Nakon što su popustile početne impresije na vidjelo su došle mane;
1. kamera je za q...., slikanje detalja iz bliza je koma, slika je skroz mutna ( automatske postavke i ručne postavke )
2. http://www.youtube.com/watch?v=GoI0PZnjcfA
3. Neke aplikacije se upale same od sebe i cpu je onda cijelo vrijeme na > 50%...a mogu se vidjet tek s određenim aplikacijama jer se u sistemskim aplikacijama ne prikazuju..
4. Nakon 10-ak min. igrica baterija zna biti 42 stupnja, ako se igraju igrice dok je mobitel na punjenju temperatura se popne i do 49 stupnjeva...
5. Tješi me što nisam jedini sa ovakvim problemima tako da se nadam da ce novi firmware ispravit te nedostatke iako sumnjam..
Pa navodno desire hd ima jako lošu bateriju. Ova je malo bolja od jako loše, znači loša
Stigao je danas u tcentre. Službeno, zaključani su na njihovu mrežu. Može koja dobra dušica to provjeriti u praksi?
ODlučio sam se po prvi puta nakon d500 na samsung. Mislim uzeti na njuškalu iz vipa (navodno dolazi sutra ili u pon) ili tmob. Ovisi koji će biti otključan na sve mreže.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Jel zna netko kaj se nalazi u t-mobile prodajnom paketu? Kakva zaštitna folija za ekran, futrola? Majica Angry Birds?![]()
Punjač i slušalice koliko je meni poznato. Mislim da se ne dobije ni sd kartica.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Na HD-u mi je trajala baterija jedva 10-ak sati uz malo vece koristenje, na ovom traje koji sat više. Slabo ako se uzme u obzir da S2 ima za 30-ak posto jaču bateriju i "štedljiviji zaslon".....i za sada svi S2 imaju bug, naime pali se Wi-fi sharing sam od sebe i ako se na mobu ne skuzi da se ta glupost upalila onda uzme 20% baterije za nekih sat vremena jer procesor radi na 50-60%. Sve u svemu, po mom skromnom misljenju mob ne vrijedi ni upola koliko košta i definitivno prvi i zadnji put da uzimam Samsung...
Dobije se punjač, slušalice i kabel za komp, kartica se nije u paketu a obzirom da mob ima 16 Gb na sebi nije toliko ni potrebna![]()
Poprilično, ali je svejedno dobro služio za ubijanje monotonih predavanja na faksu
samsung kaze da ce se neki bugovi ispravit sa novom verzijom kernela, meni jos nije dostupan za skinut ali koliko sam vidio po stranim forumima i sa novom verzijom nista nije popravljeno...
Ufff, proklinjem dan kad sam prodao DHD
Razlog slabe izdržljivosti baterije je najvjerojatnije u tome što 2.3. verzija androida nije bas optimizirana za dvojezgrene procesore, očito ce se trebat strpit neko vrijeme dok se sve ne sredi, jer gledajuci po stranim forumima puno se prica o bugovima na mobovima s dva procesora.
Wi-fi sharnig se pali sam od sebe, neovisno o tome dali je uključen wlan ili nije, tako da nema spasa...jedino napravit root![]()
Jel mi moze neko reci ili detaljno objasnit gdje se stavlja memorijska kartica u ovom telefonu ?? Hvala
kako sewidget vremenske prognoze dobije po cijeloj duzini ekrana. kod mene je samo na pola ekrana. koliko vidim svuda je razvuceno do kraja.
Vecina samsungovih widgeta se moze resizati. Klikni i dugo drzi taj widget i onda ga mozes povisivati, prosirivati po volji.
probo sam ali nejde. mogu ga pomicati ljevo desno ali velicinu ne.
hvala, uspio sam pomogo mi je video. do sada nisam imo iskustva sa takvim mobom.
Može preporuka za neki dobar APN widget. Naime, APNdroid i APN on-off mi definitivno ne rade na Galaxyu.
SMODA widget ne mogu naći na marketu...
EDIT:
Smoda ne radi... Upravo provjereno...
Zadnji uredio ravilov : 13-06-2011 u 15:01
Instalirao sam Skype na mobu i stalno me je zezalo kad je razgovor zavrsio...ekran se zacrnio i nekoliko sekundi se nije nista dogadalo.
To me je nerviralo i odlucio sam deinstalirati skype te instalirati ponovo.
Naravno sada vise ne mogu naci na android marketu skype da ga downoadiram ponovo, samo ima skype stop...
Ima li tko takvih problema i zna li tko mozda rjesenje za to?
Hvala...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Instaliraj preko web Marketa, ovaj na mobu je već neko vrijeme u banani, pola aplikacija se ne vidi...
https://market.android.com/details?id=com.skype.raider
Hvala domy.....sad je samo problem sto mi neda istalirati u Azerbaijanu....morat cu pricekati povratak u Hrvatsku.....probao sam instalirati bez kartice ali nece,budem sutra probao s hr karticom...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Evo ti aplikacija(apk file) pa instaliraj.
pokusavam si sloziti email.
trazi me email adresu i pass.
kakav pas kada ga nemam ?
ili mozda ima...
molim za pomoc
naravno di imaš pass!!!!
Joj kako si ti falio mobiel!
A kaj fakat nitko ne koristi APN widgete? Ili vam ti widgeti rade?
BTW, kako aktivirati prednju kameru?
Bookmarks