X8 se može kupiti u Algoritmu, Shoe.be.do i tisak media centrima (i prek interneta ofc).
http://www.youtube.com/watch?v=jlh3s...layer_embedded
Pretpostavljam da mob radi s t-mobile karticom?
Super cjena, x10 mini je skuplja na crnjaka dosta, a ovaj mi se čini i bolji zbog 320x480 ekrana a i veći je, za te novce super
X8 se može kupiti u Algoritmu, Shoe.be.do i tisak media centrima (i prek interneta ofc).
http://www.youtube.com/watch?v=jlh3s...layer_embedded
Pretpostavljam da mob radi s t-mobile karticom?
Ja ga uzeo i mogu reci da je ok uređaj za te novce. Dobar ekran, brz i punoooo aplikacija u Marketu. Velika razlika od X10 u cijeni. Ovo se isplati uzeti!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
jel ko zna dal ga ima u VŽ za kupit? (ima tamo tisak media i algoritam trgovina)
neda mi se online narucivat,nisam bas cesto doma pa imam uvijek problem sa dostavom..
TISAKmedia Kukuljevićeva 13/I
Algoritam Ivana Kukuljevića 7
![]()
eh znam ja za te trgovine..sam je bilo pitanje ako ih imaju tamo,da se ne vozam bezveze,nisam bas blizu.. ako je ko kupio tamo,neka se javi..hvala..
ne znam, telefoni su po meni za ništ, oba imaju premali ekran, jedino je ovaj tablet ok, ali cijena je pretjerana. za te novce se xoom može ubosti.
Mislim da bi uređaj poput WILDFIRE S bio taman ponuda...neki middle class smartphone. Taman.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Imaju, tj imat će za par danahttps://www.facebook.com/mojbonbon/p...69135546481829
1600 kn.
Aaa, fino fino...ok ponuda. Sviđa mi se20tak % jeftiniji uređaji od konkurencije...
Nije mi jasno zašto ljudi očekuju da bonbon nudi high-end telefone. Pa to je mreža za korisnike koji troše manje od 100kn mjesečno (jer u suprotnom bonbon nije isplativ) i takvi će teško kupiti mobitel za 2000+ kuna. Cilj ponude mobitela je da privuku korisnike u svoju mrežu, a ne da jeftino nude mobitele korisnicima drugih mreža. High-end mobitele nudi njihov tata T-mobile (pustite priče za malu djecu kako oni nemaju ništa s njima) i sigurno neće sami sebi raditi konkurenciju.
Ipak, ovakve cijene mobitela im baš neće pomoći u privlačenju korisnika, jer npr. Galaxy Mini nije jeftiniji nego u Tele2, a po oglasnicima se nađe i dosta jeftinije (nov, nekorišten, otključan i s garancijom). Wildfire S se cijenom približava višoj klasi, iako tamo ne pripada i teško će se netko odlučiti za njega. Smisao tableta baš i ne vidim.
Wildfire S u VIPu je 2000kn...primjer. Ja high-end uređaje smatram sve koji su skuplji od 3200kn u dućanu...middle je od 1800-3200...po mome nekom okvirnom razmišljanju
ljudi u vipu je wildfire s 1999kn ali sami uredaj... znaci otkljucan na sve mreze... da ga imaju u vipme bio bi jeftiniji...
----------Sony Ericsson----------
Ovo na žalost nije točno. Pitao sam danas u Vip poslovnici, svi mobiteli su zaključani na Vip mrežu čak i kad se plati puna cijena i kupi samo uređaj (uključujući i Wildfire S).
Može se nadoplatiti otključavanje kod njih (cijena 490kn), a ako se uređaj otključa bilo gdje drugdje - gubi se jamstvo.
Mislim da se ne gubi jamstvo - bar ne što se tiče europatrade! Kod njih nije bitno jel otključan ili nije - ne prave probleme.
Sumnjam da bu kod njih uskoro visoka klasa mobitela toliko jako prodavala. (dapace, unatoc relativno povoljnoj cijeni Flyera, sumnjam da ce se i on puno prodavati)
Opceniti komentari i na novo najavljenu ponudu nisu bas jako odusevljeni - ljudi bi jeftinije mobitele, tako da 4k kn za SGS2 ili Incredible S (bubam) ne bi imali preveliku prodaju (a i njima bi to bio "gubitak" novca).
Al opet, ovo je samo moje misljenje![]()
HTC EVO 3D 2.3.4 Stock Sense 3.0
HTC TyTN - Pays ROM WM6.1 v3.05 Full; Hard SPL v7
ja sam jedan od ozbiljnijih korisnika, trošim i mb-a i poziva i poruka prema svim mrežama, pa mi bonbon odgovara. čak sam i flex obitelj 500 raskinuo da bi otišao na bonbon. ima nas, vjerujte mi, koji bi pravi mobitel. doduše, meni sada ne treba, ali recimo, da je uletio xoom tablet u bonbon ponudu, teško da bi odbio jednog takvog kupiti. namjerno spominjem tablet jer trenutno high end telefon imam, pa mi nije potreban...
Mislim da je ovo pretjerana generalizacije!
Prvo bi trebali definirati jesu li mladi oko 16-20 god. ili oni oko 25-30 god.
I naravno ti mladi vise zanimaju smarthphonei modeli nego onu stariju generaciju (recimo od 40 pa navise) samo sto ti stariji imaju vise novaca ili bolje receno skuplje tarife pa dobiju mobitel za manje novaca (koje obicno daju onima mladima sa pocetka price)
Bookmarks