Možeš napravit kolko želiš particija.
Treba ti neki program za particije samo, tipa: EASEUS Partition Master, jedan od boljih je. Free verzija ti je sasvim dovoljna za to.
Znači, kupio sam novi disk od 1 TB i tijekom instalacije nisam napravio particiju nego sam instalirao gore Win 7 Home Premium ( neznam dal je bitan OS ). E sad, postoji mogućnost da ja iz tog diska napravim jos jednu, dvije, tri particije? Ili moram brisati OS pa u instalaciji to napraviti ( valjda postoji neko riješenje ).
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Možeš napravit kolko želiš particija.
Treba ti neki program za particije samo, tipa: EASEUS Partition Master, jedan od boljih je. Free verzija ti je sasvim dovoljna za to.
Imam ga skinutog ali neznam se služiti njime, naime dok idem right-click na taj disk nema opcije create partition jer nema *Unpartitioned Space kako mi program izbaci. E sad, koja postoji mogućnost stvaranja particije?
EDIT: Skužio sam, shrinkao sam Disk i stvorilo mi je Unallocated space. Stigle particijetnx anyway
Zadnji uredio yo_people : 14-06-2011 u 21:36
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Bookmarks