U tome i je stvar, ne vidim tvoj prijedlog pa neznam što točno misliš da bi mogli napraviti s njim i zato sam napisao to što sam napisaoJedno je sigurno, zjapi prazan i napušten i treba mu posvetiti pozornosti. Uglavnom, bitno da je problem iznesen, a dalje ćemo vidjeti što se može srediti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pa u biti, prijedlog i je tu da se obrati pozornost na njega. ne iznosim ovdje konkretno riješenje, kao ni prvi put, kad sam iznio istu stvar. znači, treba razmisliti dobro što s tim podforumom, vrlo je upitan, jednako kao i aktivnost u njemu.
nisam htio konkretno savjetovati o njemu što i kako, jer smatram da nisam kompetentan jer ne znam kakvi su vam planovi što se tiče foruma, ali čisto ovako kao član, vidim da on stoji nepromjenjen skoro dvije godine i pretpostavio sam da nešto treba učiniti na temelju njega.
Hvala još jednom.![]()
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Promjene se mogu uskoro očekivati. Još samo par detalja treba riješiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mozda pod ostalo jedan podforum za huawei? Ili mozda pod Androidom? Tele2 je poceo furati taj Huawei pa mozda ne bi bilo lose...
Nije još vrijeme za Huawei, nedovoljno je zastupljen na tržištu
Bookmarks