@excentric probaj Lightbox
Aplikacija Sonic Mosquito Repellent, stvara frekvencije da bi otjerala komarce.
Mislite li da bi mogla oštetiti zvučnik?
Zadnji uredio GT-R : 28-06-2011 u 01:10
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ekipa, trebao bih neki advanced call log...znaci da vidim koliko dnevno poziva imam, koliko su trajali razgovori u prosjeku , koji je najcesce zvani broj, s kojim sam najvise razgovarao i tako to....
Imao sam neki program koji je odmah pri instalaciji izvukao sve ove podatke negdje iz telefona i bio je super, ali ga maknio i sad ga ne mogu vise naci.
Uglavnom koliko sam skuzio sam telefon ovo sve biljezi vec negdje, samo treba neki program koji bi to ljepo poslozio na jednom mjestu.
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Evo šta mi treba, da nazovem prijatelja i da umjesto mog glasa čuje audio zapis kojega sam ja prethodno snimio, nešto slično kao one zezalice kad su bile u modi
Kad se covjek javi, drzi telefon kraj radija i pusti sa kazete sta hoces da cuje.
Salu na stranu, siguran sam da bi se vjerojatno naslo takvih aplikacija, ali osobno ne znam za nijednu, pa pricekaj da ti se netko drugi javi.
Nešto slično. Možda bez efekata je upravo to.
Ultra Voice Changer
Deluxe Ultra Voice Changer
Voice Changer Pro
nisam koristio tako da ne znam jel radi. Valjda radi, probaj
Ma ne to, ne treba meni da mi mijenja glas nego da sugovornik čuje snimljeni audio zapis.
Ali nije mi jasno kako mi je prije dvije godine kolega to izveo tako da me nazvao mobitelom i kad sam se ja javio pustio neki snimak gdje kao neki tip mi prijeti da sam mu dužan neke pare i ja sam stvarno mislio da razgovaram sa tim luđakom.
Ako je to bilo moguće prije dvije godine (na kanti od mobitela) ne vjerujem da je to sad nemoguće na ovome moćnome galaxy.
Ima li koja aplikacija sa kojom mogu ostvariti video chat sa nevedenog mobitela na comp koji koristi neki messenger.
jel postoji koji program da može vratiti APN od t-mobila jer ručni unos mms ne radi?
Ljudi, pomazite.
Poceo sam raditi u jednoj turistickoj agenciji, i sada je moj zadatak voditi grupe ljudi QUADOM oko Vranskog jezera. To je u biti nekakava off road avantura. Bio sam vec dva puta, sef je vodio skupinu, i put je dosta kompliciran. Pa sad mene zanima, jel postoji nacin da ja na google earthu odnosno mapsu sebi oznacim tu rutu i stavim ju onda na mob? Radi se o HTC Desireu. Ili da ja taj put predjem jos jednom a da pri tome upalim neku tracking aplikaciju. To u biti nije prava cesta, nego su to polja i sl. Ajde molim vas pomozite...
My Tracks može poslužiti. Uključiš ga i bilježi cijelu rutu na karti (bez obzira ima li ili nema cesta)
Zar google+ aplikacija nije dostupna u Hrvatskoj???
Naravno da nije dostupna u hr (za naše područje). Da je dostupna vidio bi je odmah, ne bi ti trebao market enabler kojim fejkaš lokaciju pa ti je dostupna "za hrvatsku ako se predstaviš kao da si iz amerike"![]()
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Google+ aplikaciju za download možete naći ovdje: http://www.netokracija.com/google-pl...ketplace-13367
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Moze preporuka nekog dobrog emulatora koji moze vrtit pokemone??
EDIT: nasao gameboid, odlican emulator
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Postoji li program s kojim mogu streamati glazbu s kompa na mob?
EDIT: cilj mi je spojiti mobitel na radio u sobi tako da slušam glazbu s kompa na mobu. Nemam dovoljno dugačak kabel za to pa zato kemijam na druge načine.
Zadnji uredio Mario92 : 09-07-2011 u 14:35
Jel ima croatian traffic za android?
Zasad još nema, ali radi se... Mislim da je beta dostupna određenim korisnicima.
Bookmarks