Kazu na facebooku da 30 ovog mjeseca dolazi.
U tijeku je test na mob.hr-u. Postavljajte pitanja koja vas zanimaju http://mob.hr/samsung-galaxy-s-2-na-testu/
trga ostale mobitele u benchmarkima...
Dinamo rules!!!
Kakva je jacina signala gsm/wifi? Molim testirati gradijente s ove stranice. Ima li artefakata, nepravilnosti na ekranu? Ako moze usporedba s desireom, iphone.
I za kraj preciznost gps-a.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Što se gradienta tiče definitivno je lošija situacija nego na iPhoneu 4. Probamo i s Desireom.
EDIT, pri drugom pokušaju daje drukčije rezultate, pri trećem opet drukčije, tako da ovaj test i nije baš precizan.
Zadnji uredio Drug Mile : 17-05-2011 u 13:37
Cudno, to je obicna slika na web stranici. Mozda su bili koristeni razliciti browseri?
Kakav je prijem gsm i wifi signala u odnosu na spomenute modele? Preciznost gps-a pliz (da li tocno prikazuje lokaciju ili lokacija skace uokolo?)
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Na facebook stranici samsunga je potvrđeno da će kod nas biti dostupna verzija na 1ghz. Znači unutra je tegra2. Ja bi im najradije $%&* sve po spisku. Mene mogu zaboraviti s tim smećem. Evo teme na xda
A što se tiče gornje recenzije; lijepo je da pozvete ljude da postavljaju pitanja i onda, dotovo da, ne odgovorite. Posebno me se dojmila gps sekcija.Inače je review u redu, lijepo zaokruženo. NHF.
Makar i da je odgovoreno nema veze jer se praktički radi o različitim modelima.
I evo vam jedna glazbena za kraj (to ide samsung hrvatsku, da se krivo ne shvati):
Bilo bi neobično da smo dobili Exynos verziju, vjerojatno se zastupnik nije potrudio dovoljno...
LOLčina
Sad je samsung objavio da oni nikada nisu rekli da dolazi tegra i da citiram:"unatoč glasinama, u Hrvatsku NE dolazi neka lošija varijanta Samsunga GALAXY S II već ista ona koja je u prodaji u Njemačkoj, Britaniji i u ostalim europskim zemljama." Sami jučer, službeno u pressrelease-u, tvrde jedno (da dolazi verzija na 1 gHz, nema biti što drugo nego tegra jer se exynos verzija isporučuje isključivo na 1.2) danas drugo. I tu svu zbrku obrazlažu time da nisu željeli(!!!) točno specificirati koji procesor dolazi za slučaj da ne dođe krivi. Dobro da nisu napisali da im je pas pojeo zadaću.
A ja sam mislio da htc ima lošu mrežu u hrvatskoj. Ovi ni sami ne znaju što prodaju i onda su još jako pametni nakon svega...
Edit: Kakve gluposti ovi pišu (službeni samsung fejs profil)
Zatim smo upozoreni da je moguće da će se ne nekim tržištima ponuditi varijanta s Tegrom u slučaju da Samsung ne uspije proizvesti dovoljne količine vlastitog procesora (koji se, BTW, službeno zove Cortex A9 Dual Core; Exynos je samo nadimak) pa smo u sve materijale za javnost stavili podatak o procesoru od 1 GHz i strepili hoćemo li ostati zakinuti... na svu sreću, nismo.
Zadnji uredio ce3hel : 02-06-2011 u 16:44
cek, pa di ste vi vidili da se kod nas prodaje verzija tegra2? ja gdje god sam procito pise exynos
Sluzbena stranica facebook samsung mobile hrvatska.
Evo da se pohvalim da sam od subote ponosni vlasnik ovog mobitela, prije njega sam imao Desire HD s kojim sam bio i više nego zadovoljan, al ovo je definitivno rang više. jedina mana mu je za sad baterija koja traje nešto malo duže nego na DHD-u..
Kako ti se cini wifi i gsm signal?
Da li primjecujes zuckastu mrlju pri dnu ekrana kada potamnis ekran do kraja uz gledanje sive slike?
Gdje si ga uzeo?
TNX
Prijam wifi signala je nesto slabiju u odnosu na DHD, GSm signal je gotovu uvijek na maksimalne 4 crte. Žućkastih mrlja nema, zaslon je perfektan, iznenadila me odlična vidljivost na suncu.. Uzeo sam ga na njuškalu...jedino što nisam siguran jel CPU tegra ili exynos, ali po benchmarku mislim da je gore exynos (3300), jedino sto nisam siguran na koji način provjerit čiji CPU je gore..
ako netko ima jos nekih pitanja nek slobodno pita![]()
hahaha...za sada sam ipak samo na satima
obzirom da mob imam tek dva dana non stop nesto čeprkam po njemu tako da cu neku realniju sliku o bateriji dobit kroz neka 2 tjedma kad me malo popusti...recimo danas sam mob ujutro u 8h skinuo s punjača, , surfao sam nekih 2,5h po netu, 5min youtube, wifi stalno uključen. GPS i 3G niti ne palim, 30-ak poslanih SMS-ova i pola sata razgovora i baterija je na 36%, kao sto rekoh nebi ni DHD s ovakvim režimom korištenja bio puno prazniji, iskreno očekivao sam puno više od baterije naspram DHD-a, pogotovo zbog ovog novog samsungovog zaslona koji bi kao trebao biti štedljiv, al kak stvari stoje načekat cemo se dok dođe neki smartphone koji ce moći izdržat dva dana bez punjenja a da se koristi onako za šta je i namjenjen![]()
Tak se to dela. NAdam se da će i hTC shvatiti.
Odlične vijesti za CyanogenMod!
Motorola bi isto imala nešto za naučiti!
Samo, bio sam u t-mobileu i još ga nemaju...
Bookmarks