Pa gle, mogu ti preporucat update, mozda bi sredilo stvar, ili clean restore.. Nije mi se nekaj slično još desilo, tak da neznam neko točno rješenje, al ovo bi trebalo upalit![]()
malo čudan naslov ali baš je tako...
to sam primjetio nakon jednog poziva da mi je nestao kompletan imenik ..spojim se na iTunes i sve vratio nazad ali od tada poziv "kasni"...
..naime o čemu se radi prilikom poziva mobitel ODMAH vibrira ali nepiše ime (ako je u imeniku) i nakon 3-4 sekunde počinje zvono i ime se pojavi...ne svaki put ali u 90% slučajeva
..ako ime pozivatelja nije u imeniku onda je to puno brže ili uglavnom bez kašnjenja...
..verzijaje 4.0.1 model 3GS..
..zanima me da li je možda do verzije softwera ili ima neka caka ...
isprobao sam svašta skida programe SBS,navigator,kalendare LockInfo,isključivanje obavijesti (jedini neznam taj PUSH di se to isključi)..ništa se nije promijenilo ...
...sve ostalo koliko vidim radi uredno i nemam želju preči na višu verziju AKO NEMORAM...
...Hvala svima koji bi mogli pomoć![]()
Pa gle, mogu ti preporucat update, mozda bi sredilo stvar, ili clean restore.. Nije mi se nekaj slično još desilo, tak da neznam neko točno rješenje, al ovo bi trebalo upalit![]()
One day, sky went blue...
Sa snowbreezeom možeš napraviti update i zadržati bb te nakon toga napraviti JB i unlock.
Obavezno napravi čisti restore, bez dizanja iz backupa.
Jeste li mjenjali kuciste ili neke od djelova na iPhonu u zadnje vrime?
Dali je iPhone paodao zadnjih dana?
Kako se ponasa signal bar od mreze signal odlazi dolazi?
Upalite i ugasite uredaj, izvadite karticu i vratite nazad?
Jeste li pokusali koristit iPhone s drugom karticom?
iPhone samo izgleda najlakse flesat ali po mom iskustvu u zadnje vrijeme to uglavnom ne rjesava probleme.
Prvo treba detektirat tocno problem.
nije padao i nije dirano kučište
..jedino sam testirao više GPS softwera nevirujem da je do toga
signal odličan čak zvuk mi je nekeko bolji u zadnje vrime (neznam zašto)
palio gasio vadio karticu ...jedino nisam ubacio drugu karticuprobam to odma danas
...i da točno to pokušavam locirati problem![]()
kopao sam dalje i ustanovio da nakon "nestanka" imenika i brisanja foto imenika u iTunesu fotografije su ipak OSTALE u memoriji ...izbrisao sam ih sve ručno sa iBrowserom malo se ubrzalo ali mislim da ga još nešto koči i pozivi kasne ali malo manje...
...da li netko zna gdje (u kojem folderu u iBrowseru) bi se možda mogle nalaziti još neke "zaostale" fotografije ili neki podaci koji su vezani uz IMENIK ...
..ako riješim problem javim
Bookmarks