Ovo bi ti trebalo pomoci.
Znači imam w595 problem je što ne radi tipka 0 i #, a telefon je zaključan kodom telefona 0000 tako da ga ne mogu ni upaliti. Ako ga idem flashat izgubit ću sve brojeve na telefonu, a to mi je jedino bitno... postoji neki način da preko računala samo maknem taj unlock code ili da ga promjenim u četiri jedinice ili bilo što, da mogu upaliti telefon pa da mogu prekopirati brojeve? Prijedlozi? Mobitel neću popravljati.
Ovo bi ti trebalo pomoci.
Puno hvala, nisam ni isprobavao s time, ja uzeo omniusa, znam da on može promjeniti kod telefona, ali ga mjenja u 0000, a to već je tako) Flash bi izbrisao i brojeve... Probadt ću danas onda s ovim. Hvala
EDIT:
neće ići... Ako ga ugašenog spojim on se automatski mounta samo karticu, a phone explorer se neće spojiti, ne mogu odabrati da bude kao modem što je potrebno da bi mogao pristupiti preko phone explorera... Neka druga opcija?
Zadnji uredio ravilov : 31-05-2011 u 16:00
MPE? što je to?
EDIT:
skužio: my phone explorer...
A kad meni kad ga uštekam u računalo ne nudi te opcije...
eh da doznam format tih datoteka jel neka baza bilo što i da znam koje su datoteke isprogramirao bi aplikaciju pa da spremi...
Imas jednu datoteku u tpa\system zove se phonebook.dbf, vrlo vjerojatno je to imenik, posto baza sa sms porukama isto ima tu extenziju.
Nemogu garantirati da ce funkcionirati jer nisam vidio da je netko to pokusavao.
Spoji se sa A2uploader-om ili FAR+SEFP2(pluginom) pa izvuci taj fajl.
Izvukao sam fajl, po extenziji sam zaključio da se radi o dBase bazi podataka, no nijedan alat ju ne može otvoriti, kad bi mogao naći neki dll barem api bilo što da saznam više o tom dbf fajlu pa bi mogao i isprogramirati aplikaciju koja bi izvadila van sve... ima ko više informacija o tome?
Probao sam na par sonyericsson mobitela pronaći tu istu datoteku, ali ju ne sadrže (copy/paste pa bi možda na drugom mobitelu učitalo, ali na drugim mobitelima ta datoteka ne postoji...)
Sto mislis, zasto sam rekao da ti treba mastovita i kreativna metoda za doci do tih podataka? Da je tako jednostavno kako bi ti htio, to bi vec znali pa bi ti rekli.
Takodjer, ekstenzija ne mora imati nikakve veze sa sadrzajem, i skoro je pa sigurno da to nije dBase file iako se zove DBF.
Bookmarks