3. Try to download from Android Market
> >
> > If these steps don't resolve the issue or If I can assist you further,
> > please let me know.
> >
> > Regards,
> >
> > Matt
> > The Android Market Team
> >
> >
Hi there,
Thanks for writing back. If those steps don't work, try changing the
password on your Google Account and then sign back into your device with
the new password.
Just in case, I've included instructions below:
1. Sign in at http://www.google.com/
2. Click your email address in the upper-right part of the screen
3. Select "Account settings"
4. Go to the "Changing your password" link
5.
If the issue continues unresolved or if you have additional questions,
please don't hesitate to write back.
Regards,
Matt
The Android Market Team
Pozdrav, imam problem sa force close na marketu i ne znam više kaj da radim, izluđuje me.
(process com.android.vending)
Probao sam :
-factory reset,
-ponovo flash roma,
-flash radio-a
-izbrisao market, ponovo instalirao,
-clear user data, force close, reinstall
-sve što mi je moguće palo na pamet ali ponovo se javlja force close i više sam lud
ROM je CM 7.1.0, Radio 5.17.05.23, Market 3.1.5
Preko neta market radi odlično, šaljem sve aplikacije na mob i nemam nikakvih problema.
Isto tako nemam problema ni sa jednom drugom aplikacijom osim marketa.
Problem se javio sam od sebe, ne znam zašto.
Ima li nade?
Koliko sam skužio preflashao si taj rom koji si već i imao prije.
Ja bih još možda probao sa nekom drugom verzijom roma.
Mada ako sve drugo radi kako treba, market nekako možeš "prožvakati" i koristiti ga na način koji si opisao.
No, znam što te muči, sve da ga i ne koristiš - želiš da radi kako spada![]()
Every man is a genius until he opens his mouth.
Ako ti ni to ne uspije, ne bediraj seMarket sam po sebi zna zezati, ništa čudno ni novo, nažalost
![]()
HC4L
ovako dao sam covjeku u zagreb da mi na moj htc hd2 koji je imo odvratni os stavi android.e i sad dok skidam nesto s marketa gore mi pise necija sasma druga adresa.pretpostavljam da bi tamo morala pisatm oja e-mail adresa.mi mozete reci kako da to promijenim
Bookmarks